Darek Volke 22.02.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 (edytowane) Zastanawiamy się nad zakupem płyty ceramicznej Siemensa ET675FNP1E - czy ten suwaczek jest wygodny w użytkowaniu? Poza funkcjami podoba mi się w niej to, że ma brytfannę i ozdobne listwy. Chcieliśmy płytę na napięcie 400V ale tylko SMEG ma taką możliwość. Bierzemy też pod uwagę Bosch i SMEG Co wybrać? Temat pewnie już ne aktualny, ale chyba każdą indukcję można podpiąć pod siłę Przy okazji mam do was sprawę, może ktoś zna różnicę tych dwóch okapów Jeden to Siemens LB 54564 cena 650 złoty Drugi to Bosch DHL 545 S cena 499 Jak ktoś posiada informację czym się różnią było by super bo ja widzę że jednak chyba bosch produkowany w polsce jest tańszy od swojej siostry siemensa produkowanego na słowacji. Przypuszczam że większość sprzętu Boscha będzie tańsza przy takich samych parametrach Edytowane 22 Lutego 2018 przez Darek Volke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Awe21 21.06.2020 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Potrzebuję pomocy w dostosowaniu mojego przetwornicy częstotliwości (Siemens mm420) Cześć wszystkim! Kupiłem , aby wyregulować silnik betoniarki. Nie mam doświadczenia w konfigurowaniu takich rzeczy. Czy ktoś tutaj ma do czynienia z takim mikro-mistrzem lub czymś podobnym? Czy ktoś może mi dać urządzenie na początek? Edytowane 26 Czerwca 2020 przez finlandia spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 21.06.2020 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Używam! Tooć się obudziła:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts