andorka 22.08.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 andorka, na poprzedniej stronie całkiem pozytywnie wypowiadali sie na temat tej firmy... Wiem, wiem, czytałam. Na poprzedniej stronie była mowa o montażu drzwi wejściowych, a mnie chodzi o wymianę doświadczeń na temat okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 22.08.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 jagolak napisał: Witam Czy możecie Szanowni Forumowicze polecić mi dobrą folię wysokoparaprzepuszczalną do wstępnego krycia dachu? mam pewien problem z wyborem, jak dla mnie zbyt dużo firm....dzięki Możemy śmiało polecić folię TYVEK. Zachwalali ją nasi budowniczowie oraz inne osoby znajace sie na dachach. My osobiście mamy TYVEK PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.08.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ja z innej beczki... mam do sprzedania kabel siłowy około 100mb. W trakcie budowy ciągnęliśmy nim prąd od sąsiada. Jesli któś potrzebowałby mniej to mozna odciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tompal74 22.08.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Mi parę osób powiedziało żeby do surowego stanu nie zakładać okien na zimę, jeśli nic w budynku nie będzie robione, bo ściany będą schły i zrobi sie dużo pary i wilgoci i co za tym idzie grzyb czy inne dziadostwo. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 22.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Też tak słyszałam, i jeszcze że się okna rozszczelnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 22.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Mi parę osób powiedziało żeby do surowego stanu nie zakładać okien na zimę, jeśli nic w budynku nie będzie robione, bo ściany będą schły i zrobi sie dużo pary i wilgoci i co za tym idzie grzyb czy inne dziadostwo. Co o tym myślicie? Pod warunkiem ze szczelnie zamkniesz wszystkie szczeliny . Przecież dach napewno masz nie ocieplony i wiele innych dziur którędy następuje wymiana powietrza. Ja założyłem i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yamnik 22.08.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Mi parę osób powiedziało żeby do surowego stanu nie zakładać okien na zimę, jeśli nic w budynku nie będzie robione, bo ściany będą schły i zrobi sie dużo pary i wilgoci i co za tym idzie grzyb czy inne dziadostwo. Co o tym myślicie? Pod warunkiem ze szczelnie zamkniesz wszystkie szczeliny . Przecież dach napewno masz nie ocieplony i wiele innych dziur którędy następuje wymiana powietrza. Ja założyłem i nie narzekam. Z tym że na wiosnę można zamontować okna kupione w dołku cenowym (zamówione z końcem grudnia). Do tego czasu pieniązki pracują, a z zimowych rabatów też parę groszy przybędzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkj 23.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 witamMam do sprzedania ok 100 stempli 2,6-2,7m. Węgrzce Wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 24.08.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 hejka dzięki za odpowiedź w sprawie folii dachowych....a z innej beczki mam do sprzedania stęple ok 200 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.08.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Potrzebuję piasku zasypowego (podobno aż 200m3) i poszukuję rozwiązań najbardziej ekonomicznych ale też bezpiecznych. Proszę o namiary lub podpowiedzi. Przy okazji mam do sprzedania humus - już zdjęty i spryzmowany, optymalnie byłby do odbioru w połowie września gdy będzie koparka do wypełniania przestrzeni pod płytę a przy okazji do załadunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 24.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Potrzebuję piasku zasypowego (podobno aż 200m3) i poszukuję rozwiązań najbardziej ekonomicznych ale też bezpiecznych. Proszę o namiary lub podpowiedzi. Przy okazji mam do sprzedania humus - już zdjęty i spryzmowany, optymalnie byłby do odbioru w połowie września gdy będzie koparka do wypełniania przestrzeni pod płytę a przy okazji do załadunku. 601497495 facet przywoził mi szlakę ale mówił, że może wszystko przywieź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 24.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam pytanie ,może ktoś robił drenaż lub zlecał firmie . Chciał bym sie dowiedzieć ile kosztuje i co wchodzi w cene.Firma powiedziała mi 50 zł za metr położenia , ja zapewniam materiały i koparke. Wydaje mi sie strasznie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.08.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Potrzebuję piasku zasypowego (podobno aż 200m3) i poszukuję rozwiązań najbardziej ekonomicznych ale też bezpiecznych. Proszę o namiary lub podpowiedzi. Przy okazji mam do sprzedania humus - już zdjęty i spryzmowany, optymalnie byłby do odbioru w połowie września gdy będzie koparka do wypełniania przestrzeni pod płytę a przy okazji do załadunku. 601497495 facet przywoził mi szlakę ale mówił, że może wszystko przywieź teraz jakoś przywoziłeś tą szlakę ? po ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.mk 25.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Potrzebuję piasku zasypowego (podobno aż 200m3) i poszukuję rozwiązań najbardziej ekonomicznych ale też bezpiecznych. Proszę o namiary lub podpowiedzi. Przy okazji mam do sprzedania humus - już zdjęty i spryzmowany, optymalnie byłby do odbioru w połowie września gdy będzie koparka do wypełniania przestrzeni pod płytę a przy okazji do załadunku. 601497495 facet przywoził mi szlakę ale mówił, że może wszystko przywieź teraz jakoś przywoziłeś tą szlakę ? po ile ? 1000 zł za 10 ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 25.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Mam pytanie ,może ktoś robił drenaż lub zlecał firmie . Chciał bym sie dowiedzieć ile kosztuje i co wchodzi w cene.Firma powiedziała mi 50 zł za metr położenia , ja zapewniam materiały i koparke. Wydaje mi sie strasznie drogo. Napisz o jaki drenaz ci chodzi. ja robiłam ocieplenie fundamentów i od razu drenaz opsakowy, ale we wlasnym zakresie, wiec siła robocza była częściowo za free. Niemniej jednak 50zł/mb wydaje mi sie sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zotka 25.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 andorka, na poprzedniej stronie całkiem pozytywnie wypowiadali sie na temat tej firmy... zaczynam przygodę z odbiorem domu... może jakiś sugestie? Ja też pomału się do tego przymierzam, ale skóra aż mi cierpnie na samą myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 601497495 facet przywoził mi szlakę ale mówił, że może wszystko przywieź teraz jakoś przywoziłeś tą szlakę ? po ile ? 1000 zł za 10 ton drogo strasznie, jeden koleś mówił mi o 900zł za auto, ale coś około 15 ton mówił, tylko że problem jest taki, że tam kolejki są i niechętny był za bardzo bo dużo czasu traci żeby przywieźć to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikusie 25.08.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Czy ktoś sie orientuje gdzie można kupić w atrakcyjnej cenie ziemię ? Potrzebuję na działkę w okolice Gdowa więc im bliżej tym lepiej bo transport taniej wyjdzie. W ubiegłym tygodniu widziałem przejeżdżające ciężarówki z ziemią prze Liplas (czyli koło mojej działki), ale niestety nie zdążyłem dobiec, żeby zapytać o cenę ;( A może ową ziemię wozili do kogoś z szanownych forumowiczów ?;>pozdrawiam i z góry dziękuję za każdy namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 25.08.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 andorka, na poprzedniej stronie całkiem pozytywnie wypowiadali sie na temat tej firmy... zaczynam przygodę z odbiorem domu... może jakiś sugestie? Ja też pomału się do tego przymierzam, ale skóra aż mi cierpnie na samą myśl... wzmianka o oknach tez była i byli zadowoleni... ja niestety firmy nie znam jelsi chodzi o ziemie, piasek gruz i nne to polecam 506742306 ale chyba juz tu podawałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 25.08.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Czy ktoś sie orientuje gdzie można kupić w atrakcyjnej cenie ziemię ? Też mam ten problem. A stawki typu 350 lub 400 zł za małą ciężarówkę są odstraszające. Jak sobie pomyślę że tych ciężarówek to tak na oko z 6 wejdzie (albo więcej) to Pozostaje nam tylko czekać na jakąś okazję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts