lbryndal 13.05.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam Wszystkich Sąsiadów! Mam pytanie czy ktoś może się ze mną podzielić namiarami na dobrą ekipę do ocieplenia i otynkowania domu? Poszukuję też pilnie dobrego fliziarza. Jeśli jest ktoś zainteresowany to dam namiary na sprawdzone ekipy od wylewek i tynków wew. i do koparkowych. Pozdrawiam i proszę o namiary!ja dzwoniłem własnie do jednego kolesia z zapytaniem po ile ocieplenie z zewnątrz i powiedział mi 35zł/m2 duzo to czy mało za samą robociznę oczywiście ? terminy dopiero na październik ma wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek-Wróblowice 13.05.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam, a dzwoniłem własnie do jednego kolesia z zapytaniem po ile ocieplenie z zewnątrz i powiedział mi 35zł/m2 duzo to czy mało za samą robociznę oczywiście ? terminy dopiero na październik ma wolne ja słyszałem 40 zł/m2 ocieplenie stryropianem, z tego co wiem do wełna jest drozsza. pzdr, Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 13.05.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mogę polecić naszego ker-buda: Andrzej Wójcik tel. 602 682 196. Mieszka w Bochni, nie wiem tylko jak daleko jeździ. My budujemy w Biskupicach i możemy na niego liczyć w każdym momencie. Kaura, bardzo dziękuję za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 13.05.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam. Proszę o namiary na sprawdzoną ekipe od murowania (moja dotychczasowa chyba nie wejdzie na plac boju - i wcale nie bedę z tego powodu płakał). Prośbę swoja kieruje do osob które już zakończyły etap murowania domu i mogą polecić kogoś. Piękne dzięki. Jezeli Cie jeszcze interesuje to moge polecic swoja ekipe (wlasnie koncza robote), sa dokladni i sprawnie robia, nie drodzy, (co prawda maja jedna slabostke - tak mowia : czasem lubia wypic i wtedy dzien wypada , ale kasy za to nie licza). Z tego co wiem to w czerwcu zaczynają nastepna budowe w Wieliczce (po sasiedzku ) a pozniej chyba maja jakas wolna luke, bo wrzesien znow zajety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 13.05.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam, a dzwoniłem własnie do jednego kolesia z zapytaniem po ile ocieplenie z zewnątrz i powiedział mi 35zł/m2 duzo to czy mało za samą robociznę oczywiście ? terminy dopiero na październik ma wolne ja słyszałem 40 zł/m2 ocieplenie stryropianem, z tego co wiem do wełna jest drozsza. pzdr, Mirek Ja właśnie ocieplałem teraz steropianem 10 robił mi to kolego po 22 zł za m2 i puc po 10 zł. w tam roku jak sie orientowałem to za tynk i ocieplenie krzyczeli 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 14.05.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ja mam zaklepaną ekipę na wrzesień po 28zł, ale umawiałam sie w październiku ubieglego roku i to był pierwszy wolny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 18.05.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Macie doświadczenie z kosami spalinowymi.Którą warto kupić i gdzie w naszej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 19.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Macie doświadczenie z kosami spalinowymi. Którą warto kupić i gdzie w naszej okolicy ? W Wieliczce możesz kupić w Taksusie i na Krakowskiej jest punkt z kosiarkami. Ja kupiłem kose Oleo-mac podobno miała byc dobra rozleciał sie silnik po kilku godzinach koszenia ( nie z powodu zatarcia) , przynajmniej jest servis w na miejscu w Wieliczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 19.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jestem na kupnie regipsów związku z tym mam pytanko do osób które juz to robiły . Gdzie w okolicy mają najtaniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 20.05.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 zdecydowanie maxbud w Sierakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 20.05.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 zdecydowanie maxbud w Sierakowie jeśli można prosić o jakis telefon do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 20.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam serdecznie wszystkich budujacych z okolic Wieliczki. Właśnie jestem na etapie przygotowania terenu pod budowę i pilnie potrzebuję GRUZU na wysypanie drogi. Macie może jakieś namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 20.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Własnie troche czytałem opinie uzytkowników kosiarek (kos) spalinowych i sa bardziej na NIE.a może uzywaliście tego rozreklamowanego stihla za 499 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 20.05.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ja koszę kosą spalinową dwa razy w roku i nawet nie wiem jak się nazywa. Ale kosi fajnie, a pożyczam od brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 21.05.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zdecydowanie maxbud w Sierakowie jeśli można prosić o jakis telefon do nich 012 271 30 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ja koszę kosą spalinową dwa razy w roku i nawet nie wiem jak się nazywa. Ale kosi fajnie, a pożyczam od brata. moi rodzice mają STIGA kosiareczkę taką z może nie najwyższej półki, ale coś koło 3KM ma chyba 2,6 albo jakoś tak. użytkują ją już kilka lat i mucha nie siada jest nie do zdarcia silna i wogóle, tylko trzeba kupować taką zbrojoną żyłkę do niej bo zwykła to raz dwa szła. przypina się ją do uprzęży co jest niezwykle wygodne http://www.stiga.pl/image/cover/prod/121/t400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.05.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jestem na kupnie regipsów związku z tym mam pytanko do osób które juz to robiły . Gdzie w okolicy mają najtaniej ? i jak zrobiłeś rozeznanie ? jak ceny ? może podasz jakieś zestawienie cenowe bo też za niedługo będę szukał i nie chciałbym przepłacać. za wełną też się rozglądałeś ? po ile i gdzie najtaniej ? zadzwoniłbym jeszcze do firmy LEŚ z Brzeska, dowieźli mi już nie raz materiały i było to niedość, że taniej niż w okolicy to jeszcze dowóz za darmo. edit-blondi ty po zakupach to podziel się cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam serdecznie jeszcze raz. Ponawiam pytanie o GRUZ oraz mam pytanko czy nie ma może ktoś do sprzedania blaszaka na budowę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.05.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam serdecznie jeszcze raz. Ponawiam pytanie o GRUZ oraz mam pytanko czy nie ma może ktoś do sprzedania blaszaka na budowę? Pozdrawiam zapytaj na krakowskiej grupie bo coś tam była mowa o garażu jakoś niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.05.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 bardzo dziękuję właśnie do nich napisałam, może ktoś coś ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts