Jagna 26.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Nie ma nowych zdjęć Ale co tam. Ważne, że zaglądasz tutaj, Kasiu. A ja sobie z przyjemnością obejrzałam starsze zdjęcia. Jeśli znowu sobie zrobisz dłuższą przerwę to już teraz życzę Wam wspaniałych Świąt i fury pieniędzy! Bo wiem, że się przydadzą. Nam też, więc jakbyście mieli za dużo, to możecie się podzielić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 26.11.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Na razie nie ma zdjęć bo niewiele się dzieje.Drogi frank i droga cała reszta mocno ograniczają nasze działania.Mogę jedynie pokazać schody zniszczone przez psa oraz podrapaną kanapę.Całe szczęście kanapa nie była z tych drogich i designerskich więc jakoś przeboleliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.11.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Się melduję, tak dawno Cie na forum nie było Dobrze, że u Jagny się odezwałaś Teraz nie pora na ogrody, ale widzę, że ostatnie wpisy to marzenia o bezobsługowym ogrodzie Wystarczy mniej trawy, byliny i krzewy i już mniej prac zostaje pozdrawiam a dziennika nie zamykaj, to że jest ,,dziennikiem budowy" to kwestia umowna... u mnie przerodził się powoli w zwierzęco ogrodowy zakątek choć cała masa prac budowlanych wisi w bliżej niesprecyzowanej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 hej zuberko! rzadko bywasz - ale my wciąz czekamy . Na Ciebie i może jakieś fotki..........? . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Cześć Kasiu, To dopiero modelowy suspens - długo zamierzasz tak nas trzymać w niepewności???? A przy okazji pozdrawiam ciepło w 2012 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko: w Grudniu się narodzi Dziecko, co jednym wzniesieniem dłoni świat ku światłości nakłoni. Spójrzcie, jak pierzchają cienie! Płynie Boże Narodzenie!" K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts