maciek24mw 17.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Co znaczy termin ostra granica dzialki ( tylko się domnyślam ) i jak mam postawic płot jesli mój dom graniczy z działkami obecnie uprawianymi, dom ma stanąć między polami uprawnymii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marełek 17.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ostra granica to znaczy dokładnie linia wyznaczona przez środek słupka granicznego (krzyżyk na słupku). Płot stawiasz tak samo bez względu czy sąsiadujesz z polem uprawnym czy z działką zabudowaną, czyli bezpośrednio przy granicy, ale po swojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek24mw 18.03.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Dzieki sliczne tak myślałem ale nie byłem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts