Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zakomentuj dla Zazdrośnicy :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 234
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miło mi Cię tu gościć, bo raczej nikt nie zagląda 8) :p

A ja wolę potem foty dokleić. Widać to po większości. Na początku jak się"samo buduje" to i dziennik regularny, a jak jest wykończenie i latania więcej to już się nie chce wracać i pisać i wogóle.

Odzywam się na paru wątkach, coś tam poradzę, z czegoś skorzystam, gdzie indziej się pożalę i tak leci :wink:

Agnieszko, znikasz na całe tygodnie!

Potem wpadasz jak po ogień do komentarzy Kasi - dzięki temu mogę dowiedzieć się coś o postępach prac.

Obejrzałam jeszcze raz wszystkie zdjęcia. Budynek wyszedł bardzo zgrabnie - nie podniosłaś ścianki kolankowej czy odpowiednio przedłużyłaś okapy dachu?

pozdrówka,

marta

Ależ Marto ja Cie serdecznie zapraszam cobyś na żywca zobaczyła ! 8) :D

Nic nie robiłam, zostało tak jak w projekcie i mam moją wymarzoną seledynową łazienkę, pod skosami wygląda ślicznie.

Montują mi piec, sobota sądny dzień.

Oj spojrzałam na stopkę, już poprawiłam, bo mamy odświeżoną stronką i są nowsze zdjęcia, przepraszam już jest nowa 8)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Z 2 tygodnie trwało czy coś te podłączanie itp.

W ogóle to mieli wejść na początku lutego ale obsuwa była z ich winy, znaczy musieli robić spaloną kotłownię, więc potem się opóźnił glazurnik i dlatego potem schody zamiast na luty to będą w marcu.

Zapraszam na wizje lokalną w sobotę żeby obejrzeć dolną łazienkę :D

Szkoda, że wyłączyliście dziennik, fajny był :(

Ja nie mam weny do dopisywania, dodaję zdjęcia na stronkę.[/i]

Witaj - mam jeszcze pytanie odnośnie jakości tych płytek , czytałam ,że sa podobno nierówne i jesli łaczy sie krem z zefirem , wtedy sa róznice mm i fuga wychodzi nie najlepiej . Jak było u Ciebie ?

Bardzo podoba mi sie ta Twoja łazienka ,. Zrobiłam też projekt z tych płytek , tj na podłoge dałam verde, sciany w kremie i dodadkowo jest włączony zefir. Czy TY masz na ścianie zefir czy verde ? Na podłodze verde ? Na zdjęciu zawsze wychodzi inaczej. Mam jutro zamawiać i troche sie boje . Napisz mi , bardzo Cie prosze . Pozdrawiam i z góry dziekuje .

Maryna są równiutkie, glazurnik się zachwycał, w dolnej kładę Nelię i też spoko, fugi mam 1,5 mm. Węższe się bałam bo budynek nowy, fuga mapei super dobrana do płytek, wiadomo kto dobierał :p

Na ścianie mam zefir czyli jasne Fashion, podłoga Fashion verde

Mam już zapowiedziane wycieczki znajomych, są zachwyceni efektem 8)