Gosiek33 21.05.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dart to chyba rzutki do tarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.05.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Będę startować w darcie i tenisie stołowym. Zazdrośnica Kiedy na to wszystko masz czas w szale budowlanym Z drugiej strony odskocznia dobrze robi. Marta jak się żyje Gosiek33 Z moich skromnych doświadczeń wynika, że lepiej wszystko na spokojnie zrobić, a potem się wprowadzać. Też mi się wydawało, że można na gołej wylewce i w dużej prowizorce, ale pierwsza euforia szybko mija.Przynajmniej tak było u mnie.Dopiero od niedawna czuję się jak w domu. Dart to oczywiście rzutki do tarczy.Bardzo fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 23.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Tak oczywiście - dart od niedawna jest dyscyplina sportową, a ogólnie to wywodzi się z knajpy, gdzie po kilku piwkach ludzie ochoczo do tej gry się zabierali Zuberku mało tego, chodziłam jeszcze niedawno na taniec latino ale zrobiłam sobie przerwę pod wpływem nawału obowiązków, poza tym jestem przedstawicielką założonego niedawno Stowarzyszenia rejestrowego "Gabryelin i Okolice", na mojej stronce jest link o co w tym biega. Dzisiaj mieliśmy zebranko w świetlicy. Także na nudę nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A ja wcześnie wstaje i w związku z tym wcześnie idę spać. Pomału robimy ogród, choć na pierwszy rzut oka nie bardzo to widać. Jeśli w tym roku dorobimy się ogrodzenia od frontu - to tarasy i podjazd "odjadą" na rok przyszły.Nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 26.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kasiu masz racje, żeby wszystko wykonczyć , a nie siebie i wprowadzac sie do wyposożonego domku. Tylko chyba nie wszystkim to sie udaje. Ja myslałam też ,ze tak bedzie. Owszem zdązymy wykonczyc wszystko w srodku , ale na zewnatrz dopiero jak sie wprowadzimy ( chyba przeprowadzka koniec lipca ). Az sie boje tego . I chciałabym bardzo i żal mi mieszkania obecnego, które bardzo lubie . Jeszcze nie sprzedane , ale dzieci chca razem z nami mieszkac , nie chca mieszkania , więc trzeba bedzie go sprzedac. Chetnego nawet juz mam.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.05.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kasiu, lampa jest piękna. Gdy kupowałam moją też sądziłam, że będzie tej wielkości Na szczęscie lampa oddana w dobre ręce, a u mnie jeszcze żarówka. Umywalka jest niezwykle elegancka, bardzo Ci się udała ta łazienka Nie masz wrażenia, że po drugiej łazience to można to już robić zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 27.05.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Zazdrośnica Kiedy masz czas na to wszystko. U mnie się kończy na obietnicach i postanowieniach Maryna Wszystkiego wykończyć od razu na pewno się nie da. Zwłaszcza przy obecnych cenach...bo może klka lat temu było to możliwe w ramach jednego kredytu. Zresztą taka już "uroda " domu, że zawsze jest coś do zrobienia, albo do naprawienia to co było zroboine na samym początku Marta U nas teraz na tapecie ogrodzenie.Raczej w wersji economoic , czyli siatka.Koncepcje jak to zwylke bywa były różne , ale kryzys ogólnoświatowy udzielił się też naszym koncepcjom Front obsadzę żywopłotem / byle nie thuje, jestem wielką przeciwniczką wszędobylskich thuj, zwłaszcza w krajobrazie wiejskim :wink:/ i jakoś to będzie. Reniu Dzięki za pochwały.Duża łazienka to teraz moje ulubione pomieszczenie i moim zdaniem najładniejsze w całym domu Jeszcze oczywiście brakuje różnych klimatycznych drobiazgów, ale powoli, powoli. Marzy mi się piękna, rzymska roleta w jakiś pałacowy, odjechany wzór...byłoby super nie uważasz Czytałam ,że mieszka się super...to super Ja nie miałam w sobie tyle entuzjazmu zaraz po przeprowadzce..raczej zmęczenie i przerażenie ogromem roboty. Pozdrawiam was dziewczyny wiosennie pomimo przejściowego braku aury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dawno nie zagladalam do dziennika, ale widze nowe fotki, wiec podgladam. No masz juz domowo, normalnie. Lampeczki, lustra, szafeczki.., wszystko jest. Lustro niebieskie cudowne jest, szafka z umywalka tez. Pozdrawiamy Was serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzień dobry wieczór nie przejmuj się tak trawnikiem, nawet jak trochę podeschnie , gdy przyjdą deszcze pięknie odbije. Takie ciągłe podlewanie daje piękny trawnik, ale gdy przestaniesz podlewać, nawozić i kosić wypsieje na amen Teraz jest taki okres, że kosić można co tydzień bo przyrost jest szybki, pod koniec lata będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ale poza tym jest super Ptaki śpiewają , wszystko dookoła pachnie, wczoraj leżałam na trawie zajadając się lodami śmietankowymi od Grycana/ mniam!/, pies tarzał się obok szczęśliwy, normalnie obrazek jak z jakiegoś idiotycznego serialu dla gospodyń domowych W końcu po to między innymi przeprowadziłaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 27.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam! Bardzo ładną lampę w kuchni macie, a szafka pod umywalkę też zacna ! Gdy czytam Wasz dziennik to chwilami jakbym siebie samą słyszała. Tak jak Wy wprowadzilismy sie do niewykończonego, od pół roku nie mamy zamontowanych umywalek i ciągle coś sami robimy. Ale co tam, gdy trawa pachnie i ptaki świergolą wszystko przestaje być ważne ! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 27.05.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej Zelijko Chciałam jeszcze powiedzieć, że twoje obrazki czekają na zamontowanie w łazience , bo takie czarno-białe najbardziej tam właśnie pasują, zresztą nie tylko kolorystycznie, ale i tematycznie Muszę tylko do nich odpowienie ramki znaleźć Ja też pozdrawiam i całuję całą rodzinkę Gosiek33 Aż tak bardzo to się nie przejmuję tym trawnikiem, może tylko trochę To wiele tygodni naszych ciężkich robót ubiegłego lata... poza tym nieoficjalnie biore udział w przez siebie wymyślonym konkursie na najpiękniejszy trawnik we wsi Jak na razie wygrywam, głupio byłoby stracić pozycję lidera Zono Adwalka Witam w skromnych progach Ale mi dzisiaj pies schody załatwił, mówię wam . Codziennie zresztą mam nowe rysy, ale dzisiaj to już naprawdę przesadził. Najfajniejsze jest chyba to, że przestaliśmy się takimi rzeczami przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 W takiej lazience?! Moje obrazy?! To zaszczyt!!! Dziekuje kochana, to dla mnie duza radosc jak widze u kogos moj obrazek powieszony, bo oznacza to tez, ze komus troche radosci sprawilam skoro obrazek gdzies oko cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 27.05.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 W takiej lazience?! Moje obrazy?! To zaszczyt!!! Zelijka ty wariatko A jeszcze nie wiesz, że nad sedesem i bidetem będą wisieć I co? Nadal się czujesz zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Kasiu, pamiętam że posadziłaś pięciornika krzewiastego. Dopiero niedawno doczytałm, że na wiosnę przycina trzeba przyciąć mu gałązki - będzie wtedy miał dużo kwiatów. Ja swoim takiego zabiegu nie zrobiłam i mam pojedyncze kwiatki zamiast całych gałęzi obsypanych kwieciem. Taki los początkującego ogrodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 W takiej lazience?! Moje obrazy?! To zaszczyt!!! Zelijka ty wariatko A jeszcze nie wiesz, że nad sedesem i bidetem będą wisieć I co? Nadal się czujesz zaszczycona No tym bardziej, bo przeciez z tego sie korzysta kilka razy dziennie! To bardzo wazne miejsce w domu. A co podejdziesz, to wrok na obrazkach zawisnie a mysli pozytywne do mnie pofruna i beda ladowac moje baterie zyciowe! No i jeszcze chcialam powiedziec, ze jestes wielka, ze w lazience bedziesz miec obrazy. Widzialam tu na froum juz przepiekne lazienki ale obrazow mi tam bylo brak. Mysle sobie, ze jak ktos w lazience ma obrazy to musi byc bardzo wrazliwa duszyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 28.05.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Marta Ja chyba coś tam przycięłam, w każdym razie niektóre kwitną. A teraz przyciąć można A ty dziennik już zakopałaś na amen Nigdzie odnośników nie widzę. Zelijka Obrazy w łazience ważna rzecz.Zeby człowiek się nie tylko na fizjologii skupiał , ale i o rzeczach istotniejszych pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 gdzieś tam jest - teraz nie dodaję podpisu i dlatego wszystko zniknęło. Teraz to raczej nie. Trzeba poczekać aż kwiatki przekwitną i ciach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Przyszłam się przywitać,dopiero zaczęłam czytać dziennik i jak zawsze żałuję ,że nie mogę zobaczyć zdjęć Ale zaintrygowała mnie jedna sprawa ,otóż o te panele,które wyglądają jak terakota i o sposób ich montowania,aby nie hałasowały . Czy mogłabym prosić o FM krótki kurs układania w ten sposób paneli? Pozdrawiam to właśnie miałam na myśli pisząc o precyzji. Podkład akustyczny pod panele na folii paraizolacyjnej i dylatacja zrobiona z pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ale zaintrygowała mnie jedna sprawa ,otóż o te panele,które wyglądają jak terakota Chyba one jak terakota to raczej nie wygladaja Bardzo ldne sa i po mojemu to calkiem jak deski jednak Kasia Zajrzalam do Twojego dziennika , widzialam opis narzeczonej Rogala . Mysle , ze zbyt laskawie ujelas urode narzeczonej . Ja sie jej kilka dni temu przestraszylam na powaznie , bo wyszla z krzakow ze 20 metrow od nas i nie wiedzialam co to jest Pablis tez sie w niej podkochuje , dobrze , ze Gotek ma lepszy jednak gust niz inni Wiesz co , mi to jej az szkoda , bo chyba jak zyje nie widzialam tak brzydkiego psa . Pochwal sie trawnikiem i nie narzekaj na niego , wyglada bardzo dobrze a Ty sie tu niepotrzebnie krygujesz Taka niby skromna . , a konkurs wygrany masz w kieszeni .Szkoda , ze tylko moj glos bedziesz miala , bo reszte przejmie konkurencja . Dasz sie potarzac ? Uwazaj jednak , bo sasiedzi codziennie kosza swoj i wyjdzie jeszcze , ze maja ladniejszy , w sumie takim traktorem koszony to i nie dziwne by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts