Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Kasi i Zubra

Recommended Posts

Kasiu te 6 m2 płytek to chyba tylko jako dodatki ? Ja dokładnie jeszcze nie przeliczyłam ile potrzebuje , ale całe ściany górnej łazienki wyszło ok.34 m2.

Oczywiście nie bede robiła do sufitu więc troche m2 jeszcze z tego odpadnie.

Musze zabrac sie i przeliczyć ile faktycznie bede potrzebowac płytek wg mojej koncepcji - projektu na górna łazienke.

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu dzieki.Syn mi tak przeliczył , więc muszę sama przeliczyć te ściany w łazience.

Ja też nie będe dawała całej ścianyw płytki , więc na pewno dużo odpadnie z tego co syn mi policzył całe ściany. Dzisiaj zaś goniłam po sklepach za płytkami i nici z tego.Dalej nie wybrałam.Pozdrawiam i miłego wypoczynku . :lol: :lol:

Witaj Kasiu - w sobote uzgodniłam już projekt łazienki dużej i wybrałam płytki, faktycznie duzo mniej wyszło mi płytek . Mam pytanie, czy zabezpieczaliście ściany komina w łazience przed ewentulanym przeciekiem z górnje części komina, dachu. Czy tylko po tynkowaniu pomalowałas jakąś farba. Mi proponuje malarz ,żeby na wszelki wypadek dac jakąś izolację z płyty. Ja na ścianie komina chce mieć tynk strukturalny.pozdrawiam

Kasiu cieszę sie razem z Tobą .Łazienka napewno będzie ładna , kominek również.

Chyba zakończyłaś na tym roboty wykończeniowe w domu ?

A teraz pragnę Tobie i całej Twojej rodzince złożyć życzenia świąteczne.

Dużo miłości , zdrowia oraz samych radosnych i pięknych dni w wymarzonym domku.

http://images26.fotosik.pl/306/c3fc011f555c729emed.jpg

Kasiu,

Gorąco życzę Bożonarodzeniowego spełnienia - w wymarzonym domku z rodziną, przy choince i kominku :D :D :D A w Nowym Roku 2009 niech będzie już trochę łatwiej :wink: i koniec z wykonczeniówką :wink:

http://foto2.m.onet.pl/_m/47f110593bba5004a075b86203ba97c2,6,19,0.jpg

A to ubiegłoroczna szopka z Nałęczowa :D

Dziewczyny , dziękuję za pamięc i życzenia, przepraszam, że sama nie składałam, ale w tym roku rodzina spędzała święta u nas i nawet nie miałam czasu pomyślec o forum :wink: .

Na szczęście już po wszystkim i wracam do normalnego życia :lol:

Witam też kolejnego Ciepłego w skromnym gronie :) widzę, że wersja z balkonem i bez wnęki przy wejściu.

Gdyby się jednak udało zmniejszyś format zdjęcia byłabym wdzięczna :lol:

Pozdrawiam wszystkich.

Marta

Piekarnika nie mam już półtora roku i się przyzwyczaiłam :wink:

Nawet ostatnio planowałam zakup, ale nagle wypadła nam wymiana pralki :)

Nawet zaczęłam się zastanawiac, czy w tym miejscu nie zrobic szafki zamiast :wink:

Kilka potraw odpada , ale można przeżyc, a ciast nie piekę z zasady :)

Latem jest grill.

Ale pewnie jak kupię to oszaleję i będę robic tylko pieczone mięsa i zapiekanki :)

Pytasz, bo zastanawiasz się czy kupic teraz czy poczekac z rok :o :lol: