euder 19.03.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jestem zainteresowany projektem domku Saturn, ale zwrócił moja uwagę tez ładny domek Pogodny IV, chciałbym poznać opinię na forum co do tego projektu, a w szczególności tych, którzy już go maja lub prawie maja, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 24.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Proszę o kontakt osoby, które budują lub myślą o budowie tego pięknego domku z pracowni mgprojekt. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/pogodny4/index.php Pozostałe osoby proszę o komentarz nt. tego projektu ( czy Wam też się podoba ) i czy ma jakieś ukryte niedociągnięcia , których nie zauważam. Z góry dziękuję za wszelkie komentarze Pozdrawiam serdecznieHugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 24.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 calkiem ładny, tylko cene z kosztorysu przemnoż razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 24.04.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Za 300tys zł nie wybuduje się takiego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 24.04.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 podobny do twojego projekty ma firma krajobrazy SZMARAGD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 24.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 10m2 róźnicy w powierzchni użytkowej a pokoje jakies małe....Zdecydowanie Pogodny IV jest ciekawszym projektem. W budowie powinien być niewiele droższy.Ile Waszym zdaniem może wynieść koszt budowy takiego domku?Lokalizacja - Zielona Góra (lubuskie)Pozdrawiam ciepłoHugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 24.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jadalnia po przeciwnej stronie domu niż kuchnia? Czy ktoś może mi wyjawić o czym myślał architekt, projektując dom w taki sposób? Jak dla mnie rozwiązanie totalnie bez sensu, żeby iść przez cały salon z obiadem na talerzu aby móc zjeść przy stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 24.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 dziękuję kakaowy za trafne spostrzeżenieprosze o więcej opiniiponawiam pytanie, za ile można wybudowac taki dom w stanie surowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts