Betsi2006 11.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witaj Kasia Zza tych firanek zakrywająco-odkrywajacych w salonie widać że w tym ogrodzie coś rosnie Świetna tapeta w sypialni i kolorki u syna. Ja na razie zrobiłam na górze wszystko na biało, bo mój kierbud powiedział że jeszcze conajmniej przez rok będą pękać GK ( bo konstrukcja dachu jeszcze sie układa) i szkoda teraz malować na kolor. Jak porobie poprawki w przyszłym roku to też u syna na górze zrobię trochę kolorów. Co do trawy, to jesli siałś ją w tym roku to żadnego nawozu jesiennego sypać nie musisz, raczej na wiosnę. U mnie trawa ładna i zielona ( siałam po kawałkach przez całe lato a ostatni kawałek posiałam w czwartek - mam nadzieję że urośnie-jeszcze jest ciepło). Odnośnie szkółek to niezła jest w Runowie - ceny niższe niż w żabieńcu i Melonie. Pozdrawiam i zycze szybkiej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.10.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Garderoba wygląda na przestrzenną. Ja mam do zagospodarowania i zaprojektowania 3 ściany wnęki. I chyba najwięcej potrzebuję miejsca na wieszaki (białe koszule mojego mężulka ) Żyrandol powalający, rozkoszny.Wprowadza nastrój. Też zwróciłam na niego uwagę ale potrzebowałam czegoś większego. A co do marketów to na prawdę jest tam duży wybór a część asortymentu marketowego można spotkać w eskluzywnych salonach za odpowiednią cenę i jeszcze wcisną kit, że to italian designe. Co do okna to bardzo fajny pomysł z tymi firankami, takie zwiewne, że widać cudny widok ogrodu ale także zasłaniąją trochę wnętrze. Ja się wciąż biję z myślami czy zasłaniać jakoś moje 5 metrowe przeszklenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 W pracy mam jakieś super zabezpieczenia i nie widzę większości zdjęć. Dopiero w domu będę mogła zobaczyć aktualizację Twojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Już sobie pooglądałam (znalazłam mniej wypasiony komputer). Klosz wygląda jak z gipiury (mojej ulubionek koronki). Daje pewnie fajne cienie na ścianach? Widok z okna piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 14.10.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 O Zelijka i Betsi tu zajrzały-co za niespodzianka! Dzięki dziewczyny za słowa uznania Szczerze mówiąc myślałam, że pójdzie szybciej z tą górą, a tu się ciągnie i ciągnie Sporo dupereli a czasu mało.Teraz dłubiemy przy schodach. Betsi tam gdzie trawę nawiozłam jest niby ładniejsza, ale na razie sobie tym głowy nie zawracam.Bo nie mam do tego głowy.Dzięki za przypomnienie o Runowie-faktycznie mam po drodze.Ale ogród zostawiam sobie na przyszły rok. komarekfiranki kupione zostały do sypialni, ale powiesiłam na próbę w salonie i chyba tak zostanie Msw pracy to się pracuje , a nie w "muratorach "siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ale mi się oberwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 15.10.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No jasne.Jak to mówiła moja babcia "ochrzan" musi byc Ps.Mam nadzięję , Marta , że się nie obraziłaś Jestem przewrażliwiona, ale ostatnimi czasy na forum wszyscy się tylko obrażają i obrażają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 jakie obrażać! Fakt, że ciągle przeglądam forum. W robocie kompa mam tylko dla siebie, w domu muszę się dzielić z mężem. Ostatnio nasz dział IT zdalnie steruje siecią i nie zdzwię się, kiedy pewnego dnia zobaczę na ekranie komunikat "wyczerpałaś limit na przeglądanie tej strony" (albo inny podobny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 16.10.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A jak myślisz?Co ja teraz robię? I z jakiego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 16.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Kasiu Zuberkowa m.in tez z tych powodów często nie piszę na forum, bo zrobiło się od jakiegoś czasu nieprzyjemnie. Ja wszystkich z którymi przeżywałam swoje rozterki, smuteczki i radości bardzo lubię i nie mogę znieść czegoś takiego jak pisze tadzel. Widzę, że nie wytrzymałaś ale wiedz, że dla mnie i pewnie dla wielu innych jesteś najwspanialszą osobą, bohaterką budowlaną i ciesz się ze swojej "willi" ile wlezie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 16.10.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Wiesz Zazdrośnica od czasu "słynnej awantury z psem" postanowiłam nie wchodzic na grupowe forum i żałuję , że w tym postanowieniu nie wytrwałam. W zasadzie posty w stylu tadzela należałoby pomijac milczeniem, niestety nie należę do osobników pokornych i podkulających ogon. Poza tym ilośc nieprzyjemnych rzeczy jaka mnie spotkała ostatnio przekroczyła "masę krytyczną". Miało byc "wsi spokojna, wsi wesoła" , a jest bolesne zderzenie z polskim kołtuństwem. A za miłe słowa bardzo dziękuję Z bohaterką budowlaną może trochę przesadziłaś , ale nie powiem, mile połechtałaś moje nadszarpnięte ostatnimi czasy ego Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 17.10.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kaśka popieram Zazdrośnicę. Jesteś jedną z niewielu osób, których dziennik czytam i jak widać nie tylko ja. Zawsze Twoje poczynania budowlane były inspiracją, motywacją dla innych,o czym często pisali w komentarzach. Także nosy do góry (bo chyba wszyscy się zirytowali niektórymi wypowiedziami na forum) i nadal wspierajmy się w tych ciężkich ale i miłych chwilach związanych z budowaniem, urządzaniem naszych WSPANIAŁYCH DOMÓW. A tak na marginesie - chyba wreszcie wybiorę sie do tej sławnej Marylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.10.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Uważam, że u nas i tak jest spokojnie. Od czasu do czasu trafiam na wątki, gdzie z pozoru niewinne pytanie wywołuje karczemne awantury i pojedynki na słowa, słówka i półsłówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 17.10.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Marylka to chyba najsłynniejsza wieś na forum piaseczyńskim Jak ktoś ma ochotę obejrzec z bliska Marylkę i mnie-to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witak Kasiu - dawno nic nie pisałam , ale jak zwykle na bieżąco sledzę Twoje zmagania z wykończeniem góry. Jestes juz prawie na finiszu , piekne wybierasz dodatki do wnętrz. gratuluję. U mnie narazie dalej zastój , musze" dorobić" trochę kasy i zacząć swoje wnętrz wykańczać. Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.10.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No dobra ja też jestem bohaterką budowlaną bo w tych czasach trudnych i niepewnych trzeba mieć stalowe nerwy, także w zderzeniu z wiejską mentalnością co niejednokrotnie mi się przydarzało i przydarza na co dzień. np. taka pani X uważa za normalne wynoszenie swoich śmieci pod płot sąsiada Y i się z tym nie kryje bo mówi że tak wszyscy robią albo zachowanie władzy która twierdzi, że położenie rury do wodociągu to jest taki zaszczyt i dar niebios, że można zostawić nam nieprzejezdną drogę i oburzać się na nasze wymagania poprawienia szkód (co uparcie czyniliśmy i dziś będzie w końcu zrobione) takich przykładów jest tak dużo ii nie sposób wszystkich wymieniać ale silniejsze jest dla mnie to co postanowiłam, że będę miała DOM i nikt mi w tym nie przeszkodzi, chyba że wojna tfu tfu Komarek to kiedy do Marylki bo się wybieramy jak sójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 17.10.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Może weekend po 1 -wszym listopada.Pomyślcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja się pochwalę - niedługo będę miała swój samochód. Wcześniej też miałam, ale w tym roku mój dwudziestoletni fiat 126p nie przeszedł przeglądu. Od tamtej pory co jakiś czas prowadziłam samochód Darka, żeby nie wyjść z wprawy. Ale co swój to swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Może weekend po 1 -wszym listopada.Pomyślcie. OOO !!!! Impreza sie szykuje . Przyjde niby to soli pozyczyc , to moze sie zalapie Psa chyba dzisiaj nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 18.10.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Psa nie ma już od dwóch dni. Znaczy się zabrany.Sam by raczej nigdzie nie polazł gdyż czuł się emocjonalnie związany z moim ogrodem i z miską jedzenia , którą dostawał codziennie Ms A jakie to cudo kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts