pearl_78 18.03.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witam, jak w zapytaniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witaj pearl_78 Może trochę nie na temat, bo budujemy dm 01 ale jednak bauherr. Kiedy planowany start? My jesteśmy po etapie zero, w następnym tygodniu zaczynają ściany. Z jakiego materiału planujesz budować? Pozdrawiam serdecznie kolejnego Bauherrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj27 14.10.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam! Kupiłem projekt firmy Bauherr pg 05.Mam zamiar go zrealizować z małymi zmianami. Czy ktoś jest na etapie realizacji tego projektu lub ktoś już go zrealizował Będę wdzięczny za wskazówki i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.10.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam Niestety raczej Ci nie pomoge zmiany ktroe my wprowadzaliśmy dotyczą parterowki dm01 i tak: zastąpienie sugerowanego gontu dachowką ceramiczną likwidacja sufitu podwieszanego nad salonem połączenie łazienek w jeden większy pokoj kąpielowy Tak na pierwszy rzut oka to wydaje mi się że można by podorzucać okien na poddaszu- ale to moja fobia żeby było w domku jak najwięcej światła Fajny wybor!!! to kiedy planowany początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts