monkey222 18.03.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 W najbliższym czasie planuję zakup sprzętu - KOSIARKI SPALINOWEJ Z NAPĘDEM na większe powierzchnie (nie boiska sportowe ale na trawniki w granicach 20 ar) w granicach 1500zł, - KOSIARKĘ ELEKTRYCZNĄ na mniejsze trawniki do 500 zł., - KOSĘ SPALINOWĄ PODKASZARKĘ (żyłkowa końcówka + jakieś ostrze) do 1500zl, - SPALINOWE NOŻYCE do żywopłotu do 1500zł., - PIŁĘ ŁANCUCHOWĄ (do wycinki drzew owocowych) do 1500zl. Moje pytanie jakiej marki sprzęt polecacie: Viking--Makita--Sthil---Bosh--Black&Deker. Czy w tej cenie co podałem kupię dobry i markowy sprzęt (na działalność gospodarczą czyli czesto używany może być). Czy zna ktoś może jakieś dobre hurtownie albo sklepy w małopolsce w pobliskich województwach -gdzie można kupić taniej dobry sprzęt. Jesli tak to proszę o jakieś linki do stron www. Bardzo prosze wszystkich o konkretne odpowiedzi. Jestem zielony w temacie sprzętów ogrodniczych a chce dokonać jak najlepszego zakupu. Głównie chodzi mi o to w jakich cenach mogę już kupic dobry sprzet. Mieszkam w mieście gdzie w okolicy są tylko 2 sklepy z takim sprzętem i ceny tez są dość wysokie. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi..... czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej odnosnie sprzetu , marki SHINDAIWA i STIGA,,,,,, bylem dzis u dostawcy tej marki, pan strasznie zachwalal obie marki...ze sa duzo lepsze od sthila makita bosha czy vikinga...ze tansze w eksploatacji i trwalsze....czy ktos moze powteirdzic to samo..bo wiadomo jak to sprzedawcy..chwala to co sprzedaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts