mirecki2 20.03.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam serdecznie wykonuję wszelkie prace związane z hydrauliką :ogrzewania podłogowe,kotłownie,wodno-kanalizacyjne dobieram urządzenia sanitarne jak i grzewcze . Hydrauliką zajmuję się 27lat działalność gospodarczą prowadzę 16lat więc oferuję żetelność i fachowość ,szkołę kończyłem budowlaną w zakresie hydraulicznym, na swoją pracę daję 5lat gwarancji, działam na terenie Warszawy i okolic wszelkie rekomendacje pod adresem wicekK telefon kontaktowy Mirosław Rajchert 501-134-730 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 20.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Wysłalem zapytanie na email Dzięki za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 21.03.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czeeeeineresuje mnie wycena całościowa na hydraulikę i ogrzewanie c.o oczywiście gaz ,podłogówka w łazienkach i kuchni kominek ma służyć do palenia w nim w dni chłodniejsze mój projekt to http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirecki2 25.03.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Temat ciągle aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirecki2 29.03.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam serdecznie wykonuję wszelkie prace związane z hydrauliką :ogrzewania podłogowe,kotłownie,wodno-kanalizacyjne dobieram urządzenia sanitarne jak i grzewcze . Hydrauliką zajmuję się 27lat działalność gospodarczą prowadzę 16lat więc oferuję żetelność i fachowość ,szkołę kończyłem budowlaną w zakresie hydraulicznym, na swoją pracę daję 5lat gwarancji, działam na terenie Warszawy i okolic wszelkie rekomendacje pod adresem wicekK telefon kontaktowy Mirosław Rajchert 501-134-730 Temat ciągle aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 01.04.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A wiesz że niedługo u mnie będzie robota ?Zarezerwuj czas w okolicach kończ maja - i to nie jest dowcip prima-aprilisowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirecki2 02.04.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A wiesz że niedługo u mnie będzie robota ? Zarezerwuj czas w okolicach kończ maja - i to nie jest dowcip prima-aprilisowy . tak drogi klijencie zdaję sobie sprawę z tego zagadnienia i już lecę oliwić wszystkie graty na tą pracę coby nie było żadnych niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 02.04.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Na początek to palnik odkurz .Trzeba pionu polutować , wodę rozprowadzić - no i parę kłebków rurek na podłodze w esy-floresy poukładać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts