Zazdrośnica 09.09.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Heja Zuberki - mieszkam sobie dziś przywożą sprzęty do kuchni - ogólnie sajgon jest Czy u Was też tak dużo pająków ? inwazja normalnie, żeby chociaż toto było małe, ale nie same wielkie, dobrze że chociaż dużo kolorowych. Jednak żeby rano wyjść na taras muszę kijem od szczotki młócić pajęczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 27.09.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Chyba pająków dużo, nie wiem , bo sie już przyzwyczaiłam. Na wsi czekają Cię różne niespodzianki. Na myszy się jeszcze przygotuj. Ja w zeszłym roku miałam. Ladny masz avatarek-domowo-jesienno-klimatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 27.09.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A mysze już ganiałam po domu , koty sąsiadów nam śmiecie rozwalają ale ogólnie spokojnie. Dzięki, to zdjęcie robiłam komórką jak szłam do pociągu przed 7 rano niedawno i tak sobie wyszło z tymi chmurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 21.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam serdecznie Zuberku, mam kilka pytań 1. czy w kuchni to kafle czy panele ? - jeśli kafle czy można prosić o rodzaj 2. podobają mi się Wasze drzwi zewnętrzne - czy można namiary na firmę dziękuję z góry za pomoc JJanicka P.S Bardzo ładne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Zuberku czy ja Wam dałam ten namiar na Pana od ogrodzenia czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.10.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 JJanicka Na szybko odpowiadam- w kuchni to płytki, nie pamiętam nazwy muszę poszperać w fakturach, ale pamiętam bardzo dobrze, że były hiszpańskie i niestety drogie. Firma od drzwi zewnętrznych to Eden z Bartyckiej 26 w Wa-wie. Wpiszesz w google to wyskoczą namiary. Firmę bardzo polecam. Zazdrośnica- w końcu nie wysłałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kurcze no widzisz jak to jest z wykończoną inwestorką już podaję Dariusz Gospodarczyk, 606 261 510 niedługo kończy u moich sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kasiu, Zasłony są cudne, salon zrobił sie jeszcze bardziej elegancki - to już Salon przez duże S Namiary na Dekorię, już sobie zapisałam, teraz Cię podpytam o karnisze. Wczoraj po oglądaniu złoto-srebrnych okropieństw w LM, nabyłam, ale już w Ikei czarne karnisze. Tylko Paweł musi je sprytnie połączyć, bo najdłuższe miały 200 cm, a ja mam okna szerokości 180 cm. Gdzie ty kupiłaś karnisze, bo chyba też masz czarne i okno godziwej szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gratuluję "nowego" pokoju i czekam na wielką odsłonę Fajnie jak w domu się dużo zmienia (na lepsze oczywiście) Mam tyle brązów w domu, że planuję je nieco stonować, dlatego chętnie oglądam wnętrza z szarościami. I jeszcze podpisuję się pod Twoimi obserwacjami z dojazdów do Warszawy. Zgrzytam zębami w korkach, ale już bym się nie zamieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 07.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Zuberka zawsze się dobrze czyta Podziwiam Twoje nowe nabytki. Póki co ja jeszcze nie dojrzałam do zasłon, mam tyle roboty, że widmo prania i wieszania zasłon nie jest zachęcające a wiadomo kurz itp a ja mam alergików w domu, dlatego są rolety z płótna, kokosa i inne cuda. Niestety wybrałam niewymiarowe balkonowe więc u syna i naszej sypialni będą zasłony. Najgorsze, że mój małż zabronił mi umieszczać zdjęć z wnętrz, twierdzi że licho nie śpi, mieszkamy bo na wsi, a chciałam się pochwalić kuchnią Drzwi do wewnątrz kupimy ze zwrotu VAT na razie przesłuchuję wykonawców. Moje przemyślenia co do miasta to te, że nie wróciłabym za żadne skarby, ale mam pracę jaką lubię w Piasecznie, średniopłatną ale nie narzekam. W Piasecznie niedługo ma być kino, Decathlon itp. itd. Jednak gdybym miała jeździć do W-wy to nie wiem, chyba bym raczej wybrała gorszą pracę. Jeździłam ostatnie 2 miesiące na szkolenia na Pragę, koszmar, śni mi się do tej pory brrr, dlatego szczerze współczuję tych dojazdów. Na wsi mi też przeszkadza wścibstwo, zawiść, interesowność, żadnego spontanicznego ruchu. Dobrze, że sąsiadów mam w moim wieku z Warszawy. Dobrze, że z roku na rok coraz więcej jest ludzi napływowych więc moze ruszę to moje Stowarzyszenie do działania w końcu Namawiam do przyjazdu do mnie nieustająco, po świętach jestem na urlopie także zapraszam serdecznie wpadnijcie w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 08.12.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cześć dziewczyny: Renia -karnisze są też z LM- to taka raczej ordynarna rura , tylko, że brązowa, kupiłam ją ...bo była tania i o odpowiedniej długości, na zdjęciu i z daleka wygląda lepiej niż z bliska. Fajnie mieć duże okna , ale dobrać coś do nich -masakra. Oczywiście w planach jest wymiana tych karniszy, ale kiedy Zazdrośnica-chętnie w końcu wpadnę , też powinnam mieć przerwę międzyświąteczną to może wreszcie się uda pokonać te kilka kilometrów No i w takim razie kuchnie muszę na żywo zobaczyć. Na zdjęciach też nie pokazuję wszystkiego, raczej tak fragmentarycznie, podłogi to mi chyba raczej nie zdemontują-no nie W takim razie -oto ona! Oczywiście kolory jak zawsze trochę przekłamane-jest mniej sinego, a więcej srebrnego. Szkoda , że nie stać mnie było na balterio na górze http://images38.fotosik.pl/232/798783b3a25f1d77m.jpg http://images46.fotosik.pl/235/ab62bc116eda8820m.jpg Ja też bym już pewnie do miasta nie wróciła, ale przyznaję , że jesieni na wsi nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.12.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Niech te Święta będą najpiękniejsze! http://i49.tinypic.com/mjmpw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! http://lh6.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/SzTzuwjyd7I/AAAAAAAAA9g/lm9UnbI-jcs/s912/DSCN0540.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam Koleżankę z południa Serdecznie gratuluję ostatecznego rozprawienia się z kartonami Doskonale rozumiem Twoją radość, bo gdy oswobadzałam z kartonów moje książki słyszałam ich szept wdzięczności Prawda, że są momenty, gdy Ikea jest niezastąpiona? No i ferie mieliście fajne, to może za rok uśmiechnę się o namiary na Tylicz, bo młody napraszał się już w tym roku o wyjazd w góry... A już dawno miałam zapytać, czy w poście wrześniowym cytowałaś "Misia" -ulubiony film mojego męża, więc nie wiem ile razy już go oglądaliśmy... To ja sobie teraz skopiuję ten post przed wysłaniem, na wypadek gdyby internet się wyłożył - bo trzeba się zabezpieczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Hmmm, ale Ci zazdroszczę tych listów od męża - bo mój pisał do mnie owszem, ale ... sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.02.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Serdecznie gratuluję ostatecznego rozprawienia się z kartonami Doskonale rozumiem Twoją radość, bo gdy oswobadzałam z kartonów moje książki słyszałam ich szept wdzięczności Myślałam, że tego nie napiszę ....ale I love Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Cześć Kasiu! Na Twojego bloga trafiłam dzięki Twojemu wpisowi na blogu Jagny (któtej jestem fanką ) i teraz zostnę jszcze fanką Twojego bloga . Powaznie, bardzo mi się podoba-przeczytałam wszystkie Wasze perypetie od początku.Uśmiałam się po pachy z Twojej przygody z drzwiami- masz talent literacki . Bardzo podoba mi msię Twój dom-jest ciepły i konsekwentny.Mam pytanie co do podłogi w kuchni-jak pisałaś jesteś bardzo zadowolona.Co to za płytka,producent? Jestem również pod wrażeniem Twojej łazienki (tej z czarną płytką,chyba na dole?)Co to za płytka?Jesteś z niej zadowolona?I podaj mi proszę producenta umywalki. Dzięki i pozdrawiam z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 15.03.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 O! lady in red jak miło.Myślałam, że już tu nikt nie zagląda. Z podłogą w kuchni niestety nie pomogę, bo wyrzuciłam kartony, nie zapisałam, zapomniałam wiem tylko że hiszpańskie i drogie. Łazienka to Trovena/ Trovan Paradyża.Jest super!Super wygląda, super się czyści i naprawdę wcale bardziej się nie brudzi od szaro-ciemnej glazury na górze.Mam nawet wraźenie, że mniej O jaka umywakę chodzi? O tę małą na dole w łazience?Jeżeli tak to muszę poszperać w fakturach po powrocie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jeszcze bez baterii , nie zamontowana, ale i tak cieszy oko http://images45.fotosik.pl/123/ba1e4b26ba199e8dm.jpg i zbliżenie http://images49.fotosik.pl/122/1303a36d4276f696m.jpg Chodzi mi o tę piękną umywalkę i szafkę pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts