wipdruk 18.03.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 WITAM, poszukuję firmy z Warszawy lub okolic do położenia kostki granitowej na podjeździe i tarasie. Poszuukuję również taniej kostki 4x6 szaro-rudej. Zastanawiam się czy zlecić wszystko jednej firmie czy samemu kupić kostkę (ALE GDZIE ???), i zlecić jakiejś firmie (ALE JAKIEJ ???) ułożenie. Proszę o jakieś namiary na kostkę granitową, firmę układającą !!! Może zoriętujecie mnie w kosztach Kostki, ułożenia i podbudowy pod kostkę (mam piaszczysty teren). Zastanawiam się jeszcze nad ułożeniem łupanego granitu (chyba tak to się nazywa), są to nieregularne kawałki granitu. Ale jak z wydajnością takiego granitu i jak z ceną za ułożenie zakładając że powinna być tańsza od kostki ??? Reasumując poszukuję: 1. Namarów na kostkę granitową 4x6 szaro rudą. 2. Namiarów na układaczy. 3. Ceny kostki granitowej i układania. 4. Namiarów na łupany granit. 5. Wydajność łupanego nieregularnego granitu. 6 Ceny układania takiego nieregularnego kamienia. Proszę o pomoc i namiary na firmy i dostawców !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 wipdruk WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1 Skąd: Warszawa Piter - all teh best - ale użyj wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wipdruk 18.03.2007 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nefer nie wiem czy przeczytałeś uważnie mój post ale szukam firm z polecenia a nie z reklamy. Przerobiłem już cały net a teraz chciałbym poznać opinie internautów i Ich doświadczenia. Wszak nie sztuką jest kupić a sztuką jest pytać !!! P.S. all the Best ale bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 27.03.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ....podajcie namiary na firmy wykonawcze godne polecenia w tym temacie w Warszawie i okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 29.03.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 a może brukarz od LIBET-u lub SEMMELrocka z własnymi maszynami i godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buniaa 29.03.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 U nas układał chłopak, który przyjechał do nas ze Strzegomia. Polecamy go ze względu na profesjonalizm: Dariusz Jastrowicz 509 910 844. Strzegom to zagłębie kostki granitowej, a mój maż twierdzi że pan Darek urodził sie z kostką granitową w ręku. Jestesmy naprawde zadowoleni z efektów. Układał nam wzory z kostki (czarnej i szarej). tylko trzeba mu załatwić nocleg w okresie układania.Co do ceny kostki, to my kupowaliśmy w poprzednim roku za 300 zl za tonę (szarą 4-6cm) a za większą czarną płaciliśmy 400 zł za tonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 29.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A czy ce na 100 zł z za m z materiałem szarej kostki jest dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 30.03.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 tez jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 22.04.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 czy juz kogoś znalezliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 09.05.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ja tez szukam, ale nie wiem dlaczego ceny gwaltownie skacza nawet o 100% jak goscie slysza okolice Warszawy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia.ztk 01.09.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam!Sama niedawno szukałam kostki granitowej w rozsądnej cenie. Okazało się, że najtaniej wychodzi kupić w Strzegomiu bo nawet po doliczeniu transportu wychodzi taniej niż gdzieś indziej. Płaciłam 250 zł za 1 tonę kostki 8/11 kolor szara. Sprzedawca załatwił mi nawet transport w rozsądnej cenie. Ponieważ wiem jak trudno jest znaleźć sprzedawcę kostki granitowej, który nie zedrze z nas skóry, mogę podać namiary do osoby, od której ja kupowałam.Moje gg: 9057982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 02.07.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ponieważ posty z 2007 roku, ponawiam temat. Chodzi o cenę kostki granitowej szarej 9/11 cm ok 22 ton i 4/6 cm ok 3 ton. Interesuje mnie cena zarówno w Warszawie, jak i u producenta w Strzegomiu i cena transportu do Warszawy. Druga sprawa to cena ułożenia w.w. kostki na ok 100 m2. Jeżeli ktoś ostatnio kupował lub ściągał dla siebie, poproszę o informacje. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.01.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wysyłam kostkę granitową do Warszawy. Wymiary płyt i schodów robię na zamówienie. A jeśli chodzi o układanie. to robimy tylko większe roboty z kostki granitowej powyżej 200 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 12.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Może będę miał koło 200m do ułożenia.Jaka cena robota z materiałem.Zero mojego wkładu.Mniej więcej za metr kwadratowy granitowej.Mniej więcej.ALe to małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat-Bud 29.01.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 722-063-457 lub [email protected]Odpowiadam na wszystkie pytania. Jestem jedynym przedstawicielem na terenie woj. Mazowieckiego.W ofercie mam kostkę jak i płyty granitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 30.01.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ceny i zdjęcia kostki, łupków, schodów, krawężników, płyt granitowych znajdują sie na mojej stronie. Na rynku jest bardzo wiele firm, ale tylko garstka ma naprawdę dobry towar. A jeśli chodzi o wykonawstwo, to proszę o fotkę działki na maila: biuro@ blechert.pol.pl Zrobię indywidualną wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 11.06.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 WitamInteresują mnie 4 tony kostki granitowej szarej 4/6, czy przewidujesz jakiś transport w okolice Warszawy - Kampinosu. Może na doczepkę załapałabym się, bo nie chcę płacić za cały transport - te 4 tony to mała ilość. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 12.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No tak - te 4 tony, to za mało żeby się zainteresować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 21.09.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Wysyłka pojedynczej tony granitu spakowanej na palecie (kostka, łupki, krawężniki, schody lub płyty granitowe) kosztuje 110 zł netto czyli 135 zł brutto za transport w dowolne miejsce w kraju.Transport luzem wanną 25 tonową kosztuje od 2 000 do 2 700 zł za kurs netto do Warszawy.Ceny z września 2012. Z czasem mogą ulec zmianie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wgromek 27.04.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) odezwij się proszę do nas http://www.granitymarmury.pl/ mamy w ofercie kostkę granitową, blaty granitowe czy parapety zachęcamy do skorzystania z naszych usług Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez wgromek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts