Jasia 10.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Niech Święta Wielkiej Nocy napełnią Was Pokojem i Radością! http://i39.tinypic.com/2mnkv1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Kasiu - wszystkiego najlepszego z okazji świat Wielkanocy , spełnienia marzeńzyczy maria Co prawda jestem jeszcze poza domem ,bo świeta spędzamy jak zwylke u rodzinki, wiec w wolnej chwili skorzystałam z inertnetu siostrzenicy.dziekuje za opis kuchni. pa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kasiu myśmy powiekszyli garaż, z czego zwłaszcza mąż sie cieszy , chociaz syn bardzo chciał na 2 samochody, może cos sie dobuduje póżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Który samochód będzie garażował? My we wstępnych ustaleniach doszliśmy do wniosku, że kiedyś tam w garażu będzie stał samochód mniejszy i starszy - czyli mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 15.04.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzięki za życzenia świąteczne. Ja jak zwykle nie miałam czasu się wpisywać Marta Garażuje na razie mój, chociaż tak naprawdę jak jest ładna pogoda to nie chce mi się wjeżdżać. Biorąc pod uwagę, że mieszkamy już ponad rok, a wjechałam tylko raz -to niezły wynik maryna jak tam postepy w wykończeniówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kasiu - faktycznie wiele nie pisze i nie pokazuje fotek w moim dzienniku, ale to ze wzgledu na bezpieczeństo . Troche obawiam sie ,że jak bede dokładnie opisywać , to dam pokusę złodziejaszkom. Więc zdjecie robie po fakcie.Na dzien dzisiejszy mam zrobione łazienki obie , podłogę w kuchni.Glazurnik bedzie dalej robił kotłownie i przedpokój .Kominek dopiro na poczatlu maja, ale mam juz zakupiony. Roboty przed nami jeszcze bardzo duzo , ale pocieszam się ,że rok temu jeszcze nic nie miałam zrobionego. Kasiu mam pytanie , może głupie , ale chodzi mi o cokoły koło ścian w kuchni, przedpokoju przy podłogach z płytkami. Czy kupowałaś gotowe, czy glazurnik ciął płytki na paski ? Po prostu zgupiałam , Nie chcę listew plasikowych przy płytkach , jak to często widziałam ? A juz przy parkiecie to napewno musi byc drewno. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 20.04.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 maryna temat listew jest u nas drażliwy...jeszcze jakoś ich się nie dorobiliśmy Ale decyzja już zapadła, że będą drewnianne, po różnych przymiarkach i podejściach.Cokołów z glazury nie chciałam, może to i praktyczne, ale mnie się nie podobają.Mam je tylko częściowo w górnej łazience , tam gdzie nie dawaliśmy płytek na ścianach. Wszystko inne odpada, nabardziej denerują mnie te obrzydliwe , plastikowe łączniki. Cieszę się , że u was prace postępują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzieki Kasiu - nie wiem , ale wogóle nie zastanawiałam sie nigdy ,że beda mi potrzebne listwy koło płytek. Myslałam tylko o listwach przy panelach ,czy parkiecie. I tu mnie zastrzelił pytaniem glazurnik. Muszę cos wymyslic , ale to mozna tez zrobić na koncu . Mam teraz inne sprawy do załatwienia i kupienia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 22.04.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Wiem, wiem Na początku nie mysli się o wielu rzeczach, a potem decyzje trzeba podjąć na wczoraj.Ile ja takich decyzji w biegu podejmowałam.Może to i dobrze, czasami lepiej za dużo nie kombinować.Na marginesie- wlaśnie przerobiliśmy jeden punkt świetlny w kuchni bardzo precyzyjnie wydawało się zaplanowany wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 05.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 PIsze zaraz z rana , Kasiu tej nocy byłam własnie u Ciebie w domu( oczywiście to był sen ) ale to własciewie było niby w blokach , bo weszłam do mieszkania przez okno , ale juz nie mogłam wyjść , było wtedy za wysoko , ale dlaczego przez okna ? jak złodziej. W koncu bardzo sie zmeczyłam i widze ,że TY spisz , więc połozyłam sie koło Ciebie , wtedy Ty sie obudziłas i mówisz mi,że wiesz kim jestem . Wtedy dopiero zaczełam ogladać Twoje mieszkanie i okazało sie ,że masz pokoje nie otynkowane , starą wykładzinę na podłogach, dziecko maleńkie lezało w łóżeczku . Taki gupi sen miałam . Kasiu ja juz Cię odwiedziłam - przynajmniej w śnie , a Ty kiedy do mnie ? Zapraszam szczerze jesli mielibyscie kiedyś ochotę . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 06.05.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 PIsze zaraz z rana , Kasiu tej nocy byłam własnie u Ciebie w domu( oczywiście to był sen ) ale to własciewie było niby w blokach , bo weszłam do mieszkania przez okno , ale juz nie mogłam wyjść , było wtedy za wysoko , ale dlaczego przez okna ? jak złodziej. W koncu bardzo sie zmeczyłam i widze ,że TY spisz , więc połozyłam sie koło Ciebie , wtedy Ty sie obudziłas i mówisz mi,że wiesz kim jestem . Wtedy dopiero zaczełam ogladać Twoje mieszkanie i okazało sie ,że masz pokoje nie otynkowane , starą wykładzinę na podłogach, dziecko maleńkie lezało w łóżeczku . Taki gupi sen miałam Nie podejmuję się analizy tego snu:lol: W każdym razie zdemaskowałaś mnie Na forum już chyba było kilka takich wirtualnych bytów Opowieści o marmurach i złoconych kranach , a tak naprawdę blok i stara wykładzina Oto cała prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 07.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kasiu , ja jestem pewna ,że masz gustownie i slicznie urządzone mieszkanie.ZDjęcia i Twoje wypowiedzi to obrazują.Ten mój sen , to chyba przenióśł wyobrażnię z mojej budowy. Ciagle tam jeszcze nieład budowlany panuje , a mnie marzy sie juz porządek i urzadzone pokoje.Więc chyba z stad sie to wszystko wzięło .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.05.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 maryna Ja żartowałam oczywiście Generalnie na forum przeważnie same poważne tematy, pożartowac chyba czasem nie zaszkodzi Nic tak nie rozładowuje atmosfery jak śmiech, nawet/ a może przede wszystkim / z siebie samego Wielu forumowiczom by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 11.05.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kasiu ja tez to przyjmęłam jako żart. Co do pracy w ogrodzie, to ja tez nie bardzo lubie robic i prawde mówiąc nie znam się na krzewach, kwiatach itd. Owszem cos trzeba posadzić i pielegnować , a na tyle aby sie nie zaharować za duzo. Widze ,że ciagle robisz nowe zakupy , lampa sliczna , pasuje do Twoich mebli. A jaka to umywalka ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 12.05.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Coś tam kupuję, ale powoli /kasa, kasa/ Umywalka już jest wklejona. Jak widzisz u mnie zupełnie inny układ łazienki niż u Ciebie. Ogród mam podzielony równo na pół. Po lewej trawniczek, kostka brukowa, kwiatuszki, po prawej chwasty, bałagan pobudowlany i.t.p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 HEJKA dzięki za wpisik pochwalny. Ja też się cieszę że mam te schody i parapety aż za każdym razem jak jestem to macam czy to nie sen Mimo, że mieszkacie cały czas się coś dzieje i to chyba dobrze. Zawsze coś będzie do kupienia lub zrobienia. Nie zniosłabym stagnacji. Aktualnie dołożyłam sobie jeszcze treningi do mistrzostw powiatu samorządowców i w dalszym okresie w czerwcu do mistrzostw ogólnopolskich. Co roku startuję, no i do tego oczywiście rower jako podstawa transportu do domu i z powrotem, chociaż rzadziej niż w zeszłym roku bo często trzeba gnać i załatwiać, kupować itp. a wtedy tylko auto. Zuberki a kiedy Wy się wybierzecie do mnie. Nie ma jeszcze komfortu ale jest gdzie grilla zrobić czy się umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 19.05.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A te treningi dotyczą jakiej dyscypliny? W przyszłym miesiącu szykuje mi się więcej wolnego czasu, to pomyślimy o jakimś odnowieniu kontaktów towarzyskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.05.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A te treningi dotyczą jakiej dyscypliny? W przyszłym miesiącu szykuje mi się więcej wolnego czasu, to pomyślimy o jakimś odnowieniu kontaktów towarzyskich. Będę startować w darcie i tenisie stołowym. Właśnie akurat będę na urlopie w 2 poł. czerwca i trzeba coś wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Oj jak mi tęskno by już choć pomieszkiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.05.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Będę startować w darcie i tenisie stołowym. Przepraszam, ale o co chodzi w tej dyscyplinie na d...? marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts