gorgonit 14.07.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 WitamPotrzebuje kupić szambo plastikowe pojemnosc jakie 8 m3 Moze ma ktoś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 14.07.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 plastikowe mają w Mogilanach, firma nazywa się chyba Monbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkj 14.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 CZesc Macie kogosc od wody i kanalizacji ,c.o itd ?Oczywiscie do rozprowadzenia po domu . Bardzo proszę na namiar na kogos kto zrobi to dobrze Pozdarwiam Pati25, nie gniewaj się -pozwolę się, przyłączyć się do Twojej prośby o namiary. Ja potrzebuje na razie rozprowadzić kanalizację w gruncie . Savik, Pati25 - Kontakty na instalatorów ślę na Wasze priv-y lbryndal mozesz podeslac na priva namiary na instalatorow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkj 14.07.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 WitamPoszukuje sprawdzonego elektryka do wykonania instalacji wewnatrz domu.Prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 14.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam Poszukuje sprawdzonego elektryka do wykonania instalacji wewnatrz domu. Prosze o namiary. Zobacz 'Biala i Czarna liste wykonawcow Malopolski' ja polecam pana Henryka Ostafina za solidnosc i uczciwosc. Na pewno ma terminy na 2/3 miesiace do przodu. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=65420 pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 15.07.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 możecie mi podpowiedzieć gdzie w Wieliczce lub okolicy można kupic bloczki fundamentowe? a moze komus zostało troche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 15.07.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam Można gdzieś we Wieliczce kupić kręgi betonowe ? a może gdzieś niedaleko produkują bo jakoś nie natrafiłem na nic a potrzebuję są kręgi fi50 czy tylko fi 80 i większe ? spotkał się ktoś ? no i skoro nikt nie pisze to sam sobie odpowiem na pytanie bo znalazłem kolesia co robi kręgi betonowe w Janowicach tych koło Wieliczki oczywiście robią fi60 i większe kręgi mozesz podac jakiś telefon bo mam do zrobienia dwie studnie chlonne i kombinuje z czego wyjdzie najtaniej A tak wogóle to klne na czym swiat stoi... tyle było pogody a jak w końcu odkopalismy fundamenty, żeby je ocieplići zrobic drenaż to cholera leje!!!! wszystko mokre i rozgrzebane no i nie wiadomo kiedy uda sie to zrbić bo jak będzie lało to to nigdy nie wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam Można gdzieś we Wieliczce kupić kręgi betonowe ? a może gdzieś niedaleko produkują bo jakoś nie natrafiłem na nic a potrzebuję są kręgi fi50 czy tylko fi 80 i większe ? spotkał się ktoś ? no i skoro nikt nie pisze to sam sobie odpowiem na pytanie bo znalazłem kolesia co robi kręgi betonowe w Janowicach tych koło Wieliczki oczywiście robią fi60 i większe kręgi mozesz podac jakiś telefon bo mam do zrobienia dwie studnie chlonne i kombinuje z czego wyjdzie najtaniej A tak wogóle to klne na czym swiat stoi... tyle było pogody a jak w końcu odkopalismy fundamenty, żeby je ocieplići zrobic drenaż to cholera leje!!!! wszystko mokre i rozgrzebane no i nie wiadomo kiedy uda sie to zrbić bo jak będzie lało to to nigdy nie wyschnie 603 250 972 janowice kręgi mają też w Marszowicach na betoniarni tylko mają duży transport i jak chciałem kilka kręgów to mówią że im się nie opłaca 12 251 41 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek-Wróblowice 15.07.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 W Swoszowicach jest firma robiąca kręgi (małe i duże) i różne elementy betonowe, przy ul. Myśliwieckiej. Pzdr, Mirek O kurcze miałam namiar na producenta kregów :(jakies 4 dni temu wyrzuciłam .Z okolic wieliczki był :(Ojoj..... to pewnie ten sam co pisałem o nim z Janowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 15.07.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 możecie mi podpowiedzieć gdzie w Wieliczce lub okolicy można kupic bloczki fundamentowe? a moze komus zostało troche? My bloczki fundamentowe betonowe kupowalismy w Rzeszotarach tel 0-12 270 45 43 Pan Gawęda. Trzeba było zamówić kilka dni wcześniej. Przywozi samochodem z HDS i bierze kaucję za palety. Mam też taki namiar: 0 12 280 69 75, ale nie sprawdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 17.07.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 możecie mi podpowiedzieć gdzie w Wieliczce lub okolicy można kupic bloczki fundamentowe? a moze komus zostało troche? Na pewno kregi i bloczki sprzedaja przy betoniarni u Noska na Wolicy za Wisla po drugiej stronie Niepolomic. Placilem 75zl za krag szer 80cm. http://www.bloczki.eu/ tel 645-05-96 Te same kregi w Dorbudzie sa juz kilkanascie zl drozsze. pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 18.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A wiece gdzie można kupić od ręki styropian 12 lub 15 cm na elewację i w miarę tani klinkier na kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mussli 18.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Jeśli ktos zna kontakty do wykonawców domów z bali to bardzo proszę o kontakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 18.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A wiece gdzie można kupić od ręki styropian 12 lub 15 cm na elewację i w miarę tani klinkier na kominy. ja bym spytal w skladzie Krzysztofa Lysika na Woli Batorskiej 012 2816554, co do taniego klinkieru to ja wybudowalem z polskiej cegly klinkierowej Jopek, kolor ceglany. Nawet zostalo mi jej ok 200 sztuk ktore moge oddac z duzym rabatem. pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 20.07.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A wiece gdzie można kupić od ręki styropian 12 lub 15 cm na elewację i w miarę tani klinkier na kominy. ja bym spytal w skladzie Krzysztofa Lysika na Woli Batorskiej 012 2816554, co do taniego klinkieru to ja wybudowalem z polskiej cegly klinkierowej Jopek, kolor ceglany. Nawet zostalo mi jej ok 200 sztuk ktore moge oddac z duzym rabatem. pzdr dada_krk Łysiak sprzedaje steropian firmy Polstyr który nie należy do prostych, co do ceny to też żadna rewelacja.Polecam skład w Wieliczce na ul. Gdowskiej mają steropian austrotherm , cena przystępna i był od ręki przynajmniej jak ja kupowałem w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 21.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A wiece gdzie można kupić od ręki styropian 12 lub 15 cm na elewację i w miarę tani klinkier na kominy. ja bym spytal w skladzie Krzysztofa Lysika na Woli Batorskiej 012 2816554, co do taniego klinkieru to ja wybudowalem z polskiej cegly klinkierowej Jopek, kolor ceglany. Nawet zostalo mi jej ok 200 sztuk ktore moge oddac z duzym rabatem. pzdr dada_krk Łysiak sprzedaje steropian firmy Polstyr który nie należy do prostych, co do ceny to też żadna rewelacja.Polecam skład w Wieliczce na ul. Gdowskiej mają steropian austrotherm , cena przystępna i był od ręki przynajmniej jak ja kupowałem w kwietniu. Taniej niz na Gdowskiej jest w Maxbudzie w Sierakowie, a jeszcze taniej tutaj: http://www.allegro.pl/item399184700_styropian_austrotherm_eps_042_sciana_promocja_.html Aukcja się niby skończyła, ale oni handluja styropianem non stop. Dzwoniłam tam, są z Proszowic, ale maja transport, dostarczą nawet niezbyt duże ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 21.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A wiece gdzie można kupić od ręki styropian 12 lub 15 cm na elewację i w miarę tani klinkier na kominy. Klinkier to ja chyba bedę mieć do sprzedania bo miał byc na ogrodzenie, ale nie wyrobię finansowo. Mama czerwonego Robena 1 paletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 22.07.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam wszystkich,Czy kotś mogłby się podzielić informacjami na temat oczyszczalni ścieków. Mam dylemat czy montować szambo, czy nie lepiej oczyszczalnie ścieków, bo widzę, że cenowo wychodzi podobnie a w eksploatacji taniej oczyszczalnia. Może ktoś ma jakieś informacje na ten temat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 22.07.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Pod tym linkiem znajdziesz sporo informacji http://forum.muratordom.pl/search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.07.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Pod tym linkiem znajdziesz sporo informacji http://forum.muratordom.pl/search.php :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts