zojka10 20.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cieszę się, że ta cisza to nie złowroga jakaś tylko spowodowana finiszowaniem Będę śledzić temat, ciekawam wnętrza, parter mamy bardzo podobny w rozkładzie Pozdrawiam raz jeszcze i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.02.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Miło mi Cię tu gościć, bo raczej nikt nie zagląda A ja wolę potem foty dokleić. Widać to po większości. Na początku jak się"samo buduje" to i dziennik regularny, a jak jest wykończenie i latania więcej to już się nie chce wracać i pisać i wogóle. Odzywam się na paru wątkach, coś tam poradzę, z czegoś skorzystam, gdzie indziej się pożalę i tak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 20.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 miło było odświeżyć Twój dziennik Czekam na fotki z wnętrz Pozdrawiam Ciepło, Zoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Agnieszko, znikasz na całe tygodnie! Potem wpadasz jak po ogień do komentarzy Kasi - dzięki temu mogę dowiedzieć się coś o postępach prac. Obejrzałam jeszcze raz wszystkie zdjęcia. Budynek wyszedł bardzo zgrabnie - nie podniosłaś ścianki kolankowej czy odpowiednio przedłużyłaś okapy dachu? pozdrówka,marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.02.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ależ Marto ja Cie serdecznie zapraszam cobyś na żywca zobaczyła ! Nic nie robiłam, zostało tak jak w projekcie i mam moją wymarzoną seledynową łazienkę, pod skosami wygląda ślicznie. Montują mi piec, sobota sądny dzień. Oj spojrzałam na stopkę, już poprawiłam, bo mamy odświeżoną stronką i są nowsze zdjęcia, przepraszam już jest nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Powodzenia! Darek to taki chytrus na robotę i kręci nosem na wszelkie "skoki w bok". Może jak zamieszkamy, łatwiej będzie gdzieś wyskoczyć. Teraz jak docieramy do domu już mamy za sobą 25 km jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 WitajMam prosbę jakie masz te seledynowe płytki do łazienki - szukam cos w tych odcieniach.Nie widze zdjęc ,proszę napisz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 09.03.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Sąsiadko, bardzo ładną masz łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.03.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Sąsiadko, bardzo ładną masz łazienkę A dzięki, niedługo będą schody to może Sąsiadka w końcu zajrzy Płytki to FASHION I FASCIA Paradyż kolor ZEFIR I VERDE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 10.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mam nadzieje, ze w sobote uda się W ostatni weekend nie było nas na budowie, bo znowu budowlańcy chcieliby zaliczkę. A my płacimy za skończony etap, a oni tego nie kumają! A ile czasu Roman robił Wam hydraulikę, a poźniej piec podłaczał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.03.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Z 2 tygodnie trwało czy coś te podłączanie itp. W ogóle to mieli wejść na początku lutego ale obsuwa była z ich winy, znaczy musieli robić spaloną kotłownię, więc potem się opóźnił glazurnik i dlatego potem schody zamiast na luty to będą w marcu. Zapraszam na wizje lokalną w sobotę żeby obejrzeć dolną łazienkę Szkoda, że wyłączyliście dziennik, fajny był Ja nie mam weny do dopisywania, dodaję zdjęcia na stronkę.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witaj - mam jeszcze pytanie odnośnie jakości tych płytek , czytałam ,że sa podobno nierówne i jesli łaczy sie krem z zefirem , wtedy sa róznice mm i fuga wychodzi nie najlepiej . Jak było u Ciebie ?Bardzo podoba mi sie ta Twoja łazienka ,. Zrobiłam też projekt z tych płytek , tj na podłoge dałam verde, sciany w kremie i dodadkowo jest włączony zefir. Czy TY masz na ścianie zefir czy verde ? Na podłodze verde ? Na zdjęciu zawsze wychodzi inaczej. Mam jutro zamawiać i troche sie boje . Napisz mi , bardzo Cie prosze . Pozdrawiam i z góry dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 19.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Spalona kotłownie robili? hmm Wpadniemy do Sąsiadki w sobote:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.03.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Maryna są równiutkie, glazurnik się zachwycał, w dolnej kładę Nelię i też spoko, fugi mam 1,5 mm. Węższe się bałam bo budynek nowy, fuga mapei super dobrana do płytek, wiadomo kto dobierał Na ścianie mam zefir czyli jasne Fashion, podłoga Fashion verde Mam już zapowiedziane wycieczki znajomych, są zachwyceni efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dziekuje , chyba sie jednak zdecyduje na te płytki. Tak długo szukałam,że juz mi sie nie chce nic nowego wybierać. Ty zamawiałas przez internet , czy w markecie ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.03.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ani w markecie ani przez internet. W sklepie gdzie miałam upust i dowóz za darmo i na zawołanie. Sklep specjalizuje się tylko w takich rzeczach, a poza tym ma ekspozycję gdzie mogłam "pomacać" na żywo ale najpierw wybierałam przez internet i robiłam sobie projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 22.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.03.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zapraszam do dolnej łazienki przepraszam za zdjęcia w kawałkach ale glazurnik ogrodziła taśmą żeby nie wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Łazienke dolną obejrzałam - śliczna jest. Chyba mamy podobne gusty -co do płytek . Taki płytki tez były moim faworytem do przemyslenia . czy to są może płytki z PILCHA "FILIA". Cos bardzo podobnego myslam wybrać przed płytkami zielonym z PARADYŻ. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.03.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dolna łazienka też Paradyż tylko NELIA, do kuchni też Paradyża ale na razie to tajemnica Cieszę się, że Ci się podoba, ciężej zrobić małą łazienkę niż dużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts