komarek 29.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No to proszę, oto mój domek. http://foto2.m.onet.pl/_m/f9e8546cb9c92ef91854b007cd6d3c7a,3,19,0.jpg Ale dalej takie małe te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.10.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pragnę zauważyć, że Komarek ma dom, a nie domek (zdjęcie jest myląco malutkie). Ja zawsze przed umieszczeniem zdjęcia na serwerze obrabiam w darmowym programiku do edycji zdjęć (chyba Orphan View czy Photoshop Elements) i wtedy nadaję nowe wymiary. Sporo osób na forum zamieszcza miniaturkę zdjęcia, po kliknięciu której otwiera się duża fotografia w nowym oknie. Ja tego nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 29.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hmmm no tak. Jak zauważyła Ms mój dom do małych nie należy a każdy majster, który cokolwiek w nim robił to stwierdzał, że tu wszystkiego DUŻO potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 29.10.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 witam - ciekawa jestem Kasiu tych schodów. Ja też planuję stopnie z drzewa , a podstopnice z mdf lub jak TY z płytek. NO to fajnie jak robicie z kominkiem. Jak skończysz proszę przeslij zdjecia. pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 30.10.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Komarek tak się wpatruję i chyba faktycznie duży nasz ten dom Zebyś się dziewczyno klaustrofobii nie nabawiła jak już do mnie wpadniesz maryna zdjęcia wkleję może wieczorem, przymierzam się, ale wiesz jak jest Widzę, że i wy cały czas działacie. Ladny dzień dzisiaj.Humor psuje mi jedynie fakt, że ubezpieczenie za samochód musiałam zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.10.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja już zarejestrowałam moją Micrę i dziś również opłacę OC. ms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 30.10.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kaśka zapraszam, w realu lepiej ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 My też w obudowie kominka mamy jakieś specjalne płyty a nie wełnę. Na to dopiero różowe płyty kg. Wiesz Kasiu, myślałam że jak się mieszka się i wykańcza wnętrza na raty, to za drugim razem jest jednak łatwiej. W ciągu roku oferta i wzornictwo nie zmieniło się radykalnie. Z tego co przeczytałam widzę, że niekoniecznie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 05.11.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Latwiej nie jest chocby dlatego, że budżet się kurczy cały czas Ale dzisiaj podskoczyłam jeszcze do TTW Opex i chyba znalazłam to czego szukałam. W każdym razie wybór będzie między Harionem a tym co widziałam. Więcej nie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Powiem tak, przeprowadzka do niewykończonego domu to w naszym przypadku konieczność. Gdybym miała DUZO kasy to najpierw wykończyłabym dom w całości. Nic bardziej złudnego, że roboty szybciej pójdą, że tempo inne. Męczy strasznie widok niepomalowanych ścian, brak kontaktów/wyłączników, wyposażenia itd,itd. No i tem kurz, brud, który jest wszędobylski w takich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A do którego TTW podskoczyłaś? Wczoraj byliśmy w tym na Alejach Jerozolimskich. Kupiliśmy armaturę łazienkową w sklepie... AQUA Idealna Łazienka.Mieli ostatnie egzemplarze serii Talis E Hansgrohe. Kupione w zestawie wypadły korzystnie cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 06.11.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Marta Ja byłam w TTW przy Galerii Mokotów / blisko mojej pracy/. Też szukałam okazji, ale jakoś nic nie trafiłam Ale płytki znalazłam naprawdę boskie komarek zgadzam się w 300%. Najpierw myślałam, żeby tylko zamieszkać i że jakoś to będzie-pierwsza euforia A potem coraz więcej rzeczy zaczęło mnie wkurzać. Poza tym to banalna prawda, jak już mieszkasz to tempo znacznie siada i do przysłowiowych sterczących kabli się przyzwyczajasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.11.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Szafa super, rzeczywiście są momenty kiedy bez Ikei było ciężko Ja to niebawem chyba zapoznam się bliżej z systemem ratalnym w Ikei Trzymam kciuki za Hariona, bo to moja niespełniona miłość Kasiu oglądałaś te drzwi, które ci wysłałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 09.11.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Reniu Drzwi oglądałam, ale na razie na pewno nie będziemy kupowac, bo są inne priorytety Poza tym muszę się zastanowic nad kolorem.Nie wiem czy jasne czy ciemne, jasne bardziej pasują do podłogi na górze , a ciemne do tego co mam na dole i schodów Ach! Ciągle myślę o tym Harionie I kombinuję jak tu zaoszczędzic.Oglądałam tego na tony i zawsze przy Harionie serce biło mocniej.Po prostu one są genialne i już.Nawet te wszystkie mega drogie "włoszczyzny" i "hiszpańszcyzny" wysiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ja wychodzę z założenia, że lepiej poczekać i uzbierać, niż potem patrzeć na coś co kupiliśmy bez przekonania i wzdychać, że to jednak nie to... A to że Harion jest za drogi to nie podlega dyskusji Mam już długą listę rzeczy mocno przeszacowanych, które trzeba było kupić - obecnie na czele listy są baterie do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.11.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dziękuję za wspaniałe spotkanko, oby więcej takich a domeczek przytulny że hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 12.11.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ja również dziękuję w imieniu swoim i rodziny /Rogala też/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 12.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Kasiu, Zaglądałaś ostatnio na stronkę z Harionem? Jest Twoja ściana http://forum.muratordom.pl/harion-tubadzin,t116381.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.11.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 witaj Kasiu, ja również dziękuję za spotkanko. Dom w realu jest jeszcze sympatyczniejszy niż na zdjęciach. ps. z procentami jednak przesadziłam - w poniedziałek jakoś strasznie bolała mnie głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 13.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dom i okolica przesympatyczna. Inwestorzy na medal. A spotkanie dodało mi takiego powera, że gdybym miała dużo ulopu to wykorzystałabym go na podgonienie z robótkami. Niestety pozostają mi tylko ciemne popołudnia, które na niewiele się zdają. Brr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts