Zazdrośnica 18.04.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A ja nie wiem czy mam grodzić czy nie grodzić działki, może dopiero jak zwiozę materiały Kierbud ocalał bo jest w Zakopanym w domu, jutro ma być. W tym tyg. mam mieć wyłączenie z prod. rolnej Dzięki za miłe przyjęcie Komarkowi, Kowalik i Bułecka77 (szczególnie za przydatne kontakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.04.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Już wyczytałam, że finiszujesz z dokumentami.Powodzenia! PS. Ja prąd mam i też kłopot z tego powodu. ZEW-T zapodziało papiery z czasu budowy linii. Zobaczymy czy "ich" elektryk stanie na wysokości zadania. ZEW-T to jakaś zaczarowania instytucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 24.04.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Nic mi nie mów - moja architekt jeszcze nie dzwoni nie wiem czy to źle czy dobrze ale w razie jutro wpadam tam z dziką awanturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.04.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 to jest po prostu nie do pomyślenia, listonosz oszukał że zostawił awizo i nie wiadomo gdzie ten list jest (z moim prądem!!!) wczoraj objechałam wszystkie poczty, list był awizowany 14 kwietnia i ani awizo, ani listu, ani wpisu że ktokolwiek odebrał, muszę dziś czekać na telefon z poczty gdzie on jest, bo na żadnej poczcie go do odbioru nie ma ! skandal i chora komórka pocztowa ! wszystko już gotowe tylko jechać do Prażmowa i złożyć a tu takie coś, no nie jestem w stanie nic robić z nerwów Ms. a u Ciebie co się dzieje z prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 26.04.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 jak to co się dzieje? NIC SIĘ NIE DZIEJE! Tak naprawdę elektryk w naszym imieniu wystąpił o zmianę warunków - czyli dopasowujemy papiery do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Halo, jest tu kto? Złożyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.05.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Hej, dzięki za pamięć złożyłam 27 kwietnia ale nie mam czasu w d... się podrapać, przeprowadzka do rodziców, rozpakowywanie itp., wczoraj na dyżur do dziadka i tak zlatuje. Szukam tego kierbuda, a polecony od Magnolii wziąłby gdyby było bliżej. W poniedziałek-wtorek idziemy do banku. Czyli systematycznie, po kolei, na ile mi spływają papiery załatwiam co dam radę. Chciałabym zacząć ale widocznie do połowy maja się nie uda. Na poważnie rozważam cegły z keramzytu z powodu jego dostępności i stałej ceny ale to by było przewrócenie do góry nogami wszystkiego, łącznie z ekipą więc mam rozterki, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.05.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ładny początek dziennika.Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.05.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ładny początek dziennika. Podoba mi się. - dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.05.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Start dobry.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.05.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jakoś mi nie starcza czasu na dziennik, neta w domciu nie ma póki co. Najgorsze to czekanie, nic się nie dzieje. Dziś bank, w niedzielę wstępne próby podpisania z ekipą umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.05.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A w dzienniku nie napisałaś, że jest pozwolenie na budowę! Gdyby nie tygodniowy weekend na początku maja pozwolenie byłoby wcześniej.A my dzisiaj zalewaliśmy ławy fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.05.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Aga czemu nie chwalisz sie w dzienniku że masz pozwolenie? Nasze gratulacje i nic sie nie łam, wszystko będzie ok. jak już zaczniesz to potem już samo się toczy.Jak będziesz cos potrzebowała to wal jak w dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.05.2007 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 A bo najpierw napisałam na forum, potem w dzienniku, jakoś tak. Dzięki śliczne za otuchę, dzięki Jewrioszka za nieustającą pamięć Ms. super, niech żyją ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 17.05.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 To i ja się wpiszę. Fajnie, że zaczynasz. Ty już byłaś na mojej budowie, choć mnie nie zastałaś. W takim razie teraz ja i Kasia musimy cię jakoś odwiedzić. Oczywiście na budowie. Z tego jednak co widzę, to dopiero w czerwcu będziemy mieli chwilę na pojeżdżenie po okolicy i odwiedzanie ludzi z forum. Pozdrówka i powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.05.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 No tak "zaczynam" się bać nie zacznę wcześniej niż w czerwcu więc serdecznie zapraszam w odwiedziny a do Was jeszcze na pewno zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.05.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 A dodam, że pozwolenie bym miała już 2 tygodnie wcześniej gdyby nie nasza kochana poczta polska &%*&^*)&(*_)*+)* bo czekałam na warunki od ZEWT, które były już w do odbioru 13 kwietnia na poczcie a pani z rozbrajająca szczerością wyznała, że dwa razy awizowano nie tam gdzie trzeba ale gdzie to już nie umiała wyjaśnić #^*&^*&), gdybym się tym nie zajęła i nie latała po wszystkich pocztach w Piasecznie (odległość od jednej do drugiej znaczna) to i do zimy by nie doszedł list polecony %&^*(^ więc w końcu go odebrałam 26 kwietnia i zawiozłam do architekt na biegu, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 18.05.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Bardzo symaptyczny domek.Bdę obserwować postepy prac na Twojej budowie. Napisałaś, że kierownika budowy masz poleconego przez wykonawców. Przemyśl jeszcze tę decyzję- kierownik ma pilnować rzetelności ich pracy, jeśli jest ich znajomym- moim zdaniem bardzo ryzykujesz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.05.2007 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki za wpisik Mroovka powitać, zaglądaj częściej Co do kierbuda to nie jest ich znajomy, po prostu na każdej budowie jest jakiś inny a prosiłam o namiar na tego kto jest najbliżej, bo dzwoniłam do rożnych poleconych i ciągle im było za daleko, sprawdzę w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.05.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No to ja też się wpiszę, a co! Jaki to projekt? Wrzucisz link? Z zewnątrz bardzo mi się podoba, ciekawa jestem, jak tam w środku jest Co do ściągania humusu, to moim zdaniem tylko kopara. Szybciej i taniej. No chyba, że ręczne zebranie masz w umowie Trzymam kciuki i utrzymuj ten zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts