jajmar 18.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Mam pytanie czym róznia sie w praktyce i czy faktycznie się róznia lakiery np.kupuje Capon do tego Domalux i mam za ~350zł komplet. Potencjalny wykonawca namawia mnie na chemie (producent mi wyleciał z głowy) gdzie szacunkwo za podkład i lakier zapłace 1200zł. Jego argumentacja prawde mówic mnie nie przekonała, ze podkaład jest jakis co nie skleja klepe, ze nie ściemnieje z czasem. Mam w mieszkaniu zestaw z Domaluxem nic nie ściemniało od kilku lat, to czy sie klei czy nie jakos mnie nie bardzo interesuje Czy faktycznie zyskam coś wydając 4 krotnie wiecej na inna chemie? Co złego jest moim zestawie poza smrodem który niewątpliwie jest ale dom w budowie wiec nie musze tego wąchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 18.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 tez sie nad tym zastanawialem i wybrałem "ten za 1200 ", a dokladnie Berger-Seidle. Co prawda jeszcze tam nie mieszkam, tylko wykańczam ściany i musze przyznać ze w porównaniu do Domaluxa- który mam w obecnym domu - Berger jest pioruńsko twardy. Zero zarysowań, a przeżywa dużoooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.03.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 tez sie nad tym zastanawialem i wybrałem "ten za 1200 ", a dokladnie Berger-Seidle. Co prawda jeszcze tam nie mieszkam, tylko wykańczam ściany i musze przyznać ze w porównaniu do Domaluxa- który mam w obecnym domu - Berger jest pioruńsko twardy. Zero zarysowań, a przeżywa dużoooo. A co zecydowało o ecyzji? Ta twardość ? Czy moze jeszcze cos na korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 19.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 tez sie nad tym zastanawialem i wybrałem "ten za 1200 ", a dokladnie Berger-Seidle. Co prawda jeszcze tam nie mieszkam, tylko wykańczam ściany i musze przyznać ze w porównaniu do Domaluxa- który mam w obecnym domu - Berger jest pioruńsko twardy. Zero zarysowań, a przeżywa dużoooo. Ja tak samo. Głównym argumentem jest oczywiście trwałość (bo zapach na pewno nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.03.2007 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja tak samo. Głównym argumentem jest oczywiście trwałość (bo zapach na pewno nie ) To domalux jest taki nietrwały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 20.03.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ja tak samo. Głównym argumentem jest oczywiście trwałość (bo zapach na pewno nie ) To domalux jest taki nietrwały ? Zgodnie z tym co słyszałam nie jest nietrwały, ale tamten jest trwalszy. Jak zastanawiałam się nad tańszym lakierem poradzono mi Domaluxa, ale takiego do hal sportowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts