ms. 20.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Starą Micrę - od lat mam do nich słabość i jak przyszło co do czego nawet nie szukałam wśród innych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A widzisz Ms., tak niedawno rozmawiałyśmy o własnym autku i proszę będziesz zmotoryzowana. fajnie. Mnie ten weekend po 1.X1 pasuje, tym bardziej, że będę go mieć wydłużony bo w pracy nam 10 (poniedziałek) zrobili wolny za 1. A jak reszta szanownych Pań????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.10.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 łokej też mam 10 wolny ale jest mały problem, którym autem pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 to znaczy kto będzie prowadził ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 to znaczy kto będzie prowadził ????? To tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.10.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Zawsze można busikiem podjechać , przystanek jest niedaleko mojej drogi To co? niedziela 9-go? Ja wolę niedzielę, w sobotę mamy różne zajęcia z dzieckiem i takie tam. Może nawet schody zrobimy do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 21.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 dla mnie może być i niedziela Ale fajnie spotkamy się w realu!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Też się cieszę, bo dawno mieliśmy się wybrać a teraz nas zastała późna jesień. U mnie sobota to czas prac, pewnie i w poniedziałek będziemy zasuwać. Musimy górę wysprzątać żeby hydraulicy mogli CO rozłożyć a potem wylewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 u nas to każdy dzień jest wykorzystywany na wszelkie prace wykończeniowe. Niestety jak robi się tylko popołudniami to nie ma wyjścia i trzeba nadrobiać w weekend. W bloku byłoby to nie do pomyślenia bo sąsiedzi itp a u siebie tylko zależy to od Twojego sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 22.10.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No i od ilości sił też zależy U nas ztym ostatnio coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.10.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Na temat braku sił to nie będę się wypowiadać. Jak ktoś wszystko robi sam to nie może narzekać na brak sił. Nie ma innego wyjścia jak robić, robić, robić itd,itd. Kaśka sama wiesz jak to jest. I niby człowiek się pociesza, że to jego robota, że satysfakcja ale nic bardziej złudnego. Mimo wszystko każda kolejna zrobiona rzecz oko i serce raduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 22.10.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Pewnie, że raduje To nie jest tak , że tylko siedzimy i narzekamy Ale też wiesz jak jest.Budowa determinuje wszystko. Mnie ten pierwszy entuzjazm związany z faktem stawiania własnego domu już minął Ostatnio rozmawiałam z koleżanką , która wybudowała dom kilka lat temu. Okazuje się, że na finiszu wielu ma podobnie. Potrzebna lampa do przedpokoju ?-kupujesz pierwszą lepszą z brzegu, w miarę ładną, bo sama myśl o kolejnym wejściu do sklepu budowlanego, z wyposażeniem wnętrz -i.t.d napawa cię wstrętem. Chyba więcej wysiłku wkładałam w wybór klinkieru na komin, albo rodzaju dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 23.10.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Hej To ja też dopiszę się jak zeszło na frustracje budowlane. Mój mąż lubi gadać- taki dużomówny tyo. A le od jakiegoś czasu mam wrażenie że świat się nam zawęził do 1 tematu- budowa. Nawet obudzony w srodku niocy mówi o budowaniu. My mamy teraz zastój finansowy, więc tylko troche dłubiemy sami a temat jest wielki jakbyśmy osiedle budowali .Ijeszcze spedzamy tam każdą wolna chwilę- mam wrażenie że naszi znajomi zapominaja juz jak wyglądamy- to mnie zaczyna wnerwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 23.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Skąd ja to znam. Mój szanowny małżonek tak samo się zachowuje i to zaczyna być męczące dla całej rodziny. Oj chyba zaczęłyśmy narzekać, zwalam to na brzydką pogodę, która sprzyja takim podłym nastrojom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 23.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziewczyny jak się wkleja zdjęcia na forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 23.10.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dominika Jak już masz założony album, musisz skopiować link danego zdjęcia / taki , który będzie odpowiedni na forum/ potem ten link wleić pomiędzy znaczki img. Nie wiem , czy dobrze wytłumaczyłam , ale ja tak robię i działa mnie najwięcej czasu i nerwów zabiera wgrywanie zdjęć. Reszta to pikuś. Zresztą na początku wątków dzienniki budowy i komentarze jest to łopatologicznie wyjaśnione. Powodzenia! No wklejaj i pokazuj coś[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 24.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 No to fajnie jak juz skończyłaś z górą- gratulacje.Kasiu może coś przeoczyłam , jakie masz schody , ja myslałam ,że są u Ciebie ażurowe. A jak czytam teraz to wydaje mi sie ,że masz betonowe i obkładasz drzewem i podstopnice glazura.Jak to jest? , chyba jestem dzisiaj nie kumata.pozdrawiam i życze miłego wekendu .maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 24.10.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dziewczyny zbliża się weekend i podobno ładna pogoda więc życzę Wam byście mogły odsapnąć od problemów budowlano-wykończeniowych i nacieszyły oczy jesiennymi widokami. Ja na pewno podskoczę do najbliższej szkółki i zakupię jakąś roślinkę. http://foto0.m.onet.pl/_m/6d27c85e95e09cc908e1b40ec86b409c,3,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 24.10.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ja ostatnio na allegro kupiłam sadzonkę glicynii chińskiej. W tym całym zameiszaniu stała sobie bidulka w domu, listki jej opadły a ja zlitowałam sie nad nią i przesadziłam do większej doniczki zamiast na dworze do ziemi. No i roślinka zamiast zapaść w sen zimowy to puszcza listki i rośnie jak szalona. I co ja narobiłam.A bedzie kiedyś wyglądać takhttp://foto0.m.onet.pl/_m/76ac32ce1b47999543b137165f538ca8,3,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 28.10.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 maria Dokładnie tak, schody mam betonowe, podstopnice obłożone glazurą. Najbardziej podobają mi się wprawdzie podstopnice wygipsowane i pomalowane, ale wygrały względy praktyczne Całych drewnianych nie chciałam, według mnie wyglądają zbyt masywnie. Teraz czekam tylko na Pana , który lada dzień zamontuje mi stopnie oraz balustradę Komarku -Twoje zdjęcia nie chcą mi się powiększać. Jak już wklejasz to może byś też swój dom wkleiła? Może być nawet taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts