Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZAT I LOGOWANIE

selimm

Recommended Posts

Kubka nie wygrałam, a dane przy rejestracji? Nie pamiętam, czy był taki wymóg. A jeśli nawet, mają zostać poufne.

Więc?... Ktoś komuś je udostępnił, albo ktoś dokonał tego sam.

Nieważne jak. I tak oba sposoby są nielegalne.

I nie był to jedyny przypadek, bo ja np. dowiedziałam się na forum GW (od kogoś stąd), jak nazywa się JoShi...

Kubka nie wygrałam, a dane przy rejestracji? Nie pamiętam, czy był taki wymóg. A jeśli nawet, mają zostać poufne.

Więc?... Ktoś komuś je udostępnił, albo ktoś dokonał tego sam.

Nieważne jak. I tak oba sposoby są nielegalne.

I nie był to jedyny przypadek, bo ja np. dowiedziałam się na forum GW (od kogoś stąd), jak nazywa się JoShi...

ale dowiedziałaś się nie od moderatora, tylko od usera. A on Joshi mógł znać z reala, z listów, ze spotkania itp.

Wirtualny świat jest pełen pułapek i niegodziwych ludzi. Ponieważ mamy też udział w jego tworzeniu, możemy się starać aby nie był obrzydliwy.

W sprawie twoich danych. Nie widziałam nigdzie na forum, aby ktos je udostępniał.

W sprawie twoich danych. Nie widziałam nigdzie na forum, aby ktos je udostępniał.

Zdarzyło się w tym samym wątku na forum GW, podczas awantury związanej z wątkiem z tutejszego forum (pamiętasz?), w którym ujawniono nazwisko JoShi. O mnie napisano więcej... Moderatorka usunęła te wpisy, co nie zmienia faktu, że ktoś dobrał się do danych osobowych :evil:

Zdarzyło się w tym samym wątku na forum GW, podczas awantury związanej z wątkiem z tutejszego forum (pamiętasz?), w którym ujawniono nazwisko JoShi. O mnie napisano więcej... Moderatorka usunęła te wpisy, co nie zmienia faktu, że ktoś dobrał się do danych osobowych :evil:

czy pamiętasz, kto to był?

Niestety nie, bo był to jednorazowy nick na użytek chwili i jego wpisy zostały skasowane. Gdybym była bardziej dociekliwa, mogłabym zapytać moderatorkę. Ale co to da?

Co ty opowiadasz! :p :D Ja bym nie odpuscil i kontaktowal sie z moderatorem. :p

Bym znal przynajmniej dokladny adres chama. :p

P.S. sa tacy ludzie, ktorzy robia to zawodowo, za jedyne 4000 pln znajda takiego i nawet zrobia foto-reportarz 3-y miesieczny.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 years później...