Sloneczko 28.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Mój Drogi... Ktoś z Muratora doszedł do moich danych osobowych, z adresem i nazwiskiem włącznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.03.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Mój Drogi... Ktoś z Muratora doszedł do moich danych osobowych, z adresem i nazwiskiem włącznie ... - może zgłaszałas sie po nagrodowy kubek - może wpisałas te dane przy rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.03.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kubka nie wygrałam, a dane przy rejestracji? Nie pamiętam, czy był taki wymóg. A jeśli nawet, mają zostać poufne. Więc?... Ktoś komuś je udostępnił, albo ktoś dokonał tego sam.Nieważne jak. I tak oba sposoby są nielegalne. I nie był to jedyny przypadek, bo ja np. dowiedziałam się na forum GW (od kogoś stąd), jak nazywa się JoShi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.03.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Holera !! Niespecjalnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Kubka nie wygrałam, a dane przy rejestracji? Nie pamiętam, czy był taki wymóg. A jeśli nawet, mają zostać poufne. Więc?... Ktoś komuś je udostępnił, albo ktoś dokonał tego sam. Nieważne jak. I tak oba sposoby są nielegalne. I nie był to jedyny przypadek, bo ja np. dowiedziałam się na forum GW (od kogoś stąd), jak nazywa się JoShi... ale dowiedziałaś się nie od moderatora, tylko od usera. A on Joshi mógł znać z reala, z listów, ze spotkania itp. Wirtualny świat jest pełen pułapek i niegodziwych ludzi. Ponieważ mamy też udział w jego tworzeniu, możemy się starać aby nie był obrzydliwy. W sprawie twoich danych. Nie widziałam nigdzie na forum, aby ktos je udostępniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 W sprawie twoich danych. Nie widziałam nigdzie na forum, aby ktos je udostępniał. Zdarzyło się w tym samym wątku na forum GW, podczas awantury związanej z wątkiem z tutejszego forum (pamiętasz?), w którym ujawniono nazwisko JoShi. O mnie napisano więcej... Moderatorka usunęła te wpisy, co nie zmienia faktu, że ktoś dobrał się do danych osobowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.03.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 W sprawie twoich danych. Nie widziałam nigdzie na forum, aby ktos je udostępniał. Zdarzyło się w tym samym wątku na forum GW, podczas awantury związanej z wątkiem z tutejszego forum (pamiętasz?), w którym ujawniono nazwisko JoShi. O mnie napisano więcej... Moderatorka usunęła te wpisy, co nie zmienia faktu, że ktoś dobrał się do danych osobowych czy pamiętasz, kto to był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Niestety nie, bo był to jednorazowy nick na użytek chwili i jego wpisy zostały skasowane. Gdybym była bardziej dociekliwa, mogłabym zapytać moderatorkę. Ale co to da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 29.03.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Niestety nie, bo był to jednorazowy nick na użytek chwili i jego wpisy zostały skasowane. Gdybym była bardziej dociekliwa, mogłabym zapytać moderatorkę. Ale co to da? Co ty opowiadasz! Ja bym nie odpuscil i kontaktowal sie z moderatorem. Bym znal przynajmniej dokladny adres chama. P.S. sa tacy ludzie, ktorzy robia to zawodowo, za jedyne 4000 pln znajda takiego i nawet zrobia foto-reportarz 3-y miesieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 06.04.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 no ta chwilke mnie nie ma i na czacie balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 17.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Wczoraj ponoć ktoś podszywał sie pode mnie. Moze jednak da sie zrobić hasłowanie z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 02.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 podszywał za jabko czy jabłko???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emich13 14.02.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Czy ktoś buduje dom leo dobredomy. Bardzo proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts