karol74 19.03.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Czy ktos moze buduje te domy albo juz zbudowal jakie sa orientacyjne koszty takiej budowy jak sie mieszka czy cos zmienialiscie? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 19.03.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jeżeli szukasz informacji na temat budowy Adeli to znajdziesz je na Forum: Projekty i architektua, Temat: Archipelag - Adela. Tam rozmawia ze soba wielu ludzi którzy wybudowali lub sa w trakcie budowy Adeli. ja tez wybrałam ten projekt i jestem w trakcie jego realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 19.03.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jeszcze możesz wejść w opcje SZUKAJ i tam wpisać Interesujący Cię temat np: Adela. Życzę powodzenia w poszukiwaniach odpowiedzi na Nurtujące Cię pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts