ms. 01.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może lepiej będzie się prezentował Twój czarny z połyskiem niż mój gratif, który i tak wygląda jak czarny, ale bez połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 02.04.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 MS ani jednej ani drugiej na dachu tak z bliska nie widziałam, poza tym grafit wszedł do wyższej półki cenowej w technologii cisar, więc w sumie dobrze że tak wybralam. Niestety choróbsko mnie złamało i dziś na antybiotyku jestem i nie odbiorę wyceny dachu a mój facio w pracy na 2 zmianie. Też ledwo zipie więc raczej tez się rozłoży Mam nadzieje, że się wykuruje szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 12.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 pozdrowienia od łosi które juz finansowo cienko przędą a tu dopiero stan surowy... trzymamy kciuki za sąsiadkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Piszesz o przebojach z mediami. Dopiero teraz uświadamiam sobie, że budowa przyłączy to dopiero jazda. Pozwolenie na budowę jest jak małe Miki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 hej, hej, co kombinujesz w pomgospie? W dzienniku na ten temat cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 24.04.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jak wykombinuje to dam zdjęcia ale to po 2 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 07.05.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hej Aga,głowa do góry, sąsiadko:-) Będzie dobrze!!!!Życzę wytrwałości!!! i trzymam kciuki.PozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.05.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dzięki, lecimy teraz z dachem, kominy stoją już na baczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.05.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 podbitka nie zgnije...!! ale trzeba ja rzeczywiście zaimpregnować impregnatem, i pytanie- rozumiem że Twoja podbitka to taka z prawdziwego drzewa i suszona już komorowo?? cena 28zl to dobra cena jeśli suszone i ładne drewno!!! czy drewno czy plastik- to zależy już od Twoich preferencji co ci sie bardziej podoba, co bardziej lubisz, jakie okna- drewno czy plastik, z czego balustrady na balkonie-jeśli będzie, ta podbitka powinna się z czymś łączyć, lekko do czegoś nawiązać.... życzę udanych wyborów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.05.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Bardzo dziękuję i witam Suszone i już powycinane, tylko montować. Podbitka będzie nawiązywała do słupów przy wejściu i tarasie, które są drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.05.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A jaki wkład kominkowy kupujesz? Zrobisz rozprowadzanie ciepła? Pamiętam, że Twój projekt zakładał wentylację mechaniczną. Jaką będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 30.05.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Wkład 12 kw bez rozprowadzenia, przy kominku do góry jest przestrzeń do góry tam gdzie schody i tam bedzie wędrowało ciepło. Wkład nie pamiętam jutro sprawdzę. Wentylacja grawitacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 10.06.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Widzialam, widziałam.....dom rośnie jak na drożdżach:-)Super, trzymam kciuki.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.06.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 jjokf zapraszam na wizję lokalną - kominy już gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 13.06.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Będziemy, bedziemy:-) Autko mamy już naprawione:-)Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.07.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Co nowego na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 07.07.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Co nowego hmm... - fundament ocieplony i zasypany, na taras też podsypane - studnia wywiercona - elektryka pod tynk zakończona - zrobiona studzienka na deszczówkę - kominy ładnie obklejone - ocieplenie elewacji, zaciągniecie z siatką już prawie skończone - za chwile bedzie ocieplanie wełną na górze bo już materiał mamy Czekamy na okna, bedą ok. 23 lipca, potem tynki w środku i hydraulika oraz szambo, schody i taras, drzwi wejsciowe, 2-gie drzwi na razie zamurowaliśmy - czekają na lepsze czasy tj. na garaż ewentualny, potem ogrodzenie i kolor na elewację. A u Was Ms. co tam, bo moge wpaść znienacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.07.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 My kończymy ocieplanie, czyli sobota-niedziela jesteśmy. W tygodniu też, ale losowo. Będzie nam bardzo miło, jeśli będziesz chciała do nas zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 20.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jaka tu cisza...mam nadzieję, że już mieszkacie napisałam na priv ale zapytam raz jeszcze może ktoś mi odpowie domek jest utoczy i podobny i podobny do mojego Z14 (z biura proj.Z500) zauważyłam, że drzwi wejściowe są z naświetlem na górze, zdaje się , że są tak jak u nas wys. 230. Właśnie szukam podobnych drzwi, możesz mi napisać gdzie je zamawiałaś i ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.02.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cisza.... bo praca wre - łazienki się robią, dziś testowałam panów od paneli, czekam na piec i na wymianę zbiornika na wodę. A na wsi zima pięknaaaa ale kłopotliwa. Śmieję się, że piec odpalimy ale na Wielkanoc Aaa nie mam jeszcze stałego prądu - do tej pory okres oczekiwania wynosi ponad 1,5 roku, ma być na wiosnę, oby Odpisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts