Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

problemy z pocztą

Gość

Recommended Posts

barto307cc napisał:
Dochodzą na moją pocztę wszystkie wiadomości,ale jak ja komuś wysyłam,to nie dochodzi podobno do nikogo :evil: :evil: .Tzn co piąty priv ktoś dostanie :( :( .A w mojej skrzynce mam to w wysłanych :x .

1. co do opisu folderów "Wysłane" i "Do wysłania" zobacz mój post w tym wątku z 22/06/2008

[ tutaj link >> http://forum.muratordom.pl/post2577279.htm#2577279 ]

mimo złych opisów sam mechanizm wysyłania poczty prywatnej działa prawidłowo

2. co piąty priv? czy co piąty adresat?

- adresaci na pewno są aktywni na Forum?

- jesli są, to może z jakichś powodów nie odbierają priwów od Ciebie?

- a może nie zaglądają do skrzynki, a nie ustawili powiadamiania drogą mailową?

Informacja o nowym priwie "Masz 1 nową wiadomość" jest widoczna dla adresata tylko podczas pierwszego zalogowania po tym, jak ktoś ją do niego wyśle

Potem oczywiście nadal widnieje w skrzynce, oznaczona czerwoną "flagą", ale jeśli ktoś wchodzi na FM np. tylko po powiadomieniu o nowym wpisie w wątku, który śledzi, może po prostu nie zerknąć na górę strony

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie chodzi mi o foldery "wysłane" czy do wysłania bo wiem że to pomieszane :wink: .

Dzieje się tak:wysyłam znajomej wiadomośc na priv,ona mówi,że wyświetla jej się że ma nową wiadomość,a jak otwiera pocztę to ma pusto.Do niej akurat to nie problem bo mam nr el,ale inni forumowicze chcą namiarów na ekipy lub materiał i myslą,że ja nie odpisuję ima wysyłam czasami 5 razy to samo:x

barto307cc napisał:
Dzieje się tak:wysyłam znajomej wiadomośc na priv,ona mówi,że wyświetla jej się że ma nową wiadomość,a jak otwiera pocztę to ma pusto.Do niej akurat to nie problem bo mam nr el,ale inni forumowicze chcą namiarów na ekipy lub materiał i myslą,że ja nie odpisuję ima wysyłam czasami 5 razy to samo:x

:o :o :o

Jakiś wyjątkowy dziwoląg :-?

Jedyne co przychodzi mi na myśl, to błąd w nicku - ale musiałbyś nie tylko wpisywać go ręcznie [zamiast klikać na odpowiedni button pod postem danego forumowicza], ale i notorycznie się mylić w tych nickach

bo skoro u Ciebie priwy tkwią jako oczekujące na odebranie, to przecież fizycznie istnieją

poza tym - przy błędzie w nicku adresatka nie otrzymywałaby powiadomienia :-?

Wyślij do mnie priwa testowego, zobaczę czy dojdzie

• 4 weeks później...