Jerry-Mc 19.03.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 50 - 100100 - 150150 - 200200 - 250250 - 300powyżej 300 Wiem, jest rozległa ankieta jak duże domy budujemy, ale właśnie, dlatego chciałbym rozpisać ankietę, jakie duże domy zamierzamy budować. Jestem przekonany, że coraz, coraz mniejsze. Poprzednia ankieta ma już prawie cztery lata, nadeszły inne czasy, inne warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.03.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jerry-Mc, zrob te ankiete prosze w profesjonalny sposob - jest taka opcja na forum.w przeciwnym razie malo kto odpowie, a do tego sledzenie wynikow bedzie trudne. no i doprecyzuj o jak powierzchnie chodzi. uzytkowa, podlog, z garazem, bez garazu ?? .... pozd.Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maindra 19.03.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zmieniłabym też na Twoim miejscu troche zakresy, jeśli ta ankieta ma być realistyczna - kto buduje dom o powierzchni 50 m ? no a pomiędzy 100 a 200 zrobiłabym więcej niż co 50 metrów, np 100-120, 120- 140, 140- 160, 160 - 200 i potem juz 200 -250 mogłoby być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 24.03.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Bardzo chciałbym wkleić porządną ankietę. Niestety nie wiem jak się do tego zabrać, może jakaś pomocna dłoń wskazałaby mi właściwą drogę?.Będę budował ok. 110m2, choć biorąc pod uwagę ostatnie doniesienia o podatku katastralnym zaczynam się obawiać czy i to nie będzie za dużo. Co do rozgraniczenia na metraże to myślę, że zasadnie byłoby trzymanie się tych samych parametrów, co w ankiecie z przed lat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Bardzo chciałbym wkleić porządną ankietę. Niestety nie wiem jak się do tego zabrać, może jakaś pomocna dłoń wskazałaby mi właściwą drogę?. Będę budował ok. 110m2, choć biorąc pod uwagę ostatnie doniesienia o podatku katastralnym zaczynam się obawiać czy i to nie będzie za dużo. Co do rozgraniczenia na metraże to myślę, że zasadnie byłoby trzymanie się tych samych parametrów, co w ankiecie z przed lat. Pozdrawiam. Uno - był taki wątek Due - jak klikniesz "nowy wątek" to na dole masz wszystko napisane - tam robisz ankietę. :) Proste jak konstrukcja cepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 TU jest link do wątku o wielkości domów : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=11175 Możesz ją zanalizować po datach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 24.03.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Due - jak klikniesz "nowy wątek" to na dole masz wszystko napisane - tam robisz ankietę. :) Proste jak konstrukcja cepa No właśnie tak próbowałem, nic z tego Jako że jestem leworęczny, nie obrażając większości, do komputerów mam dwie prawe ręce. Chyba się poddam, rzeczywiście można analizować stary wątek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts