plzws 19.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Szanowni Forumowicze. Jak się okazało mam stelarze Geberit starszego typu do których pasuje tylko przycisk Twinline.Pytanie czy spotkaliście się z takim problemem i czy może pasuje tu przycisk innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 19.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ja sie tez troszke "zaplatalem" Kupilem przycis od duofix-a - a mam unifix-a, lub na odwrot (stary/nowy) Tak naprawde nie pasuje miejsce przykrecenia przycisku - bo wtedy rozmija sie z tym "dynksem" co popycha dzwignie w spluczce (oraz wiekosc otworu) Rozwiazaniem jest przycisk pojedynczy z funkcja stop przykrecony do dorobionych listewek (albo przyklejony do kafelkow) a nie do spluczki jak jest oryginalnie - tak aby ten "dynks" pokrywal sie z dzwignia w spluczce Z dwoma przyciskami moze nie pasowac rozstaw miedzy nimi a tymi dzwigienkami no i oczywiscie otwor trzeba wyciac na wielkosc przycisku a nie frontu spluczki U mnie akurat jest mniejszy przycisk i musze wyciac mniejszy otwor pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 19.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Chcialabym uprzejmie donieść, że UNIFIX - to nie jest nowy model DUOFIXA, tylko tańsza (marketowa) i gorsza propozycja GEBERITA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plzws 19.03.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Chcialabym uprzejmie donieść, że UNIFIX - to nie jest nowy model DUOFIXA, tylko tańsza (marketowa) i gorsza propozycja GEBERITA. Tańsza Gorsza. Prosze czytać posty i wyciągać wnioski. Pytałem o przycisk a nie o to czy coś jest tańsze czy gorsze. Co to wnosi do pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Aldonka ma zły dzień a kolego odrazu jest nieuprzejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza70 20.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 A tak przy okazji - czy są jakieś "substytuty zastępcze" takiego przycisku. Mam dwa kibelki i dziury nad nimi, bo cena przycisków jst odstraszająca. Czy spotkaliście się z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plzws 20.03.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Aldonka ma zły dzień a kolego odrazu jest nieuprzejmy Nie jestem nieuprzejmy ale nie lubię jak ktoś "pierdoły wypisuje". Zresztą sprawa została rozwiązana i temat możemy zamknąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts