pece1 18.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Oferuję barak budowlany bardzo solidny. Kupiłem go z firmy budowlanej, gdzie służył jako biuro..Mam w nim lodówkę (na lato musi być do chłodzenia napojów ),radio instalację do podłączenia prądu i telefonu.To wszystko w komplecie. Jest ocieplony podwójnie styropian 5 cm i wełna 5 cm stąd miły chłód w lecie i można wytrzymać w zimie. Ma wykończenie z zewnątrz blacha trapezowa malowana proszkowo a w środku płyta pilśniowa.dioskonale nadaje się na całoroczną altankę czy tymczasowy przyczułek na działkę. Budynek mam w stanie zamkniętym i już jej nie potrzebuję. Pakamera jest w m.Łuczyce gm. Kocmyrzów (okolice Krakowa )TEL 503 613 733 , e-mail: [email protected]_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekgr 19.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 witam sedecznie, jakie wymiary ma barak i jaka jest cena? pozdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pece1 20.03.2007 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Wymiary 2,5m x 6m x 2,6m (szer x dł x wys ) cena ok 5500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts