fracek 19.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam. Mam pytanie gdzie mozna zamowic zrobienie wieloformatowej fotografi nadajacej sie do przyklejenia na sciane oraz z czego to sie robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 19.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam. Mam pytanie gdzie mozna zamowic zrobienie wieloformatowej fotografi nadajacej sie do przyklejenia na sciane oraz z czego to sie robi ? Najlepiej spytać w jakiejś agencji reklamowej - robią wydruki wielkoformatowe na wielu matariałach tak więc najlepiej to znimi uzgodnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 05.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witaj,wejdz na stronke Empiku-fotografia - online i tam amsz zcaly cennik. Fakt,ze najwieksze nie jest super wielkie,ale juz mozna pomyslec...acena? ok 70-80zl!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 W Kodaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.04.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 znalazłam ostatnio cos takiegohttp://www.fototapety.com.pl/catalog/index.php?cPath=1_55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts