Zazdrośnica 07.02.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nie muszę rozszczelnić bo mam nawietrzaki, jak się rozpala to dymi od podpałki lub jak drzewo mokre ale jak już się pali to przy dokładaniu nie ma dymu, aha i jeszcze jak się pali sosną nawet suchą jak pieprz z desek np. to zawsze będzie dymiło i osad się robi szybko i czarny do tego. Dlatego regularnie palić tym drzewem pewnie nie tylko ja odradzam.Były kozy tej firmy z dopr. powietrza ale dużo droższe, możesz za kozą jakoś tą rurę schować tylko nie wiem jak zimą, bo pewnie to fi 160 jest, może na otwór założyć taką kratkę z żaluzją tylko nie plastikową żeby można było przymykać lub zostawiać półotwarte i myślę, ze to w miarę dobre by było rozwiązanie ale rure trzeba by uciąć równo z podlłgą żeby plastik nie miał styczności z gorącym powietrzem od kozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nie muszę rozszczelnić bo mam nawietrzaki, jak się rozpala to dymi od podpałki lub jak drzewo mokre ale jak już się pali to przy dokładaniu nie ma dymu, aha i jeszcze jak się pali sosną nawet suchą jak pieprz z desek np. to zawsze będzie dymiło i osad się robi szybko i czarny do tego. Dlatego regularnie palić tym drzewem pewnie nie tylko ja odradzam. Były kozy tej firmy z dopr. powietrza ale dużo droższe, możesz za kozą jakoś tą rurę schować tylko nie wiem jak zimą, bo pewnie to fi 160 jest, może na otwór założyć taką kratkę z żaluzją tylko nie plastikową żeby można było przymykać lub zostawiać półotwarte i myślę, ze to w miarę dobre by było rozwiązanie ale rure trzeba by uciąć równo z podlłgą żeby plastik nie miał styczności z gorącym powietrzem od kozy. no właśnie coś będe kombinował z doprowadzeniem powietrza bo chciałbym to wykorzystać dzięki za rady odnośnie palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.03.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Zima siooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 04.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 e tam nie jest źle jkest pretekst do zpaalenia kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.03.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 e tam nie jest źle jkest pretekst do zpaalenia kozy ja już się napaliłam teraz się chcę już grzebać w ziemi, nasion kupiłam ale czeka mnie nawiezienie ziemi, czyli kasa, kasa, kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Też nasion nakupowałam, poplanowałam, a rano obudziłam się i co widzę? ŚNIEG. Potem się rozpuścił, ale w nocy mają znowu być mrozy Gdzie ta wiosna??? PS. w kozie też już sobie popaliłam wystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.03.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ano chcę już poczuć ten ciepły wiatr i świergot ptaków wsiąść na 2 koła, powdychać zapach pierwszej trawy buuuuu przyszły tydzień też zimowy, chyba dopiero na święta będzie wiosenniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.03.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 przyszły tydzień też zimowy, chyba dopiero na święta będzie wiosenniej wykrakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif życzy Neferka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.04.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzą Ania i Hubihttp://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/S7Q6lx0E8OI/AAAAAAAAE1k/V0-0uu4RO3Q/s400/wielkanoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 19.06.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 wybacz ale nie wiem gdzie licytowac ten twoj naszyjnik i nie wiem jak ci napisac prywatna wiadomosc prosze o pokierowanie na licytacje i o podanie kwoty aktualnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter39 19.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 witam.czy możesz polecić mi jakiegoś kierownika budowy?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Wesołych Świąt życzy Gwoździk http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Gwoździk tradycyjnie ... jak co roku w swoim przebraniu ... życzy Wesołych Świąthttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Gwoździkhttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts