Mrówcia 18.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Byc moze byl juz gdzies podobny temat, ale nie moge sie dokopac.Planuje remont w malym korytarzu w mieszkaniu w bloku. Niestety MUSZE wcisnac tam waska szafe na kurtki, a jednoczesnie chcialabym jakos sprytnie "wykrasc" troche miejsca zeby nie bylo ciasno jak teraz. Pokazcie swoje korytarze blokowe-moze cos mnie tknie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Mam wyjatkowo malenki przedpokoj, miejsce na szafe zrobilam w lazience, to znaczy w przedpokoju mam szafe wnekowa, ale ta wneka zabiera przestrzen z lazienki. Mam nadzieje, ze to zrozumiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówcia 19.03.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jasne jak slonce Tylko ze gdybym ja zrobila szafe kosztem lazienki, to pozbylabym sie lazienki na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 W takim razie polecam stare poczciwe pawlacze, chyba, ze masz niskie mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówcia 20.03.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Pawlaczy na pewno nie unikne (teraz tez mam) wiec z tym juz sie pogodzilam, ale dodatkowo MUSZE wcisnac jeszcze szafe na kurtki, plaszcze itd. Moj korytarz ma tylko 1,20 x 2,30 i wchodzi sie z niego do lazienki i do pokoju. (uroki blokow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elajak 19.04.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Kochani podpowiedzcie cos jeszcze, my niedługo sie wprowadzamy do swojego.(niedługo to znaczy pod koniec roku mam nadzieję ale dla nas to niedługo) mieszkanie jest nieduże a przedpokoj taki sobie i ciągle mysle jak udoskonalic żeby miec miejsce do schowania różności a zarazem trochę przestrzeni. lazienki zmniejszyć nie mozna bo zaledwie 4 metry. pawlacze juz zaplanowane i szafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika266 24.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Podaję kilka pomocnych linków. Zawsze można podpatrzyć jakieś rozwiązania, płóki w nietypowym miejscu, akcesoria do szafy itp: http://arch.blox.pl/2007/04/PROJEKT-MIESZKANIA-PROJEKT-PRZEDPOKOJU-cz3.html http://arch.blox.pl/2007/04/PROJEKT-MIESZKANIA-PROJEKT-PRZEDPOKOJU-cz2.html http://arch.blox.pl/2007/04/projekt-mieszkania-projekt-przedpokoju.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elajak 24.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 dzięki mika266 juz podpatruje jak cos ciekawego znajde wkleje tutaj. pozdrawiam Elajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts