Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak duże domy będziemy budować?

Recommended Posts

50 - 100

100 - 150

150 - 200

200 - 250

250 - 300

powyżej 300

Wiem, jest rozległa ankieta jak duże domy budujemy, ale właśnie, dlatego chciałbym rozpisać ankietę, jakie duże domy zamierzamy budować. Jestem przekonany, że coraz, coraz mniejsze.

Poprzednia ankieta ma już prawie cztery lata, nadeszły inne czasy, inne warunki.

Bardzo chciałbym wkleić porządną ankietę. Niestety nie wiem jak się do tego zabrać, może jakaś pomocna dłoń wskazałaby mi właściwą drogę?.

Będę budował ok. 110m2, choć biorąc pod uwagę ostatnie doniesienia o podatku katastralnym zaczynam się obawiać czy i to nie będzie za dużo.

Co do rozgraniczenia na metraże to myślę, że zasadnie byłoby trzymanie się tych samych parametrów, co w ankiecie z przed lat.

Pozdrawiam.

Bardzo chciałbym wkleić porządną ankietę. Niestety nie wiem jak się do tego zabrać, może jakaś pomocna dłoń wskazałaby mi właściwą drogę?.

Będę budował ok. 110m2, choć biorąc pod uwagę ostatnie doniesienia o podatku katastralnym zaczynam się obawiać czy i to nie będzie za dużo.

Co do rozgraniczenia na metraże to myślę, że zasadnie byłoby trzymanie się tych samych parametrów, co w ankiecie z przed lat.

Pozdrawiam.

Uno - był taki wątek

Due - jak klikniesz "nowy wątek" to na dole masz wszystko napisane - tam robisz ankietę.

:):) Proste jak konstrukcja cepa :)

Due - jak klikniesz "nowy wątek" to na dole masz wszystko napisane - tam robisz ankietę.

:):) Proste jak konstrukcja cepa :)

No właśnie tak próbowałem, nic z tego :-?

Jako że jestem leworęczny, nie obrażając większości, do komputerów mam dwie prawe ręce.

Chyba się poddam, rzeczywiście można analizować stary wątek.

Pozdrawiam.