maryna 12.12.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kasiu te 6 m2 płytek to chyba tylko jako dodatki ? Ja dokładnie jeszcze nie przeliczyłam ile potrzebuje , ale całe ściany górnej łazienki wyszło ok.34 m2.Oczywiście nie bede robiła do sufitu więc troche m2 jeszcze z tego odpadnie.Musze zabrac sie i przeliczyć ile faktycznie bede potrzebowac płytek wg mojej koncepcji - projektu na górna łazienke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 12.12.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 maryna my prawie w ogóle nie dajemy glazury.Tylko jedna ściana dekoracyjna, obudowa wanny i wąski pasek nad wanną.Moje ściany to 11m2 +drugie tyle podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kasiu dzieki.Syn mi tak przeliczył , więc muszę sama przeliczyć te ściany w łazience. Ja też nie będe dawała całej ścianyw płytki , więc na pewno dużo odpadnie z tego co syn mi policzył całe ściany. Dzisiaj zaś goniłam po sklepach za płytkami i nici z tego.Dalej nie wybrałam.Pozdrawiam i miłego wypoczynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.12.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witaj Kasiu - w sobote uzgodniłam już projekt łazienki dużej i wybrałam płytki, faktycznie duzo mniej wyszło mi płytek . Mam pytanie, czy zabezpieczaliście ściany komina w łazience przed ewentulanym przeciekiem z górnje części komina, dachu. Czy tylko po tynkowaniu pomalowałas jakąś farba. Mi proponuje malarz ,żeby na wszelki wypadek dac jakąś izolację z płyty. Ja na ścianie komina chce mieć tynk strukturalny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 15.12.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dzięki Kasiu. Wpadnę tam i popatrzę. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 16.12.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 maryna my nie mamy komina w łazience.Mamy tylko jeden komin salonowo-kominkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 16.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasiu widzisz jaka jestem spostrzegawcza To dobrze ,że macie tylko 1 komi , bo właśnie ten w łazience troche szpeci.Ale jakoś sobie z nim poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasiu, daj potem zobaczyć efekt końcowy.Intryguje mnie ściana z umywalką, bo sądząc po płytkach będzie totalny odlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 17.12.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Nie wiem czy totalny odlot, taki był plan, a co z tego wyjdzie Coś tam już widac , ale pokażę dopiero z fugami i.t.p. A póki co walczę ze strukturą trawertynową na kominku.Nawet chyba wychodzi , ale upierdliwa robota jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.12.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 My struktur nawet za bardzo nie oglądamy. Zainwestowaliśmy w gładź i chcemy się nią nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Kasiu cieszę sie razem z Tobą .Łazienka napewno będzie ładna , kominek również.Chyba zakończyłaś na tym roboty wykończeniowe w domu ? A teraz pragnę Tobie i całej Twojej rodzince złożyć życzenia świąteczne.Dużo miłości , zdrowia oraz samych radosnych i pięknych dni w wymarzonym domku. http://images26.fotosik.pl/306/c3fc011f555c729emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.12.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Kasiu, wszystkiego co najlepsze i świąteczne Marta http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/1913.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.12.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Kasiu, Gorąco życzę Bożonarodzeniowego spełnienia - w wymarzonym domku z rodziną, przy choince i kominku A w Nowym Roku 2009 niech będzie już trochę łatwiej i koniec z wykonczeniówką http://foto2.m.onet.pl/_m/47f110593bba5004a075b86203ba97c2,6,19,0.jpg A to ubiegłoroczna szopka z Nałęczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkozuchowska 29.12.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 My też zbudowaliśmy "ciepłego" Oto on:http://images47.fotosik.pl/44/69d44d5635b74c06m.jpg Pozdrawiam Marta[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkozuchowska 29.12.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dopiero się uczę wstawiać zdjęcia przepraszam za format Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 29.12.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dziewczyny , dziękuję za pamięc i życzenia, przepraszam, że sama nie składałam, ale w tym roku rodzina spędzała święta u nas i nawet nie miałam czasu pomyślec o forum . Na szczęście już po wszystkim i wracam do normalnego życia Witam też kolejnego Ciepłego w skromnym gronie widzę, że wersja z balkonem i bez wnęki przy wejściu. Gdyby się jednak udało zmniejszyś format zdjęcia byłabym wdzięczna Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.12.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kasiu, jak sobie radzisz bez piekarnika? Wiem, że można, ale w okolicy świąt wygodniej byłoby gdyby był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 29.12.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Marta Piekarnika nie mam już półtora roku i się przyzwyczaiłam Nawet ostatnio planowałam zakup, ale nagle wypadła nam wymiana pralki Nawet zaczęłam się zastanawiac, czy w tym miejscu nie zrobic szafki zamiast Kilka potraw odpada , ale można przeżyc, a ciast nie piekę z zasady Latem jest grill. Ale pewnie jak kupię to oszaleję i będę robic tylko pieczone mięsa i zapiekanki Pytasz, bo zastanawiasz się czy kupic teraz czy poczekac z rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Piekarnik mam. Święta to czas, kiedy mocno się przydaje. Ale napisałaś, że nie pieczesz ciast - więc wszystko jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 31.12.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Obudowa wyszła super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts