edit-blondi 15.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 U mnie też troszkę rzeczy do sprzedania. Mam około 200 stempli długości wiekszość 2,7-3m, deski 32mm (raz używane) no i po wylewce zostało mi 6 opakowań włókna szklanego. Stemple są do wzięcia już a deski musze odbić z okien. Więc myslę, że pod koniec miesiąca też bedą do wzięcia. Zostało jeszcze około 140 stempli i deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.02.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Macie już jakieś doświadczenia z bramami garażowymi? Cos wartego polecenia? P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 15.02.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 edit-blondi dziekujęmy za steple :)W świetnym stanie .Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.02.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 U mnie też troszkę rzeczy do sprzedania. Mam około 200 stempli długości wiekszość 2,7-3m, deski 32mm (raz używane) no i po wylewce zostało mi 6 opakowań włókna szklanego. Stemple są do wzięcia już a deski musze odbić z okien. Więc myslę, że pod koniec miesiąca też bedą do wzięcia. Zostało jeszcze około 140 stempli i deseczki no to i ja podziękuję za włókno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 16.02.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Macie już jakieś doświadczenia z bramami garażowymi? Cos wartego polecenia? P. Ja mam segmentowa z napedem z MIGASDOOR firma z Woli Batorskiej sklepy w Niepolomicach i przy Zakopianskiej na przeciwko Castoramy. Koszt lekko ponad 4 tys.(Z montazem) Czekalem 4 tygodnie pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 16.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Macie już jakieś doświadczenia z bramami garażowymi? Cos wartego polecenia? P. Ja mam segmentowa z napedem z MIGASDOOR firma z Woli Batorskiej sklepy w Niepolomicach i przy Zakopianskiej na przeciwko Castoramy. Koszt lekko ponad 4 tys.(Z montazem) Czekalem 4 tygodnie pzdr dada_krk OK dzięki. Właśnie sprawdzałem. Migas i Dako są w podobnej cenie. Ma ktos bramę Dako bo może wezmę komplet od nich z oknami? Ale póki co skłaniam się bardziej na Migas. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 16.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ja biore migasprodukują w niepołomicachzobaczcie sobie na ceny podzespołów zachodniaków i migasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 16.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ja biore migas produkują w niepołomicach zobaczcie sobie na ceny podzespołów zachodniaków i migasa To może weźmiemy dwie sztuki w hurcie? Czekam na oferty zachodniaków. Zobaczymy co pokażą. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 17.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ja już mam zadatkowane od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 17.02.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ja już mam zadatkowane od roku Żeby ich myszy nie zjadły przez ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 17.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 edit-blondi dziekujęmy za steple :)W świetnym stanie . Pozdarwiam nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 17.02.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 no to i ja podziękuję za włókno cieszę się, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 17.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Macie już jakieś doświadczenia z bramami garażowymi? Cos wartego polecenia? P. ja zamówiłam Krispol w Allbudzie. Montaż pod koniec lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 17.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Macie już jakieś doświadczenia z bramami garażowymi? Cos wartego polecenia? P. ja zamówiłam Krispol w Allbudzie. Montaż pod koniec lutego No i bądź tu mądry. Jeden tu, drugi tu i każdy jest zadowolony. Pewnie wybiorę która tańsza i już. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 18.02.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witajcie wracam do mojej prośby sprzed kilkunastu dni a mianowicie poszukuję kierownika budowy (doświadczonego).Jeżli ktos może podesłać mi namiary na taką osobę to proszę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosna2007 18.02.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Czy ktoś robił ostatnio wylewki z mixokreta, jaki koszt? nasze właśnie "wiążą" - kosztowało nas to za robociznę 13 zł/m2 + 2 zł/m2 za ułozenie papy firma polecana na biało/czernej liście małopolskiej B poniewaz pyta wiele osób, umieściłam namairy na ekipę p.Marka białej liście małopolskiej ale wklejam i tutaj: ----------------------------------------- bardzo BIAŁA lista: wylewki maszynowe miksokretem i świetną ekipą BET-MIX własciciel p.Marek tel.012 397 78 15 0 501 651 600 również z układaniem papy i styropianu ma chyba więcej niż jedną ekipe, u mnie był p.Piotr z kolegami wylewki równiutkie, poziomy i ich żądane różnice zachowane na wylewce w garażu bez obaw można myśleć o malowaniu posadzki - korekt nie potrzeba ceny przyzwoite terminowo, rzetelnie, kulturalnie - marzeniem byłoby spotykać tylko takie firmy pozdrawiam Baśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.02.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A możecie napisać ile Wam wyszła cała podłoga. Czyli koszt robocizny i materiałów za stan od podłogi na gruncie do wylewki (folia, papa, styropian, itd). Oczywiście tak średnio za cały np. parter.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosna2007 18.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A możecie napisać ile Wam wyszła cała podłoga. Czyli koszt robocizny i materiałów za stan od podłogi na gruncie do wylewki (folia, papa, styropian, itd). Oczywiście tak średnio za cały np. parter. Pozdr mogę, ale dopiero wieczorkiem jakiś średni koszt - ceny znów szaleją, styropian znika ze składów budowlanych B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 OKI dzięki. Bo wszędzie można przeczytać że wylewki 13zamkw ale nikt nie pisze ile to naprawdę kosztuje, czyli plus materiały.Dzięki będę czekał Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 18.02.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A możecie napisać ile Wam wyszła cała podłoga. Czyli koszt robocizny i materiałów za stan od podłogi na gruncie do wylewki (folia, papa, styropian, itd). Oczywiście tak średnio za cały np. parter. Pozdr witam u mnie równie robiła ekipa Pana Marka i opinia jest taka sama jak powyżej. U mnie było 234 m2 wylewek. Piętro styrop 3cm plus 5cm wylewka, parter styrop 6cm plus 6cm wylewka. Na to zuzyłam: cement 4t - 1720 zł piasek ok 30t - 800 zł papa 13 rolek - 884 zł folia czarna 350m2 - 210 zł styropian 11 m3 - 1630 tasma dylatacyjna 6 rolek - 130 zł włokno - 119zł plastyfikator - 32 zł razem materiały :5525 zl czyli 23,50 m2 robocizna: położenie papy 169 zł, wylewka 234X13zł =3 042zł ceny mogą sie delikatnie różnic bo pisałam z pamieci. Te koszty jednak u każdego mogą wyglądać inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts