hose 21.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jeszcze jedno pytanko, czy nie pozbywa sie może ktoś z Was przyczepy kempingowej z budowy?? Potrzebuję dla ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 23.05.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ostrzeżenie o złodziejach. Mojemu kuzynowi w Niepołomicach "wyparowały" drzwi wejściowe z nowobudowanego domu.Gdyby ktos miał ofertę kupna takich drzwi lub cos wiedział na ten temat prosze o kontakt na priv. Drzwi dębowe, brązowe z szybkami.PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 24.05.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Pozdrawiam Grupę Wielicką. Mam pytanie do wszystkich, którzy czekali na pozwolenie na budowę w starostwie w Wieliczce. Czy jest szansa dostać je wczesniej niż za te ustawowe 65 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxi777 24.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam wszystkich forumowiczów z Grupy Wielickiej.Ja rok temu czekałem na pozwolenie około 50 dni wiec ustawowe 65 dni nie przekraczają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 25.05.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzieki. To jest nadzieja, że w sierpniu zaczniemy. Koszmar z tym czekaniem. na wuzetkę w Gdowie czekaliśmy 11 miesięcy. Wcale mnie to nie nauczyło cierpliwości. raczej odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 26.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Jestem na kupnie regipsów związku z tym mam pytanko do osób które juz to robiły . Gdzie w okolicy mają najtaniej ? i jak zrobiłeś rozeznanie ? jak ceny ? może podasz jakieś zestawienie cenowe bo też za niedługo będę szukał i nie chciałbym przepłacać. za wełną też się rozglądałeś ? po ile i gdzie najtaniej ? zadzwoniłbym jeszcze do firmy LEŚ z Brzeska, dowieźli mi już nie raz materiały i było to niedość, że taniej niż w okolicy to jeszcze dowóz za darmo. edit-blondi ty po zakupach to podziel się cenami. najlepsze ceny w okolicy mają w maxbud w Sierakowie (cena jest uzależniona od ilości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Jestem na kupnie regipsów związku z tym mam pytanko do osób które juz to robiły . Gdzie w okolicy mają najtaniej ? i jak zrobiłeś rozeznanie ? jak ceny ? może podasz jakieś zestawienie cenowe bo też za niedługo będę szukał i nie chciałbym przepłacać. za wełną też się rozglądałeś ? po ile i gdzie najtaniej ? zadzwoniłbym jeszcze do firmy LEŚ z Brzeska, dowieźli mi już nie raz materiały i było to niedość, że taniej niż w okolicy to jeszcze dowóz za darmo. edit-blondi ty po zakupach to podziel się cenami. najlepsze ceny w okolicy mają w maxbud w Sierakowie (cena jest uzależniona od ilości) w firmie Leś kupowałem już kilka rzeczy i to tych większych własnie i było taniej niż w sierakowie dlatego pisałem że warto też tam zadzwonić i porównać ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 26.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam. Jesteśmy na etapie wyboru szamba.W projekcie mamy 10m3.Chciałabym się zapytać jakie szamba posiadacie( betonowe,z tworzywa,jednokomorowe czy inne) i jakie firmy w okolicy polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam. Jesteśmy na etapie wyboru szamba.W projekcie mamy 10m3.Chciałabym się zapytać jakie szamba posiadacie( betonowe,z tworzywa,jednokomorowe czy inne) i jakie firmy w okolicy polecacie. była już mowa kilka stron wstecz o szambach jest taka firma: http://probud.pl/szamba.htm dowożą i wogóle, ale ja będę kupował raczej z okolic Proszowic jest tam firma co robi takie 10m3 właśnie takiego maila dostałem od nich niedawno: oferta cenowa: Zbiornik 10m3 cena 2.500 zł (netto) jednoczęściowy jednokomorowy + płyta zwykła Zbiornik 10m3 cena 2.300 zł (netto) dwuczęściowy dwukomorowy + płyta zwykła Transport z HDS + MONTAŻ cena 2.60zł - 1km z przyczepą 3zł - 1km (liczony w obie strony) lub transport łączony cena do uzg. Dodatkowo: Kominek betonowy + właz żeliwny cena 200zł Płyta zwykła w cenie zbiornika! Płyta najazdowa pod s.osobowy cena 250zł lub 400zł Wykop we własnym zakresie. Faktura: Vat 7 % - osoba fizyczna Vat 22 % - firma Vat 22 % - transport Możliwość odbioru zbiornika własnym transportem, załadunek gratis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 26.05.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam. Jesteśmy na etapie wyboru szamba.W projekcie mamy 10m3.Chciałabym się zapytać jakie szamba posiadacie( betonowe,z tworzywa,jednokomorowe czy inne) i jakie firmy w okolicy polecacie. była już mowa kilka stron wstecz o szambach jest taka firma: http://probud.pl/szamba.htm dowożą i wogóle, ale ja będę kupował raczej z okolic Proszowic jest tam firma co robi takie 10m3 właśnie takiego maila dostałem od nich niedawno: oferta cenowa: Zbiornik 10m3 cena 2.500 zł (netto) jednoczęściowy jednokomorowy + płyta zwykła Zbiornik 10m3 cena 2.300 zł (netto) dwuczęściowy dwukomorowy + płyta zwykła Transport z HDS + MONTAŻ cena 2.60zł - 1km z przyczepą 3zł - 1km (liczony w obie strony) lub transport łączony cena do uzg. Dodatkowo: Kominek betonowy + właz żeliwny cena 200zł Płyta zwykła w cenie zbiornika! Płyta najazdowa pod s.osobowy cena 250zł lub 400zł Wykop we własnym zakresie. Faktura: Vat 7 % - osoba fizyczna Vat 22 % - firma Vat 22 % - transport Możliwość odbioru zbiornika własnym transportem, załadunek gratis! Dzięki za szybką odpowiedż .Mozesz mi podać namiary na ta firmę z Proszowic? Jakie tam są termiiny i jeszcze jedno: jaka jest idea szamba dwukomorowego, bo jestem laikiem-które po prostu jest lepsze i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 27.05.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam. Jesteśmy na etapie wyboru szamba.W projekcie mamy 10m3.Chciałabym się zapytać jakie szamba posiadacie( betonowe,z tworzywa,jednokomorowe czy inne) i jakie firmy w okolicy polecacie. była już mowa kilka stron wstecz o szambach jest taka firma: http://probud.pl/szamba.htm dowożą i wogóle, ale ja będę kupował raczej z okolic Proszowic jest tam firma co robi takie 10m3 właśnie Dzięki za szybką odpowiedż .Mozesz mi podać namiary na ta firmę z Proszowic? Jakie tam są termiiny i jeszcze jedno: jaka jest idea szamba dwukomorowego, bo jestem laikiem-które po prostu jest lepsze i dlaczego jaka jest idea dwukomorowego to ja nie wiem za bardzo ale napewno w pierwszej komorze większy syfek się zbiera a podczyszczone ścieki w drugim zbiorniku. Transbed. FHUP. S. Wcisło. tel. 0 605 56 92 82 adres: Piekary61 gm. Proszowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 27.05.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzieki Ibryndal ! Na tobie zawsze można polegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 27.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzieki Ibryndal ! Na tobie zawsze można polegać od tego tu jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 27.05.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam serdecznie wszystkich budujących.....Mam poważny problem z doprowadzeniem wody na działkę. Według wytycznych jakie dostałam w wydziale wodociągów muszę się podłączyć do sąsiada rurą PE 80 o wymiarach DN 90 i przepustowości w barach (PN 12,5). I wszystko byłoby wpporządku gdyby można było gdziekolwiek dostać taka rurę !! Zjeździłam całą Wieliczkę i Kraków. Pomóżcie.................błagam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 27.05.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam serdecznie wszystkich budujących.....Mam poważny problem z doprowadzeniem wody na działkę. Według wytycznych jakie dostałam w wydziale wodociągów muszę się podłączyć do sąsiada rurą PE 80 o wymiarach DN 90 i przepustowości w barach (PN 12,5). I wszystko byłoby wpporządku gdyby można było gdziekolwiek dostać taka rurę !! Zjeździłam całą Wieliczkę i Kraków. Pomóżcie.................błagam. Pozdrawiam Spróbuj zadzwonić tam 0122743124, 0122743122 jest to w Myślenicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 27.05.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dziękuję bardzo jutro bedę tam dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 27.05.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Mam jeszcze jedno pytanko czy znacie może kogos kto może połączyć rurę do wody bo sprzedawana jest w odcinkach 12 m a ja muszę ją pociągnąc na długości 150 m. Narazie bez podłączania do sieci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 28.05.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam. Jesteśmy na etapie wyboru szamba.W projekcie mamy 10m3.Chciałabym się zapytać jakie szamba posiadacie( betonowe,z tworzywa,jednokomorowe czy inne) i jakie firmy w okolicy polecacie. była już mowa kilka stron wstecz o szambach jest taka firma: http://probud.pl/szamba.htm dowożą i wogóle, ale ja będę kupował raczej z okolic Proszowic jest tam firma co robi takie 10m3 właśnie takiego maila dostałem od nich niedawno: oferta cenowa: Zbiornik 10m3 cena 2.500 zł (netto) jednoczęściowy jednokomorowy + płyta zwykła Zbiornik 10m3 cena 2.300 zł (netto) dwuczęściowy dwukomorowy + płyta zwykła Transport z HDS + MONTAŻ cena 2.60zł - 1km z przyczepą 3zł - 1km (liczony w obie strony) lub transport łączony cena do uzg. Dodatkowo: Kominek betonowy + właz żeliwny cena 200zł Płyta zwykła w cenie zbiornika! Płyta najazdowa pod s.osobowy cena 250zł lub 400zł Wykop we własnym zakresie. Faktura: Vat 7 % - osoba fizyczna Vat 22 % - firma Vat 22 % - transport Możliwość odbioru zbiornika własnym transportem, załadunek gratis! Ibryndal jeszcze jedno pytanko: kiedy ci takiego maila wysłali? Ja dzwoniłam i powiedzieli mi 3500 netto + 220 zł vat za-dół oczywiście mam wykopać sama.Róznica jest spora. A tak do wszytskich ile płaciliście teraz za szambo (betonowe 10 m3).? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 28.05.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam Potrzebuje namiar na koparke z okolic Węgrzce Wielkie , Kokotów lub gdzies z okolic. Pilne!!! Z góry dzięki Poszło Pam wyślij mi tez namiary z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.05.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam Potrzebuje namiar na koparke z okolic Węgrzce Wielkie , Kokotów lub gdzies z okolic. Pilne!!! Z góry dzięki Poszło Pam wyślij mi tez namiary z góry dziękuję Też poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts