MCB 11.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 W mojej skrzynce mam inny problem: wszystkie wysłane P.W. siedzą w katalogu "do wysłania", a w "wysłanych" jest pusto Na wszystkie P.W. dostałam odpowiedzi, więc dlaczego tak jest? U mnie tak samo. Co z tym zrobić? MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.09.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 wszystkie wysłane P.W. siedzą w katalogu "do wysłania", a w "wysłanych" jest pusto U mnie tak samo. Co z tym zrobić? pewnie nic zerknąłem na inne fora w phpBB - na niektórych jest ten sam błąd, na innych nie ma wiec bardzo możliwe, że jest to błąd wprowadzony wraz z którąś aktualizacją oprogramowania Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 13.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ja tez mam ten problem , nie moge usunąć zadnych wiadomości a kiedyś mogłam a na innych forach mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zupełnie nie możesz ? w każdej wiadomości prywatnej masz w prawym dolnym rogu przyciski do jej zapisania / usunięcia http://img518.imageshack.us/img518/5008/privdeletenb5.jpg czy to nie działa ?? jasne, że to trochę uciążliwe, ale skoro inaczej się nie da swoją drogą, sprawa wisi od tylu miesięcy i zero reakcji.. tzn. alternatywa jest - instalacja Firefoxa >>> http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ U mnie był ten sam problem - brak mozliwości kasowania wiadomości. Pomogło wejście na forum muratora przez przegladarkę Firefoxa . Przeczyściłam w ten sposób skrzynkę, co tez innym polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 17.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam A ja z kolei nie mam powiadomień o PW i to od co najmniej 2 tygodni. O co chodzi? Proszę o wyjaśnienie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.04.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A ja z kolei nie mam powiadomień o PW i to od co najmniej 2 tygodni. O co chodzi? Proszę o wyjaśnienie. jeśli masz miejsce w skrzynce odbiorczej, a skrzynka mailowa działa bez problemu to sprawdź jeszcze w swym profilu, czy masz zaznaczoną opcję 'Tak' przy "Powiadom o Prywatnej Wiadomości" jeśli mimo tego nadejście nowych priwów nie będzie oznajmiane mailem, skontaktuj się z [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.04.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam Dzięki za szybka reakcję ale powiadomienia na maila to mam tylko problem w tym jak z kimś koresponduję na forum przez PW to nie mam takiego okienka, które jeszcze do niedawna wyskakiwało mi na monitorze jak ktoś mi przesłał wiadomość. Muszę ciągle sprawdzać pocztę - nie jest to wygodne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.04.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 problem w tym jak z kimś koresponduję na forum przez PW to nie mam takiego okienka, które jeszcze do niedawna wyskakiwało mi na monitorze jak ktoś mi przesłał wiadomość. Muszę ciągle sprawdzać pocztę - nie jest to wygodne. ja tylko "rzucam" okiem na górę strony przy każdym jej odświeżeniu i widzę, czy mam nową wiadomość ale jeśli masz zaznaczone "Tak" w profilu przy opcji "Otwórz okno przy nadejściu Wiadomości", to być moze masz zablokowane wyskakujące okna ? może zablokowałaś wyświetlanie reklam ? dla Opery łatwo to sprawdzić w Narzędzia > Szybka konfiguracja dla Firefoxa opisane jest tutaj >> http://forum.muratordom.pl/post2401171.htm#2401171 dla Internet Explorera - nie wiem, nie używam kiedyś nie było w nim blokad może ktoś kto używa, podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 20.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam Dzięki. Teraz nie powinno być problemów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbancerowski 21.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Napisze w tym temacie bo tez mam podobny problem co kilka osob ktore sie juz wypowiedzialy- a mianowicie nie moge wysylac wiadomosci bo po pewnym czasie z folderu "Wysłane" przesuwaja sie do folderu "Do wysłania". Nie wiem czy dochodza do adresata- raczej nie. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Napisze w tym temacie bo tez mam podobny problem co kilka osob ktore sie juz wypowiedzialy- a mianowicie nie moge wysylac wiadomosci bo po pewnym czasie z folderu "Wysłane" przesuwaja sie do folderu "Do wysłania". Nie wiem czy dochodza do adresata- raczej nie. Prosze o pomoc wiadomosci dochodzą do adresata, kiedy z folderu "Wysłane" przechodzą do "Do wysłania" - znaczy to, że priw został odebrany oczywiście opisy tych dwóch folderów powinny być zamieszczone odwrotnie, czyli "Do wysłania" - jako trzeci z kolei forder, a "Wysłane" jako drugi a nie tak jak jest teraz http://img126.imageshack.us/img126/7742/skrzynkapriwowhw4.png problem zgłoszono sporo czasu temu w kilku wątkach, m.in. w tym poniżej - i jest jak jest http://forum.muratordom.pl/prywatne-wiadomosci-wyslane-do-wyslania,t114409.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbancerowski 22.06.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Aha dziekuje za informacje, rzeczywiscie dochodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.07.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 też nie mogę wyp... wiadomości, już mnie to wk... ani operą ani IE 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 25.08.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 W mojej poczcie są pozamieniane rubryki. Wiadomości do wysłania są w rubryce wysłane i odwrotnie. Na początku nie mogłam się połapać o co chodzi zanim stwierdziłam ten błąd. Proszę o naprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 W mojej poczcie są pozamieniane rubryki. Wiadomości do wysłania są w rubryce wysłane i odwrotnie. Na początku nie mogłam się połapać o co chodzi zanim stwierdziłam ten błąd. Proszę o naprawę. kilka postów powyżej jest napisane, o co chodzi i że poprawy od dawna nie widać - pomimo wielu zgłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ... poprawy od dawna nie widać - pomimo wielu zgłoszeń Lepiej niech już tego nie naprawiają - wszyscy się pewnie przyzwyczaili, że jest "na odwyrtkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Zgadzam się z powyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ... poprawy od dawna nie widać - pomimo wielu zgłoszeń Lepiej niech już tego nie naprawiają - wszyscy się pewnie przyzwyczaili, że jest "na odwyrtkę" Dokładnie tak Miałabym problem.... Ale ja w sprawie innej skrzynki ... mailowej Jak usunąc konto na na przykłąd onecie?? Czy w ogóle jest taka opcja bez czekania pół roku, aż sami usuną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.10.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ale ja w sprawie innej skrzynki ... mailowej Jak usunąc konto na na przykłąd onecie?? Czy w ogóle jest taka opcja bez czekania pół roku, aż sami usuną??? a nie możesz po prostu zostawić i nie korzystać ? logując się np. co miesiąc przekierowanie na onecie jest niestety w opcji płatnej, ale można zerkać co jakis czas, czy się jakiś zabłąkany mail nie trafił jest opcja "wyrejestruj się" [ustawienia > O Tobie > Twoje dane] i tam trzeba czekać pół roku ? http://images34.fotosik.pl/373/0c4d3ffd0eb26528.jpg ewentualnie można pisać: Onet.pl jest otwarty na wszelkie opinie, uwagi i pytania swoich użytkowników dotyczące zachowania poufności informacji. Prosimy o ich kierowanie na adres: [email protected] lub Grupa Onet.pl SA ul. Zapolskiej 44, 30-126 Kraków nie pamiętam gdzie, ale na którymś z portali jest opcja cofnięcia zgody na przetwarzanie danych - w formie "odhaczenia" pola wyboru przy podanej treści tego wymogu - co łączy się z natychmiastową likwidacją konta na onecie też jest to zastrzeżenie, tylko z braku czasu nie znalazłem opcji cofnięcia tej zgody - a musi być zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych [prawo do wglądu w swoje dane, ich poprawiania i usuwania z bazy danych] http://images46.fotosik.pl/16/1e8c95d791a19a77.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ponury, dzięki piękne. Spróbuję coś z tym zrobić, albo zostawię ją samą sobie Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Czy może ktoś mi pomóc Dochodzą na moją pocztę wszystkie wiadomości,ale jak ja komuś wysyłam,to nie dochodzi podobno do nikogo .Tzn co piąty priv ktoś dostanie .A w mojej skrzynce mam to w wysłanych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts