anulla2003 11.08.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Czy ktoś ma do odsprzedania garaż-blaszak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nyno 11.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Naprawde nikt nie ma do polecenia tartaku ? Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam Ja zamawialem tartak jedrysek maja wiezbe suszona i impregnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 12.08.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Naprawde nikt nie ma do polecenia tartaku ? Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam Ja zamawialem tartak jedrysek maja wiezbe suszona i impregnowana ja mam namiarów kilka to podeślę na priv jak ktoś chce, a sam zamawiałem u kolesia co ma mały tartak taki przy domu w Jodłówce koło Tarnowa a nawet w Sierakowie jest tartak tyle że koleś miał drożej niż ten z Jodłówki, ale cena porównywalna do innych w regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 12.08.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 pomóżcie prosze...szukam ekipy wykonującej ogrodzenia z kamienia..macie może jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 16.08.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam, może ktoś natknoł sie na firme w okolicy która produkuje gazony,płyty ażurowe ,jeśl tak to prosił bym o jakiś namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 16.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 może to nie najbliższa okolica, ale robią takie rzeczy:http://www.joniec.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 17.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 może to nie najbliższa okolica, ale robią takie rzeczy: http://www.joniec.pl/ O tej firmie wiem , szukałem bliżej i taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa-i-sebastian 18.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 to i ja sie dołączę do koncertu życzeń, potrzebuje na klika dni ekipy od ogrodzeń, żeby dokończyła spawanie płaskowników i przykręcanie desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 20.08.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam, czy moze sie kotos podzielic namiarami na ekipe od elewacji. Potrzebuje zrobic ocieplenie ze styropianu i ewentualnie wytynowac dom. Moze u kogoś robila ocieplenie jakas ekipa i bedzie mogl ja polecic. Z gory wielkie dzieki za info. ja śmialo moge polecić swoja ekipe. Zakończyli u mnie prace w ubiegłym tygodniu . Na razie bez kolorku bo to dopiero wiosną. Bardzo konkretni i dokładni. Jak raz majstrowi wytłumaczyłam o co mi chodzi to nie musiałam powtarzać. tel. 604 235 012. Są z okolic Gdowa. nie wiem jak z terminami bo ja sie umawialam w ubiegłym roku, ale zapytać nie zawadzi. Dziekuje pieknie Edit-blondi, byl majster u mnie na budowie i za 2 tygodnie zaczynaja , super jeszcze raz wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam, czy moze sie kotos podzielic namiarami na ekipe od elewacji. Potrzebuje zrobic ocieplenie ze styropianu i ewentualnie wytynowac dom. Moze u kogoś robila ocieplenie jakas ekipa i bedzie mogl ja polecic. Z gory wielkie dzieki za info. ja śmialo moge polecić swoja ekipe. Zakończyli u mnie prace w ubiegłym tygodniu . Na razie bez kolorku bo to dopiero wiosną. Bardzo konkretni i dokładni. Jak raz majstrowi wytłumaczyłam o co mi chodzi to nie musiałam powtarzać. tel. 604 235 012. Są z okolic Gdowa. nie wiem jak z terminami bo ja sie umawialam w ubiegłym roku, ale zapytać nie zawadzi. Dziękuje pięknie Edit-blondi, byl majster u mnie na budowie i za 2 tygodnie zaczynaja , super jeszcze raz wielkie dzieki terminy na październik mają, ale tak ładnie wygląda domek edit, że zarezerwowałem ich mają za 2 tygodnie robić pewnie u Was to mają wtedy wpaść do mnie i zobaczyć co i jak jak to zrobiłeś że ich tak szybko złapałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 20.08.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam, czy moze sie kotos podzielic namiarami na ekipe od elewacji. Potrzebuje zrobic ocieplenie ze styropianu i ewentualnie wytynowac dom. Moze u kogoś robila ocieplenie jakas ekipa i bedzie mogl ja polecic. Z gory wielkie dzieki za info. ja śmialo moge polecić swoja ekipe. Zakończyli u mnie prace w ubiegłym tygodniu . Na razie bez kolorku bo to dopiero wiosną. Bardzo konkretni i dokładni. Jak raz majstrowi wytłumaczyłam o co mi chodzi to nie musiałam powtarzać. tel. 604 235 012. Są z okolic Gdowa. nie wiem jak z terminami bo ja sie umawialam w ubiegłym roku, ale zapytać nie zawadzi. Dziękuje pięknie Edit-blondi, byl majster u mnie na budowie i za 2 tygodnie zaczynaja , super jeszcze raz wielkie dzieki terminy na październik mają, ale tak ładnie wygląda domek edit, że zarezerwowałem ich mają za 2 tygodnie robić pewnie u Was to mają wtedy wpaść do mnie i zobaczyć co i jak jak to zrobiłeś że ich tak szybko złapałeś ? zadzwonilem , mi tez wstepnie obiecali na październik ale jak majster przyszedl w sobote to mowi: "Jak pan chce to za 2 tyg. moze dalo by sie zrobic" - widocznie cos im wypadlo. Wstepnie zarezerwowalem termin, a wczoraj tylko potwierdzilem. Tak wiec w nastepny poniedzialek zaczynaja robote u nas . Ceny, mysle, ze tez maja przystepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.08.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 zadzwonilem , mi tez wstepnie obiecali na październik ale jak majster przyszedl w sobote to mowi: "Jak pan chce to za 2 tyg. moze dalo by sie zrobic" - widocznie cos im wypadlo. Wstepnie zarezerwowalem termin, a wczoraj tylko potwierdzilem. Tak wiec w nastepny poniedzialek zaczynaja robote u nas . Ceny, mysle, ze tez maja przystepne. robisz z ich materiałami ? wiesz może na jakim systemie robią jakiej firmy znaczy się? mi mówili cenę za styropian 15cm - 90zł/m2 z robocizną tylko nie pamietam jaki tynk chyba silikatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 20.08.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam .Czy ktoś z was zamawiał drzwi zewnętrzne o wysokości 230 cm? JA mam otwór 140/230 wiec będą drzwi z bocznym naświetlem. Górnego naświetla nie chcę bo byłoby zbyt małe, żeby ładnie wyglądało. W ostateczności będę musiała podmurować i zmniejszyć wysokość ,ale wtedy drzwi nie będą na tej samej wysokości co okna ( a to tak ładnie wygląda ).Jeśli możecie polecić firmę w rozsądnej cenie i oczywiście z gwarancją byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 20.08.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 zadzwonilem , mi tez wstepnie obiecali na październik ale jak majster przyszedl w sobote to mowi: "Jak pan chce to za 2 tyg. moze dalo by sie zrobic" - widocznie cos im wypadlo. Wstepnie zarezerwowalem termin, a wczoraj tylko potwierdzilem. Tak wiec w nastepny poniedzialek zaczynaja robote u nas . Ceny, mysle, ze tez maja przystepne. robisz z ich materiałami ? wiesz może na jakim systemie robią jakiej firmy znaczy się? mi mówili cenę za styropian 15cm - 90zł/m2 z robocizną tylko nie pamietam jaki tynk chyba silikatowy Jezeli chodzi o ocieplenie to robia styropianem fasadowym firmy Austrotherm, a tynki : Rofix ( sisi - krzemanowo - sylikatowy). W zaleznosci od koloru sa rozne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 20.08.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam .Czy ktoś z was zamawiał drzwi zewnętrzne o wysokości 230 cm? JA mam otwór 140/230 wiec będą drzwi z bocznym naświetlem. Górnego naświetla nie chcę bo byłoby zbyt małe, żeby ładnie wyglądało. W ostateczności będę musiała podmurować i zmniejszyć wysokość ,ale wtedy drzwi nie będą na tej samej wysokości co okna ( a to tak ładnie wygląda ).Jeśli możecie polecić firmę w rozsądnej cenie i oczywiście z gwarancją byłabym wdzięczna Mi montowala firma Oknopol z Wieliczki, nie mam do nich zastrzezen. Ja montowalem drzwi Gerdy , ale maja tez Wiatraka i jeszcze drzwi jakiejs innej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 20.08.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wacurek znam tą firmę -zamawiałam u nich okna i bardzo ją polecam. Niestety najwyższe drzwi ,które mogą mi zrobić to 2,15 bez naświetla górnego albo 2,3 z naświetlem górnym. Niestety 15 cm na naświetle to mało-szybka miałaby 7cm wysokości a przy drzwiach 2,3 to jest bardzo nieproporcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 21.08.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witajcie Czy ktoś z forumowiczów zamawiał i uzytkuje okna firmy Oknopol z Wieliczki? Jakie jest Wasze zdanie na temat produkowanych przez nich okien? Będę wdzięczna za wymianę doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 21.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 andorka, na poprzedniej stronie całkiem pozytywnie wypowiadali sie na temat tej firmy... zaczynam przygodę z odbiorem domu... może jakiś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 21.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Czy możecie Szanowni Forumowicze polecić mi dobrą folię wysokoparaprzepuszczalną do wstępnego krycia dachu? mam pewien problem z wyborem, jak dla mnie zbyt dużo firm....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 21.08.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Czy możecie Szanowni Forumowicze polecić mi dobrą folię wysokoparaprzepuszczalną do wstępnego krycia dachu? mam pewien problem z wyborem, jak dla mnie zbyt dużo firm....dzięki Ja mam taką: http://www.allegro.pl/item416743652_folia_membrana_dachowa_parotec_light_3500gr_m2_24h.html mozna tu też trochę poczytać o foliach. Jak masz dach bez deskowania to taka bedzie najlepsza. Trochę mi brakło i ta którą dokupiłem na pobliskim składzie była o wiele gorsza. Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts