dziki z miasta 17.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 pilnie poszukuje baraku budowlanego z okolic Wrocławia, budowa w Dobrzykowicach.tel 605 111 449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pece1 18.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Oferuję barak budowlany bardzo solidny. Kupiłem go z firmy budowlanej, gdzie służył jako biuro..Mam w nim lodówkę (na lato musi być do chłodzenia napojów ),radio instalację do podłączenia prądu i telefonu.To wszystko w komplecie.Jest ocieplony podwójnie styropian 5 cm i wełna 5 cm stąd miły chłód w lecie i można wytrzymać w zimie.Ma wykończenie z zewnątrz blacha trapezowa malowana proszkowo a w środku płyta pilśniowa.dioskonale nadaje się na całoroczną altankę czy tymczasowy przyczułek na działkę.Budynek mam w stanie zamkniętym i już jej nie potrzebuję.Pakamera jest w m.Łuczyce gm. Kocmyrzów TEL 503 613 733 , e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziki z miasta 18.03.2007 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 dzieki, ale chyba za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts