Maggie 18.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nasz pies ma zwyczaj drapać w drzwi, jak chce wyjść z pomieszczenia. Jakie drzwi (zewnętrzne i wewnętrzne) lepiej znoszą psie pazury? Drewniane dębowe? Wykończone laminatem? Mdf? Niebawem czeka mnie zakup drzwi. Chciałabym coś ładnego i praktycznego, a nie zamierzam się stresować, że oto drzwi za grube tysiące, a tu zaraz pojawiły się rysy W końcu ma to być dom dla ludzi (i psa), a nie muzeum narodowe . Czy ktoś "przerabiał" taki temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 18.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Czy ktoś "przerabiał" taki temat? Nio . Po dwóch miechach, drzwi do remontu . U mnie to nie jest rysa tylko orka. Efekt nauczenia psa do czego służy klamka , ale brakuje psu precyzji. Drzwi mam sosnowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.03.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Też Cię nie pocieszę. U nas suka skakała na drzwi balkonowe, jak ktoś przechodził pod oknami i szczekała. Strasznie wyglądały, były drewniane. Nie wiem, czy jakiekolwiek drewniane drzwi wytrzymają coś takiego. Teraz jakoś jej przeszło. Właściwie to teraz nikt obcy raczej nie chodzi pod oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 A stalowe drzwi wejściowe, np. Gerdy? Skrzydło mają wykończone mdf i folią antyzadrapaniową? Chociaż nie łudzę się, że pozostaną bez skazy i zmazy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKM 22.04.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Podnoszę temat. U mnie problem dotyczy drzwi wejściowych od strony zewnętrznej. Są dosłownie poorane pazurami, bo psy uznaja za stosowne drapać za każdym razem jak chcą wejść do środka. Drzwi nie chcę wymieniać, ale zastanawiam się, czy w części pod klamką nie obić ich jakąś blachą tak, żeby było i praktycznie i estetycznie - bo to co jest teraz to normalnie masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts