rrmi 31.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Bylam , widzialam. Schody maja piekny kolor . Lazienka ciekawa , znaczy baaardzo ladna tylko ja za staroswiecka na taka nowoczesnosc . Kominek bardzo mi sie podoba , a choinka przepiekna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 01.01.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Lazienka ciekawa , znaczy baaardzo ladna tylko ja za staroswiecka na taka nowoczesnosc . rrmi ale ona nie ma byc nowoczesna tylko buduarowa Taki był zamysł. Byłam u was z Filipem i życzeniami o północy, ale było głucho i ciemno, no to sobie poszlim Poza tym Rogal dostał fixum-dyrdum po tabletkach, chwiał się na nogach i trzeba go było pilnowac. Cały czas nie chce wychodzi na spacer, muszę siłą wyprowadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 04.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witaj Kasiu w Nowym Roku 2009 i wszystkiego najlepszego. Gratulacje z ukończonego kominka , jest piekny .MI sie właśnie takie proste podobają.Ja mam też podobny projekt, dodatkowo z boku półeczka na drzewo.Ale to dopiero projekt , a realizacja może w marcu . Mnie też cos bierze na w odcieniach pomarańcz- rudy . Własnie takie płytki wybrałam do górnej łazienki.Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 08.01.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Miło mi , że kominek się podoba , trochę się przy nim napracowałam Pomarańcz jak pisałam wyszedł trochę przez przypadek, ale muszę przyzna, że jest fajny..taki energetyczny. Przy okazji muszę pochwalic Bielawskiego od kominków, pomimo tego, że nas olał przy montażu , ale wkład sprzedał świetny.Testowany przy -20, spisuje się na medal. Na górze nie mamy jeszcze grzejników i szczerze mówiąc byliśmy lekko przerażeni śledząc prognozy pogody. Ale kominek i DGP / nota bene jeszcze do poprawy/ daje radę. maryna widzę , że wykończeniówka tuż tuż. Dużo wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dużo Wam zostało do zrobienia, żeby wyjść na czysto z bankiem? My musimy jeszcze wykazać się zabudową szafy. Podjazdu i ogrodzenia nie uwzględniłam w kosztorysie, tylko zostawiłam "wykonanie we własnym zakresie po odbiorze budynku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kasiu piekne schody! Kominek prosty, bez udziwien sama kiedys bralam taki sam pod uwage, tyle, ze kolor mial byc kosc slonowa, a struktura baranek. Szkoda, ze choinke nie pstryknelas dla romantyczek co tutaj zagladajom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 09.01.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Zelijko kochana dla Ciebie wszystko mówisz-masz. Przytomnie zdążyłam pstryknąc , bo dzisiaj to cudo zostało rozebrane. Takie choinki kupuje się w naszych stronach na plantacji choinek za 30 zł Chodzisz sobie wsród tysiąca choinek, wybierasz, pan ci wybraną coinkę zcina. Już drugi raz tak kupowałam choinkę i bardszo mi się podoba. http://images31.fotosik.pl/433/29327d81195e3acam.jpg Marta Musimy miec jeszcze centralę rekuperatora/ będzie za 2 tyg/, no i drzwi właśnie. No i mam nadzieję , że jakoś pójdzie z tym bankiem. Wtedy najpierw odetchnę , a potem się upiję Przy moim kominku bardzo dobrze wchodzi, ekonomicznie , bo ciepło jak w saunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Bosche jaka ladna choinka. Ja mam sztuczna, bo mi zal drzew. (wiem, wiem, ze walnieta jestem ) Ale jednak tego zapachu nie ma. Teraz nauczycielka Stefka przyniosla nam stroik zrobiony przez swoja coreczke. Pachnialo niesamowicie a mi sie od razu dziecinstwo przypomnialo, bo u nas zawsze byla prawdziwa choinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wtedy najpierw odetchnę , a potem się upiję To jak juz odetchniesz daj znac , przyjde niby po szklanke cukru . Pogramy w pytania i odpowiedzi przy okazji , to sie Filip ucieszy W Sywestra pogasilismy swiatla i lezelismy z przychowkiem w lozku , zeby jako lagodniej te strzaly przezyc . Prawde tez mowiac nie wierzylam , ze jednak sie namyslisz przyjsc do nas , myslalam , ze Rogal bedzie plakal . No nic to , next time . U nas wczoraj byly 2 dziki na podjezdzie w nocy Mlody az wstal , bo Pablis zaczal bardzo szczekac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A kiembaski z dziczyzny umisz robic? Ja tez dzika widzialam, nie raz..., w telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kasiu mysle, żę wszystko ułozy się dobrze i zdążysz sie rozliczyć z bankiem.Drzwi napewno wybrałaś ładne. Ja narazie mysle o PORTA ale jeszcze zobaczymy ile kasy bedzie , bo czekaja nas jeszcze duze wydatki przy wykończeniówce. Trzymam za Was i gorąco pozdrawiam mimo mrozu. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A kiembaski z dziczyzny umisz robic? Ja tez dzika widzialam, nie raz..., w telewizji. To jak teraz do nas przyjedziesz to Ci pokaze . Pojdziemy na dziki , nasarny i na zajace. Jak dobrze pojdzie to i lisek sie trafi .Moi chlopcy maja nosa Kasia My to teraz mamy super spotkania Popatrz ten maly Gotek nie boi sie samochodow , lepiej chyba zeby sie bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.01.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 To jak juz odetchniesz daj znac , przyjde niby po szklanke cukru .[/quote rrmi A ! -i jeszcze mąż rodzony musi butelczynę postawic , bo zakład wygrałam Chciałam jeszcze nadmienic, że Gocio i Pablo w ubraniach bardzo elegancko wyglądają. Normalnie możesz główną promenadą w Marylce bez obciachu prowadzac. No właśnie Zelijka kiedy się do nas wybierasz Marynazobacz sobie też drzwi Pol-skone.Taka sama półka cenowa , a moim zdaniem ładniejsze. A tak naprawdę najlepiej znaleź dobrego stolarza i w tej samej cenie będziesz miała drewniane. Mnie tak wyszło z drzwiami na dole.Cena Porty z mlecznymi szybami i w fornirze była wyższa niż moich drzwi z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Zima to ja sie nigdzie nie wybieram. Mozecie byc spokojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A ! -i jeszcze mąż rodzony musi butelczynę postawic , bo zakład wygrałam Chciałam jeszcze nadmienic, że Gocio i Pablo w ubraniach bardzo elegancko wyglądają. Normalnie możesz główną promenadą w Marylce bez obciachu prowadzac. No jak przegral zaklad to musowo postawic Jak Twoj najblizszy sasiad zobaczyl ich w tych ubraniach to prawie taczke luzem puscil Babcie tez przygladaly sie ukradkiem Zeljka to pewnikiem na wiosne dopiero nas odwiedzi , ale pracujmy nad Nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 11.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dzięki Kasiu myśłam też o stolarzu i drzwiach z drewna , ale trochę sie boje . U znajomej stolarz zrobił z drewna chyba mokrego i teraz ma problem z zamykaniem , bo się rozesły. Pol-Skone tez mi się podobają . Jak nie znajdę dobrego stolarz to wtedy kupię gotowe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To widze na wspominki Cie wzielo Wiem , ze nie namowie Cie na siostre dla moich chlopcow ale zajrzyj do moich komentarzy i popatrz.Moze ktosszuka , a moze ktos znajomy nie wie , ze szuka. Co do polek to zapytaj Andrzeja , wiem , ze ma zajac sie takimi pracami zima. Schody u Twoich sasiadow ma robic Widze , ze sie tak widokami zachwycilas to pewnie widzialas te ponad 15 saren na tylach .Moi je pogonili myslalam , ze do salonu Ci wpadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 17.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 no tak nie było mnie tu jakiś czas (niestety mój domowy internet to jedna wielka porażka) a tu takie zmiany, postępy. Nie dziwię się, zę wzięło Cię Kasiu na wspominki. Kominek na pewno w rzeczywistości wygląda super. My nakładanie tynku strukturalnego na nasz kominek wspominamy jako niezłą zabawę. Efekt chyba niezły. Niestety nie mogę sie pochwalić takim postępem prac jak Wy w ostatnim czasie. No cóż.... Jak będziecie w pobliżu to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 18.01.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 O! Dominika się odnalazła Co ty masz za internet? Ja mam koszmarny Orange, który ostatnimi czasy zaczął w miarę dobrze funkcjonowac / tfu!tfu!/.Nawet zdjęcia da się wklejac. Jaką strukturę zrobiliście? Siedzicie w ferie w domu?To może przejadę przypadkiem rrmi Ja to coś ostatnoi do saren szczęścia nie mam.Chyba nie zasłużyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kasia, bardzo przyjemnie tam u Was! elewacja bardzo mi się podoba, piękne drzwi, świetnie się komponują z cegłą i podbitką! kuchnia i łazienki też bardzo ciekawe, ale chętnie obejrzałabym więcej zdjęć! a odnowiony komplet salonowy cudo! pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts