ossa 21.03.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A może zamiast męczyć się z budowaniem wzmocnień, spróbować tak wytresować zwierzaki ? Próbował ktoś? Sorry, że nie pomagam merytorycznie (nie znam się na żółwiach) ale sympatyczny temat wybiegu dla żółwi (wiem, wiem, że szybkie potrafią być) wprowadza mnie w pogodny nastrój . A tak serio, to myślę, że wiele żółwi może pozazdrościć waszym zwierzakom troskliwych właścicieli. Myślę o tych, które trzymane są w pojemnikach niewiele większych od nich samych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.03.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A może zamiast męczyć się z budowaniem wzmocnień, spróbować tak wytresować zwierzaki ? Próbował ktoś? Tak... Jeden poseł upalował żółwia przewiercając mu brzeg skorupy wiertłem i mocując linkę. A tak na poważnie. Jak sobie wyobrażasz tresurę zwierzęcia, które jest głuche i ma mózg wielkości połówki ziarna grochu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ossa 21.03.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jak sobie wyobrażasz tresurę zwierzęcia, które jest głuche i ma mózg wielkości połówki ziarna grochu ? No tak... komenda "do nogi!" odpada Dobra, odpadam, bo Wam wątek dziwnie udziwniam. Żałuję, że nie mogę niczego rozsądnego doradzić Wodnej Liliji. Ale w sumie JoShi, to nie próbowałaś tresury... Wyobrażasz sobie ten sukces na skalę światową, gdyby Ci się jednak udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts