Savik 06.08.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Pieknie budowlancy prosza sie o prace. Wrocila normalnosc ? pzdr dada_krk no powoli chyba wraca normalność, ale co z tego skoro teraz wykończeniówka będzie droga bo wszyscy będą w środku działać Ale to tylko chyba chwilowy zastój, wczoraj już czytałem, że w okolicach Q2 2009 znowu czeka nas niekontrolowany boom w budownictwie.... Na razie mam nadzieję, że buduje w dołku cenowym A co do postawienia domu, mam bardzo dobrą ekipę, która będzie wolna od września, chłopakom naprawdę robota pali się w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 06.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Co zrobić - wykończeniówkę czas zacząć A u mnie w końcu odebrane przyłącze wody i kanał i zaczyna się ruszać przyłącze gazowe - znaczy podpisałem umowę i do 6 miechów ma być podłączone. Czekam tylko na koniec prac z instalacją elektr. i mozna zaczynać z tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkco 06.08.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witajcie my startujemy z budowa pod Choragwica... a raczej zatrzymalismy sie na ekipie od fundamentow, ktora umowiona na start robot wczoraj, wczoraj zrezygnowala z prac...... Pomozcie, szukam pilnie ekipy, ktora zrobi fundamenty wraz z piwnicami... Mam miesiac na to, od poczatku wrzesnia wchodzi ekipa,ktora stawia dom drewniany.... Za kazdy kontakt bede wdzieczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 07.08.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Pieknie budowlancy prosza sie o prace. Wrocila normalnosc ? pzdr dada_krk no powoli chyba wraca normalność, ale co z tego skoro teraz wykończeniówka będzie droga bo wszyscy będą w środku działać Ale juz tak mowia od roku ze wykonczeniowka bedzie drozsza, a my i tak musimy robic swoje, brac tych ktorzy nie szaleja z cenami a robia dobrze. Mysle ze boom w budownctwie trwa tak dlugo ze powstalo duzo nowych firm ktore spowoduja jezeli nie spadek to zatrzymanie sie cen. Ja zauwazam ze wybudowane domy w stanie surowym ktore mialy szybko sie sprzedac wciaz czekaja na klienta. Rynek zareagowal. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daat 07.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich seredcznie - to jest moja pierwsza wiadomość wysłana na tą listę. Mam nadzieję, że w tym roku rozpocznę budowę w Pawlikowicach, więc będę sąsiadem wielu tu bywających osób.Ze względu na kiepskie narządzie do zarządzania listą, bardzo trudno jest przeszukać całą grupę, więc bardzo proszę o pomoc:SZUKAM DOBREJ EKIPY a równocześniej taniej. Chcę postawić stan surowy ... Może ktoś mógłby polecić. Z góry dziękuję i pozdrawiam,daat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 08.08.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich. Jestem na kupnie stempli i desek szalunkowych na płytę o powierzchni stropu10m*14m. Proszę o kontakt Witam, jezeli jest ktos zinteresowany jeszcze stęplami to chetnie odsprzedam - jest ich ok. 200 szt. , można przyjechac , wybrać , ogladnąć , zapraszam (budowa w Wieliczce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 08.08.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam wszystkich seredcznie - to jest moja pierwsza wiadomość wysłana na tą listę. Mam nadzieję, że w tym roku rozpocznę budowę w Pawlikowicach, więc będę sąsiadem wielu tu bywających osób. Ze względu na kiepskie narządzie do zarządzania listą, bardzo trudno jest przeszukać całą grupę, więc bardzo proszę o pomoc: SZUKAM DOBREJ EKIPY a równocześniej taniej. Chcę postawić stan surowy ... Może ktoś mógłby polecić. Z góry dziękuję i pozdrawiam, daat Ja moge polecić swoja, u mnie juz prawie skonczyli, wiem ze maja nastepne roboty wiec nie wiem jak z czasem. Ale mozna przyjechac pogadac z nimi i ew. moge pokazac efekt ich pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 08.08.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam, czy moze sie kotos podzielic namiarami na ekipe od elewacji. Potrzebuje zrobic ocieplenie ze styropianu i ewentualnie wytynowac dom. Moze u kogoś robila ocieplenie jakas ekipa i bedzie mogl ja polecic. Z gory wielkie dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_Radek 09.08.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Czasem ktoś pyta o solidną ekipę. Mogę polecić firmę, która budowała nasz dom: "GAMP SYSTEM"Bartlomiej Zubul. F.Nullo 3/931-543 KrakówNIP 677-111-30-53 [email protected]tel. (012) 411 - 74 - 84tel. kom. 602 33 10 80 http://www.gampsystem.com.pl Wszystko zrobione w terminie, super solidnie, uczciwie. W ogóle nie trzeba było pilnować robotników, wiedzą, co i kiedy robić, żadnej bumelki, dni wolnych itp. Porządek na budowie aż szokujący. Wszystko mamy równiutkie, naprawdę super. Nie jestem w stanie wymyślić nic na minus. Aha - robili nam stan surowy otwarty - z ich materiałami, więc nie interesowało nas nic, poza oczywiście cotygodniowymi wizytami w celu obejrzenia tego, co "urosło" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 09.08.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam zazdroszczę - u nas z ekipa zaczęły sie schody ja zrobili strop. Do tej pory trwają - skończyli ale cieknie koło 2 kominów - mieli przyjść i naprawić - o 2 tygodni nie ma odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 10.08.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Naprawde nikt nie ma do polecenia tartaku ?Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 10.08.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Mi więźbę załatwiał wykonawca. Mają mi przywieść w przyszłym tygodniu, mogę ewentualnie wsiąść namiary na tartak. Potrzebuje namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka, który by na rozsądnych warunkach wykonał mi instalację. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZosiaS 10.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witajcie!Czy robił ktoś ostatnio z Was ogrodzenie? Interesuje mnie gdzie w okolicach Wieliczki mozna najtaniej kupić cegle klinkierową. Zastanawiam się tez nad gotowymi elementami na słupki. Jakie jest Wasze zdanie na ich temat, wychodzi duzo taniej ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZosiaS 10.08.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Jeszcze mam jedno pytanie, czy wiecie gdzie mozna pozyczyc akra do podmurówki do ogrodzenia ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 11.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ma ktoś może namiar do kogoś kto jeździ ciężarówką z HDS ?Potrzebuję zrobić 2 albo 3 kursy (zależy jaki tonaż)Odległość to około 20km w te i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 11.08.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam, czy moze sie kotos podzielic namiarami na ekipe od elewacji. Potrzebuje zrobic ocieplenie ze styropianu i ewentualnie wytynowac dom. Moze u kogoś robila ocieplenie jakas ekipa i bedzie mogl ja polecic. Z gory wielkie dzieki za info. ja śmialo moge polecić swoja ekipe. Zakończyli u mnie prace w ubiegłym tygodniu . Na razie bez kolorku bo to dopiero wiosną. Bardzo konkretni i dokładni. Jak raz majstrowi wytłumaczyłam o co mi chodzi to nie musiałam powtarzać. tel. 604 235 012. Są z okolic Gdowa. nie wiem jak z terminami bo ja sie umawialam w ubiegłym roku, ale zapytać nie zawadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 11.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jeszcze mam jedno pytanie, czy wiecie gdzie mozna pozyczyc akra do podmurówki do ogrodzenia ? Pozdrawiam a co to takiego bo ja sie pierwszy raz spotykam moze jestem jakaś do tyłu.. czy to są jaieś szalunki do zalewania podmurówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 11.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ma ktoś może namiar do kogoś kto jeździ ciężarówką z HDS ? Potrzebuję zrobić 2 albo 3 kursy (zależy jaki tonaż) Odległość to około 20km w te i z powrotem. W składzie na Sierczy u Kowalczyka maja HDS. Korzystalem z ich uslug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.08.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam, czy moze sie kotos podzielic namiarami na ekipe od elewacji. Potrzebuje zrobic ocieplenie ze styropianu i ewentualnie wytynowac dom. Moze u kogoś robila ocieplenie jakas ekipa i bedzie mogl ja polecic. Z gory wielkie dzieki za info. ja śmialo moge polecić swoja ekipe. Zakończyli u mnie prace w ubiegłym tygodniu . Na razie bez kolorku bo to dopiero wiosną. Bardzo konkretni i dokładni. Jak raz majstrowi wytłumaczyłam o co mi chodzi to nie musiałam powtarzać. tel. 604 235 012. Są z okolic Gdowa. nie wiem jak z terminami bo ja sie umawialam w ubiegłym roku, ale zapytać nie zawadzi. fajnie to u Was wygląda, odrazu tak jak domek, a te wykończenia koło domu super przemyslane i ładnie wygladają na domku jak pomalujecie to wtedy pewnie jeszcze fajniej będzie mam jednych zamówionych, ale jeszcze nie jestem pewien co do nich, bo oni to robią wszystko czyli i tynki i ocieplenia poddasza i okna wprawiają i to tacy widzę od wszystkiego a często bywa tak że jak ktoś jest od wszystkiego to jest od niczego i tego się boję właśnie tynki niby zrobili ok, ale mogło być lepiej wiadomo jak zawsze i ze wszystkim, ocieplenie powiedziałbym że jest zrobione ok i narazie nie ma się do czego doczepić, ale zobaczymy co z nim bedzie za rok albo 2 jak popracuje troszkę więźba (to już robiła inna brygada kolesia więc może dlatego jestem bardziej zadowolony) no nie wiem co robić z tym ociepleniem domu, a ocieplić się pasuje przed zimą bo co taki pustaczek wytrzyma prawie nic i węgla pójdzie dużo więc pewnie trzeba będzie ocieplić, żeby to było tak jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 11.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ma ktoś może namiar do kogoś kto jeździ ciężarówką z HDS ? Potrzebuję zrobić 2 albo 3 kursy (zależy jaki tonaż) Odległość to około 20km w te i z powrotem. W składzie na Sierczy u Kowalczyka maja HDS. Korzystalem z ich uslug. Dzięki - dzwoniłem tam chyba da się załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts