marekx 19.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam szanownych forumowiczów. Mój problem jest następujący. Podczas remonty domu wymieniliśmy dach, przez co możemy to poddasze zagospodarować. problem jest z wejściem na poddasze, czy robić otwór w stropie jak radził architekt(bez żadnych pomiarów, obliczeń), czy skorzystać z istniejącego acz wąskiego ( 80cm) wejścia. Moje pytanie w związku z tym, czy ktoś próbował zrobić zrobić taką dziurę w stropie, a może ktoś korzysta z tak wąskiego wejścia jak moje? Z góry dziękuje za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.03.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Proponuje zrobic otwor dla "uczciwych schodow". 80 cm nadaje sie do przejscia ale z wniesieniem mebli bedzie klopot. Miejsce i zakres pracy oraz ew. roboty budowlane z nimi zwiazane powienien okreslic kier. bud. lub architekt i potwierdzic wpisem do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 11.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Proponuje zrobic otwor dla "uczciwych schodow". 80 cm nadaje sie do przejscia ale z wniesieniem mebli bedzie klopot. Miejsce i zakres pracy oraz ew. roboty budowlane z nimi zwiazane powienien okreslic kier. bud. lub architekt i potwierdzic wpisem do dziennika. Racja.Jak już to w rogu robić dziure i dodatkowo podeprzeć jakimś filarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts