redpradnik 12.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Do 2 msc bede miał do sprzedania 2 działki w Kosocicach z WZ na dom jednorodzinny z garażem (Kosocice - dzielnica Podgórze 2 km od Piasków Wielkich 4 km od Kurdwanowa) , na sasiedniej działce powstanie osiedle 5 bliźniaków w tym roku zacznie sie ich budowaPOWIERZCHNIA DZIAłEK jedna okolo 8 arów druga około 10 arów (mowie okolo bo bede dopiero dzielił )Dojazd ogolnie do całej działki droga asfaltowa media w drodze Dzialka w calosci ogrodzonaSam bede budowal sie w tym roku na poczatku dzialki do sprzedania kolejne po mnie dojazd droga wzdluz dzialki tak wiec media czyli gaz prad woda - bezposrednio np ode mnie lub z drogi do sprzedania działka nr 1 i nr 2 http://home.autocom.pl/luk/1.JPG Prosze nie sugerowac sie zielona strzalka nie wskazuje ona prawidlowej dzialki - ale w Zumi wyszukiwana ulice:)http://home.autocom.pl/luk/2.JPG tel kont 792 02 00 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 12.03.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Poszukuję czystych kamyczków do zasypania rury drenazowej a także piasku do murowania scian. Prosze o ew namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom13 14.03.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam!Zaczynam budowę domu w okolicy Niepołomic w czerwcu. Poszukuję dobrego kierownkia budowy, który będzie rzetelnie kontrolował pracę ekipy. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 15.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mam pytanie ile was kosztowaly materialy do instalacji COIlosc grzejnikow 16, dwa poziomy z rozdzielaczami na kazdym z nich. Rurki z plex-apzdrdada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 17.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 UwagaW okolicach wieliczki grasuje szajka złodziei.Radzę nie trzymać zadnych cennijszych rzeczy na budowie.Ja w czwartek miałem włamanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 17.03.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Uwaga W okolicach wieliczki grasuje szajka złodziei. Radzę nie trzymać zadnych cennijszych rzeczy na budowie. Ja w czwartek miałem włamanie . ja słyszałem, że w okolicach Mietniowa, Chorągwicy dają popalić i jedną jakąś grupę złapali, ale ponoć właśnie są jeszcze inni. a gdzie Ty masz budowę ? chyba tylko alarm może ich odstraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 17.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Uwaga W okolicach wieliczki grasuje szajka złodziei. Radzę nie trzymać zadnych cennijszych rzeczy na budowie. Ja w czwartek miałem włamanie . ja słyszałem, że w okolicach Mietniowa, Chorągwicy dają popalić i jedną jakąś grupę złapali, ale ponoć właśnie są jeszcze inni. a gdzie Ty masz budowę ? chyba tylko alarm może ich odstraszyć Ja buduje w Chorągwicy jeszcze nigy nic mi nie zgineło na budowie i pierwsze słysze żeby kogoś okradil , a nawsi wieści szybko sie roznoszą.(zapomniałem że mnie muraż okradł na kilka stów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 17.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ja buduję na grabówkach - rzut beretem jest posterunek policji w wieliczce na jedynaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 17.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja buduje w Chorągwicy jeszcze nigy nic mi nie zgineło na budowie i pierwsze słysze żeby kogoś okradil , a nawsi wieści szybko sie roznoszą.(zapomniałem że mnie muraż okradł na kilka stów) koleżanka z Mietniowa mi tak powiedziała więc przypuszczam, że mówiła prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.03.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ja buduję na grabówkach - rzut beretem jest posterunek policji w wieliczce na jedynaka gorgonit - w którym miejscu. Może koło mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 18.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja buduje w Chorągwicy jeszcze nigy nic mi nie zgineło na budowie i pierwsze słysze żeby kogoś okradil , a nawsi wieści szybko sie roznoszą.(zapomniałem że mnie muraż okradł na kilka stów) koleżanka z Mietniowa mi tak powiedziała więc przypuszczam, że mówiła prawdę Nie twierdze że niema włamań bo i pewnie się takie zdażają, ale jeśli było by to seryjnie to było by głośno o tym . Puki co narazie nic mi nie zgimeło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 18.03.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja buduje w Chorągwicy jeszcze nigy nic mi nie zgineło na budowie i pierwsze słysze żeby kogoś okradil , a nawsi wieści szybko sie roznoszą.(zapomniałem że mnie muraż okradł na kilka stów) koleżanka z Mietniowa mi tak powiedziała więc przypuszczam, że mówiła prawdę Nie twierdze że niema włamań bo i pewnie się takie zdażają, ale jeśli było by to seryjnie to było by głośno o tym . Puki co narazie nic mi nie zgimeło . i dobrze u koleżanki która mieszka z rodzicami a buduje się 100 metrów dalej raz przyszli jak jeszcze nie było okien połazili po domu ijak ona zaczęła z tatą swoim świecić latarkąto dali chodu przez pola, drugim razem kręcili się koło domu ale już były okna i alarm i chyba to dało im do myślenia i szybko zwinęli się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 18.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 buduję na górce na grabówkach niedaleko składu budowlanego .Sprawę włamania zgłosiłem na policję - w tym samym dniu przyjechali porobili zdjecia spisali zeznania , w rozmowie przyznali ze mają masę zgłoszeń najczęsciej złodzieje kradną okna dachowe , elektronarzedzia , kable .Niestety trzeba bedzie alarm założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.03.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 buduję na górce na grabówkach niedaleko składu budowlanego . Sprawę włamania zgłosiłem na policję - w tym samym dniu przyjechali porobili zdjecia spisali zeznania , w rozmowie przyznali ze mają masę zgłoszeń najczęsciej złodzieje kradną okna dachowe , elektronarzedzia , kable . Niestety trzeba bedzie alarm założyć To tam gdzie stoi takie ustrojstwo do robienia tynków czy wylewek. Przy tej drodze pod zarębistą górkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 18.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 nie - trzeba na górkę wjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.03.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No to ja na poczatku górki. Mniej wiecej tam jak jest ta tablica z warsztatem samochodowym. Będzie cieplej to zapraszam na grilla i piwko. Jutro powinni u mnie wylewać strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 18.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Pam, gorgonit- to ja koło Waszych domków codziennie przejeżdżam do pracy.. jeszcze.. bo budujemy w Zabłociu, a przeprowadzka oby na zimę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Pam, gorgonit- to ja koło Waszych domków codziennie przejeżdżam do pracy.. jeszcze.. bo budujemy w Zabłociu, a przeprowadzka oby na zimę. Pozdrawiam No to powodzenia na nowych śmieciach. My planujemy przeprowadzkę w okolicach maja następnego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 19.03.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ja chciałbym się przeprowadzić po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts