Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Do 2 msc bede miał do sprzedania 2 działki w Kosocicach z WZ na dom jednorodzinny z garażem (Kosocice - dzielnica Podgórze 2 km od Piasków Wielkich 4 km od Kurdwanowa) , na sasiedniej działce powstanie osiedle 5 bliźniaków w tym roku zacznie sie ich budowa

POWIERZCHNIA DZIAłEK jedna okolo 8 arów druga około 10 arów (mowie okolo bo bede dopiero dzielił )

Dojazd ogolnie do całej działki droga asfaltowa media w drodze

Dzialka w calosci ogrodzona

Sam bede budowal sie w tym roku na poczatku dzialki do sprzedania kolejne po mnie dojazd droga wzdluz dzialki tak wiec media czyli gaz prad woda - bezposrednio np ode mnie lub z drogi

do sprzedania działka nr 1 i nr 2

http://home.autocom.pl/luk/1.JPG

Prosze nie sugerowac sie zielona strzalka nie wskazuje ona prawidlowej dzialki - ale w Zumi wyszukiwana ulice:)

http://home.autocom.pl/luk/2.JPG

tel kont 792 02 00 01

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy.

Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne

http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm

Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować

http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm

Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji

Uwaga

W okolicach wieliczki grasuje szajka złodziei.

Radzę nie trzymać zadnych cennijszych rzeczy na budowie.

Ja w czwartek miałem włamanie .

ja słyszałem, że w okolicach Mietniowa, Chorągwicy dają popalić i jedną jakąś grupę złapali, ale ponoć właśnie są jeszcze inni.

a gdzie Ty masz budowę ?

chyba tylko alarm może ich odstraszyć

Uwaga

W okolicach wieliczki grasuje szajka złodziei.

Radzę nie trzymać zadnych cennijszych rzeczy na budowie.

Ja w czwartek miałem włamanie .

ja słyszałem, że w okolicach Mietniowa, Chorągwicy dają popalić i jedną jakąś grupę złapali, ale ponoć właśnie są jeszcze inni.

a gdzie Ty masz budowę ?

chyba tylko alarm może ich odstraszyć

Ja buduje w Chorągwicy jeszcze nigy nic mi nie zgineło na budowie i pierwsze słysze żeby kogoś okradil , a nawsi wieści szybko sie roznoszą.(zapomniałem że mnie muraż okradł na kilka stów)

Ja buduje w Chorągwicy jeszcze nigy nic mi nie zgineło na budowie i pierwsze słysze żeby kogoś okradil , a nawsi wieści szybko sie roznoszą.(zapomniałem że mnie muraż okradł na kilka stów)

koleżanka z Mietniowa mi tak powiedziała więc przypuszczam, że mówiła prawdę

Nie twierdze że niema włamań bo i pewnie się takie zdażają, ale jeśli było by to seryjnie to było by głośno o tym . Puki co narazie nic mi nie zgimeło .

koleżanka z Mietniowa mi tak powiedziała więc przypuszczam, że mówiła prawdę

Nie twierdze że niema włamań bo i pewnie się takie zdażają, ale jeśli było by to seryjnie to było by głośno o tym . Puki co narazie nic mi nie zgimeło .

i dobrze

u koleżanki która mieszka z rodzicami a buduje się 100 metrów dalej raz przyszli jak jeszcze nie było okien połazili po domu ijak ona zaczęła z tatą swoim świecić latarkąto dali chodu przez pola, drugim razem kręcili się koło domu ale już były okna i alarm i chyba to dało im do myślenia i szybko zwinęli się

buduję na górce na grabówkach niedaleko składu budowlanego .

Sprawę włamania zgłosiłem na policję - w tym samym dniu przyjechali porobili zdjecia spisali zeznania , w rozmowie przyznali ze mają masę zgłoszeń najczęsciej złodzieje kradną okna dachowe , elektronarzedzia , kable .

Niestety trzeba bedzie alarm założyć

buduję na górce na grabówkach niedaleko składu budowlanego .

Sprawę włamania zgłosiłem na policję - w tym samym dniu przyjechali porobili zdjecia spisali zeznania , w rozmowie przyznali ze mają masę zgłoszeń najczęsciej złodzieje kradną okna dachowe , elektronarzedzia , kable .

Niestety trzeba bedzie alarm założyć

To tam gdzie stoi takie ustrojstwo do robienia tynków czy wylewek. Przy tej drodze pod zarębistą górkę?