Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Proszę o pomoc odnośnie zakupu sprzętu

Recommended Posts

W najbliższym czasie planuję zakup sprzętu

- KOSIARKI SPALINOWEJ Z NAPĘDEM na większe powierzchnie (nie boiska sportowe ale na trawniki w granicach 20 ar) w granicach 1500zł,

- KOSIARKĘ ELEKTRYCZNĄ na mniejsze trawniki do 500 zł.,

- KOSĘ SPALINOWĄ PODKASZARKĘ (żyłkowa końcówka + jakieś ostrze) do 1500zl,

- SPALINOWE NOŻYCE do żywopłotu do 1500zł.,

- PIŁĘ ŁANCUCHOWĄ (do wycinki drzew owocowych) do 1500zl.

Moje pytanie jakiej marki sprzęt polecacie: Viking--Makita--Sthil---Bosh--Black&Deker. Czy w tej cenie co podałem kupię dobry i markowy sprzęt (na działalność gospodarczą czyli czesto używany może być). Czy zna ktoś może jakieś dobre hurtownie albo sklepy w małopolsce w pobliskich województwach -gdzie można kupić taniej dobry sprzęt. Jesli tak to proszę o jakieś linki do stron www. Bardzo prosze wszystkich o konkretne odpowiedzi. Jestem zielony w temacie sprzętów ogrodniczych a chce dokonać jak najlepszego zakupu. Głównie chodzi mi o to w jakich cenach mogę już kupic dobry sprzet. Mieszkam w mieście gdzie w okolicy są tylko 2 sklepy z takim sprzętem i ceny tez są dość wysokie. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.....

czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej odnosnie sprzetu , marki SHINDAIWA i STIGA,,,,,, bylem dzis u dostawcy tej marki, pan strasznie zachwalal obie marki...ze sa duzo lepsze od sthila makita bosha czy vikinga...ze tansze w eksploatacji i trwalsze....czy ktos moze powteirdzic to samo..bo wiadomo jak to sprzedawcy..chwala to co sprzedaja...