fryderyk 20.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam!Mam problem – kiedy wykonać izolacje przeciwwilgociową pionową + ocieplenie pionowe murów fundamentowych ( wykop na szerokość ławy, ława z gruchy + bloczki M6 ściana )Wykonawca stwierdza, że zasypiemy, a później odkopiemy i wykonamy izolacje i ocieplenie.Podobno ciężko jest zabezpieczyć wystający styropian- może on ulec uszkodzeniu. Jak najlepiej to zrobić – później , czy od razu, ewentualnie jak zabezpieczyć wystający styropian ???????????????????????????????????? Fryderyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.03.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ..........Podobno ciężko jest zabezpieczyć wystający styropian- może on ulec uszkodzeniu. Ja tak robiłem, styropian wystawał 16 cm ponad sciane oklejony siatką na klej, posmarowany dysperbitem, jednocześnie stanowi szalunek od zewnątrz. Twardy jak skała, nic sie nie działo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts