aneta1235 17.03.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witam i mam pytanie jak w temacie. Co to za program i czy ktos z niego korzysta ? cytuje : - przydzielenie "opiekuna klienta", pracownika hurtowni, służącego stałą pomocą doradczą i organizacyjną przez cały cykl budowy w ramach programu - możliwość wyboru kilku technologii budowy i wykończenia domu zgodnie z najnowszymi trendami obowiązującymi w budownictwie - specjalne, bardzo atrakcyjne ceny materiałów budowlanych - rekomendację sprawdzonych wykonawców różnych specjalności - dostawę materiałów na budowę - możliwość zwrotu niewykorzystanych materiałów zgodnie z regulaminem obowiązującym w poszczególnych składach - 10% rabatu na instalacje firmy Gaspol po przekroczeniu zakupów w hurtowniach PSB na kwotę 5000zł - Rabat na projektowanie wnętrz oferowany przez biuro projektowe Maga Studio z Warszawy. Składy PSB mogą także polecić lokalne pracownie projektowania wnętrz. - Ubezpieczenie domu w budowie w TU Allianz na okres 1 roku. Po przekroczeniu zakupów na kwotę 20 000zł klienci otrzymują rabat na ubezpieczenie w budowie. - Program "Budujący Bonus" umożliwia klientowi, biorącemu udział w programie, zbierania punktów za zakupy i wymieniania ich na atrakcyjne nagrody. - Klient otrzymuje indywidualną kartę "Buduj dom z PSB", która jest dowodem jego uczestnictwa w programie oraz upoważnia do wszelkich przywilejów z nim związanych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 18.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Przydzielenie opiekuna teraz kiedy trzeba czekać na materiały budowlane, bo ich nie nadążają z produkcją ceny będą rosnąc i chyba nie dostaniesz żadnych rabatów a jak się spytasz o rabat o ci powiedzą że to już cena z rabatem .Najpierw porozmawiaj że chcesz się zaopatrywać w tej churtowni,że otrzymałaś kredyt to z chciwości może obniżą ci cenę , zakup jeden materiał niech ci obniży cenę ale nie podpisuj żadnych umów na dostawę towaru.Pamiętaj musisz mówić o kredycie ile masz i że chcesz go wydać u nich. Albo pochodź po churtowniach porównaj ceny z ich cenami i zgóry obniż je o 10-17% wtedy możesz zaryzykować i podpisać umowę na dostawę towaru TO są moje przypuszczenianie musisz się nimi sugerować ani nimi kierowaćsama rozważ co będzie dla ciebie korzystniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniha 21.03.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 W Bydgoszczy pytałam o program i dostałam odpowiedź, że obecnie z powodu szaleństwa na rynku mat. budowlanych uczestnik tego programu wcale nie ma przywilejów Czyli tak mjak każdy inny klient oczekuje tygodniami na towar i nie ma wpływu na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts