Markoebelo 05.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Znacie może tańszy skład budowlany w okolicy Wieliczki : Styropian FS20 5 cm 190 zł (potrzebuje 3 kubiki)Folia kubełkowa 4,6 zł/m2Dysperbit 20l 53 złPapa termozgrzewalna 10m2 66złRura perforowana 100 do drenazu 1m 3 zł To ceny składu Dombud. Natomiast przy budynku Herz jest skład z pokryciami dachowymi. Sprzedawca bardzo zachwala dachówke ceramiczną ERLUS.Czy ktoś kupował tam materiał na dach lub ma porównanie z innymi składami ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.03.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zapytaj u Kowalczyka na Sierczy. Ma rozsadne ceny i transport w cenie.Erlusa nie ma raczej na innych skladach. Dachowka jest niemiecka i chyba tam produkowana - podobno niezla. Sam sklad pokryciowy OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 06.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zapytaj u Kowalczyka na Sierczy. Ma rozsadne ceny i transport w cenie. Erlusa nie ma raczej na innych skladach. Dachowka jest niemiecka i chyba tam produkowana - podobno niezla. Sam sklad pokryciowy OK. Potwierdzam, U Kowalczyka niezle ceny, mozliwosc skladowania (nam przechowuje stal przez 3 miesiace w cenie). Niestety obecnie nie prowadza zadnych dachowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 06.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witajcie poszukuję zbiornika na wodę (w celach budowlanych - nie mam studni a osoba która miała dowozić wodę niestety się rozchorowała) - kiedyś widziałem gdzieś w Krakowie zbiorniki plastikowe chyba 1mx1mx1m w siatce metalowej ale nie mogę ustalić gdzie to było. Wyszukiwarka nie rozumie moich poleceń i wyskakują niestety nietrafione propozycje. Jeżeli wiecie gdzie można kupić taki zbiornik to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mozna takie zbiorniki kupic w Coco-coli za niewielki pieniadze. Trzeba miec tylko transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 07.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mozna takie zbiorniki kupic w Coco-coli za niewielki pieniadze. Trzeba miec tylko transport. Dzięki za podpowiedź - czy mógłbyś podać mi w jakim dziale Coca-coli w Niepolomicach można uzyskać informacje na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.03.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 edit-blondi no teraz to domek prezentuje się całkiem inaczej z tymi okienkami i drzwiami. a za tą reklamę dali chociaż upust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 W ramach ciekawostki ostatnio w piątek byłem na Dolnym Śląsku i celowo pojechałem sobie do Ząbkowic Śląskich żeby jeszcze raz zobaczyć tą budowlę czyli krzywą wieżę: http://images33.fotosik.pl/172/6fe7db3e8a22fa43med.jpg wysokość 34m, odchylenie 2m oby Wasi fachowcy tak nie budowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 edit-blondi no teraz to domek prezentuje się całkiem inaczej z tymi okienkami i drzwiami. a za tą reklamę dali chociaż upust? no oczywiście, że dali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 09.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witajcie chciałem być ekologiczny i planowałem wypożyczenie na budowę toj-toja'a (WC przenośny) ponieważ ktoś mi powiedział, że kosztuje to 60-80 zł/m-c. Niestety po kilku telefonach (znalazłem tylko 2 firmy w Krakowie i okolicach) okazało się, że ta stawka to jest za tydzień a nie miesiąc Pozostanie "wybudowanie" sławojki czyli kibelka chyba, ze znacie firmy z z niższymi stawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamapema 09.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Szukam taniej i solidnej ekipy do wybudowania domu, może ktoś z Was ma jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 10.03.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Czy orientujecie się ile kosztuje wywrotka czarnoziemu ? Ma ktoś może namiar na taki transport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 10.03.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam wszystkich budujacych Czy ktos posiada namiary na sprawdzonego i solidnego fachowca do rozprowadzenia kanalizacji i wody na etapie fundamentow (tzn przed zrobieniem wylewki)? Bede wdzieczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 11.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Znacie może tańszy skład budowlany w okolicy Wieliczki : Styropian FS20 5 cm 190 zł (potrzebuje 3 kubiki) Folia kubełkowa 4,6 zł/m2 Dysperbit 20l 53 zł Papa termozgrzewalna 10m2 66zł Rura perforowana 100 do drenazu 1m 3 zł To ceny składu Dombud. Natomiast przy budynku Herz jest skład z pokryciami dachowymi. Sprzedawca bardzo zachwala dachówke ceramiczną ERLUS.Czy ktoś kupował tam materiał na dach lub ma porównanie z innymi składami ? pozdrawiam NAs tez sprzedawca namawiala na Elrusa, jednak decydujemy sie na Robena, Bedziemy kupowac w skladzie na Jedynaka. Elerus wychodzi duzo drozej a i gwarancja udzielana jest bezposrednio przez producenta niemieckiego wiec w razie klopotow bedziemy musieli sie kontaktowac z Niemcami. Roben do konca marca ma 5% promocje. pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 11.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A mnie zostały deski 32mm do sprzedania. Myslę, że będzie tego jakieś 5-6m3. Deski uzyte tylko raz do szalowania stropu. Będą do odbioru za jakieś 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 11.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Szukam taniej i solidnej ekipy do wybudowania domu, może ktoś z Was ma jakieś namiary ? My bedizemy budowac z firma Wamp-bud. Nasz stan surowy otwarty ze sciankami dzialowymi buduja za 44 tys. Dom w rododendronach 6 - 135 pow. uzykowej + garaz. Pozostale ekipy ktore nam sie udalo znalezc z wolnymi terminami wolaly od 50 000 - 60000. Mozesz zobaczyc jak buduja na ul. sw. Barbary naprzeciwko firmy z kominkami - o ile wiem beda tam do polowy kwietnia pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.03.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam pytania takie:czy może ktoś wynajmował walec drogowy do ugniatania kruszywa na drodze ? jest gdzieś w okolicy Wieliczki takie coś do wynajęcia ?i jeszcze jedno: lepszy zwykły walec czy wibracyjny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam pytania takie: czy może ktoś wynajmował walec drogowy do ugniatania kruszywa na drodze ? jest gdzieś w okolicy Wieliczki takie coś do wynajęcia ? i jeszcze jedno: lepszy zwykły walec czy wibracyjny ? Było gdzieś na forum, że ktoś zamówił wibracyjny i sąsiadowi popękały ściany. Czyli lepiej uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 11.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam pytania takie: czy może ktoś wynajmował walec drogowy do ugniatania kruszywa na drodze ? jest gdzieś w okolicy Wieliczki takie coś do wynajęcia ? i jeszcze jedno: lepszy zwykły walec czy wibracyjny ? W Mietniowie jest firma która robi i naprawia drogi , maja tam sprzęt walec chyba też . Facet nazywa się Grochal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam pytania takie: czy może ktoś wynajmował walec drogowy do ugniatania kruszywa na drodze ? jest gdzieś w okolicy Wieliczki takie coś do wynajęcia ? i jeszcze jedno: lepszy zwykły walec czy wibracyjny ? W Mietniowie jest firma która robi i naprawia drogi , maja tam sprzęt walec chyba też . Facet nazywa się Grochal . mam znajomą z Mietniowa to popytam ją ale nazwisko i tak mi się kojarzy jakoś więc chyba mam do niego nawet namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts