maryna 14.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 dziękuje Kasiu za odpowiedź. Ja też podniosłam ścianę kolankową o tyle co TY i rezygnuję z pustaki .Jest wiecej miejsca , ale przy moim wysokim synu musze coś pokombinować ,żeby nie uderzał w ścianę przy korzystaniu z urządzeń (przy ścianie śkośnej ).NIe chcę miec bidetu i wc na wprost drzwi . Muszę to jeszcze przemyśleć.WC będzie koło komina,bo tak już jest rura i raczej nie powinnamzmieniać i narażac sie na koszty. Wanna przy ścianie koła klatki sch. (pod oknem przy sypialni też mi jakoś nie pasuje ) żeby nie chlapać na szyby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 14.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Chyba już sie zapominam . Kasiu jeszcze jedno pytanie odnośnie ściany przy schodach na dole , czy masz wymurowaną sciane czy pozostawiłaś wolna wnękę.Myślę ,że jak by była ściana to kl.schodowa byłaby chyba za ciasna ( mimo że ja poszerzyłam schody . Konrad o i ile wiem , ma schody ażurowe i otwarte . A jak T masz ? Jakoś sie nie doczytałam i nie widziałam zdjęć. Odnośnie wykończenia poddasza - to może przyjedziecie do B-B i nam pomożecie ,jak Wam tak dobrze poszło . Gratuluje.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 18.08.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Maryna My mamy schody murowane, nie zabudowywaliśmy tego ścianą. Optycznie jeszcze powiększa przestrzeń, na razie jest to składowisko różnych gratów widczne z salonu , ale w przyszłości będzie tam jakiś stylowy mebelek a'la komódka. Przy karton-gipsach pomagać mogę jedynie mentalnie Naprawdę dały nam popalić. Z prawdziwa ulgą przywitałam dzisiaj Pana, który przyjechał to gipsować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witaj Kasiu- widząc ile Was kosztowały wysiłku ściany na poddaszu , to masz być prawo zmeczona. Juz prawie konczysz i niedługo zapomnisz o trudach i bedziesz sie cieszyć urokiem swej pracy.Teraz zycze Wam jak najwiecej zdrowia i umieć sie cieszyć z życia . Pozdrawiam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.08.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Trawnik wspaniały. Pięciornika masz różowego. Ja kupowałam "Goldfingera" i przypadkiem zgarnęłam trzy sadzonki białego. Jako nowicjuszka nie odróżniałam dopóki nie zaczęły kwitnąć. Dopiero wtedy zauważyłam, że biały ma drobniejsze i jaśniejsze listki oraz wyprostowane gałązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.08.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Trawnik rośnie jak oszałały Musimy kupić kosiarkę /kolejny wydatek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Tak sobie ogladam Twoja kuchnie ktorys raz z kolei i tak sobie mysle, kurcze, lubie te jasne meble kuchenne... Piekna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pacz Pani , trzeba moderatora zaangazowac w przenosiny posta Polozyliscie panele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 29.08.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dorbie Przez grzeczność... nie zaprzeczę Białe, przecierane drewno.Jest fajne.Nie widać żadnych odcisków paluchów i.t.p. Wcale nie brudzi się bardziej.Wręcz przeciwnie.Mam wrażenie, że mniej. No i fajnie w słońcu wygląda taka jasna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 29.08.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 rrmi nie położyliśmy, bo ten mój chce szpachlować jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 bo ten mój chce szpachlować jeszcze To moze nam Go wypozycz Napisalam do ponurego to przeniesie , az wstyd sasiadom zasmiecac , jeszcze na forum obsmaruja Wlacz polsat , no zarabisty film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 29.08.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 A bierz go sobie Tylko znając jego zamiłowanie do precyzji i biorąc pod uwagę wasz metraż-jakieś 2 lata mu zejdzie. Lojalnie uprzedzam. Filmu nie oglądam.Padam już , mieliśmy dzisiaj pierwsze nagranie, które ciągnęło się do póżnej nocy. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 W "psiej" sprawie - nie mam doświadczeń osobistych, ale z moich obserwacji wynika, że częściej problemem jest właściciel niż pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 04.09.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 święte słowa, więcej na ten temat nie piszę bo mam zabronione. Poza tym temat już się chyba wyczerpał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ty sie chyba za duzo wpatrujesz w ten trawnik i w oczach Ci zolknie Ja tam dzisiaj go widzialam i zolty mi sie nie wydal. Ludzie to jednak dziwaczeja przez te trawniki , rabatki i temu podobne Przypomnij mi , zebym Ci cos powiedziala Wczoraj zapomnialao mi sie wzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 04.09.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ty sie chyba za duzo wpatrujesz w ten trawnik i w oczach Ci zolknie Pogryzam ostatnio marchewki/ żeby nie pogryzać cały czas ciastek/ Może to od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.09.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Znawca trawników ze mnie kiepski, ale jeśli ogólnie ma się świetnie i tylko kolor nie pasuje - może to być oznaką przenawożenia. Ja chyba w podobny sposób przedobrzyłam z robiniami. Na początku czerwca trochę podeschły, więc zaczęłam je intensywnie ratować. Teraz są piękne, bujne, ale liście za zółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 08.09.2008 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Raczej nie przenawożenie, bo kolor wystąpił przed nawozem. Może po prostu "ten typ tak ma" Na razie niech rośnie/zamiast zielska/. Ogrodem na poważnie zajmę się dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.09.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Trawnik piękny i przy tak troskliewj pielęgnacji będzie jeszcze piękniejszy... Nie od razu Kraków zbudowano Myślę, że już niebawem będziesz doskonale wiedziała czego potrzebuje twój ogród w danym czasie - tylko kilka sezonów doswiadczeń Bardzo ucieszyła mnie refleksja w kwestii posiadania małego dziecka na wsi i podróżowania do różnych atrakcyjnych miejsc. Borykam się z tym w każdy weekend, bo krążymy między basenem, zoo, placem zabaw przy Placu Wilsona (który bynajmniej nie jest pod naszym blokiem), muzeum PAN w Pałacu Kultury (mają szkielety dinozaurów naturalnej wielkości ), etc. Mam nadzieję, że gdy wyniesiemy się z miasta na pierwszym miejscu będą wycieczki rowerowe po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 08.09.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Renka dzięki za pochwały. Ten trawnik to trzy tygodnie ciężkich robót teściowej, męża i moich A jeżeli chodzi o dzieci- moim zdaniem w trakcie budowy to one mają najgorzej.Cudów niema, człowiek się nie rozdwoi. No chyba , że jest się inwestorką luksusową. Która tylko przyjeżdża, wydaje polecenia,kulturalnie opierniczy Z wszystkich cech wymienionych powyżej do mnie odnosi się jedynie kulturalnie opierniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts