maryna 06.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Co u Ciebie nowego słychac ? napisz cos .Ja kupiłam jednak te płytki z Paradyz bambus beż, zefir . Teraz kończymy górna łazienke,a po świetach bedziemy robic dolną z bambusa .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.04.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hej, wiosna to i porządki robię, święta za pasem. Poza tym w wekend czyściliśmy cały plac, sprzątanie, grabienie itp. Zamawiam kontener na śmieci budowlane. Czekam na drzwi szklane do prysznica, które (jak zwykle) opóźnią się o 2 tyg a miały być na piątek, potem będzie ich montaż razem z armaturą. Po świętach przyjadą schody (opóźnione o 2 miesiące ) z parapetami. Potem czeka mnie mycie okien i drzwi. Cały czas się ociągam ze złożeniem o zwrot VAT ale kasa się kończy a tu kuchnie i ogrodzenie trzeba robić, prztyczki elektryczki zakładać. Czy tylko mnie się tak wszystko opóźnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja dostałam totalnego lenia i nic nie robię w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Najpierw czekałysmy na wiosne , a jak przyszła , to my jestesmy chyba juz zmeczone zakupami i brakuje sił do dalszych prac wokół domu i aby cieszyc się urokiem wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.04.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://wstawsie.pl/1cc938d2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 22.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hej Agnieszka Właśnie zajrzałam do Twoich zdjęć.Widzę, że prawie już mieszkacie Ladna ta zielona łazienka, zieleń jednak dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.04.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A zaglądaj Ostatnio zdjęć nie uaktualnialiśmy bo po primo: czekam na drzwi od prysznica i nie mogę się zdecydować na rodzaj baterii, a jak się decyduję to właśnie się okazuje że już takich nie będą produkować i się skończyły Trzeba pojechać w końcu po umywalki i po kibelek na dół (wybrane ale trzeba pojechać ) Poza tym jutro dopiero zaczyna się montaż schodów i parapetów. A gdzie jeszcze podłogi i malowanie Jeszcze do tego zmieniamy szambo na oczyszczalnie a to potrwa z 3 miechy razem z bankiem BOŚ Kuchnia jest zaprojektowana ale jeszcze czekają małe zmiany do poprawy - jak zwykle musi się to wlec, musimy sprzedać naszą lodówkę bo potrzeba nam takiej do zabudowy. Dlatego widzisz PRAWIE robi wielką różnicę Miała być wyprowadzka koniec czerwca a będzie (mam nadzieję) późne lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 23.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ale już masz duzo zrobione , mysle że dalsze prace tez pójda szybko.MI tez bardzo podoba sie ta zielona łazienka . Przed mną tez otwarta sprawa z kanalizacja , jeszcze nie mam odpiewidzi od sasiada czy sie zgadza , a czas mnie tez goni , bo to wstrzymuje mnie przed robotami brukarskimi . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 18.05.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Schody bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A dzięki za pochwały Zawsze to człowiek przyspieszenia dostaje. Jednak Maryna idzie jak burza i poza tym wymyśliła fajną bambusową łazienkę, ten sam etap ale u nas do malowania jeszcze trochę. Skupiłam się na oczyszczalni przydomowej (są problemy a jakże) i ogrodzenie będzie ok. połowy lipca dopiero i wtedy mogę zamówić ekogroszek i drewno. Zdecydowaliśmy, że nie robimy kominka ale fajną panoramiczną kozuchnę stawiamy Elektryka tj. pstryczki, jakieś poprawki początek czerwca. Malowanie zacznę na urlopie tj. druga połowa czerwca. Kuchnia poszła do poprawki i ponownej wyceny (projekt). Krany, drzwi od prysznica i resztę ceramiki łazienkowej czeka na montaż. I co idzie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 U ciebie tez idzie wszystko do przodu. Masz juz schody , zawsze mi sie podobały ażurowe, a ja niestety bede miała obkładane . Chcieli mi juz robic ,ale przesunełam termin na poczatek czerwca ,żeby zdązyc pomalowac i połozyc podłogi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.05.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jak idzie malowanie ? u mnie dopiero dwa pokoje zrobione .Nobiles jak Ci juz pisałam w moich komentarzach jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.05.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Malowanie u mnie na koniec czerwca jak urlopik wezmę. Znowu moja niestrudzona połowa namazała nową stronkę, adres ten sam ale szata graficzna inna także zapraszam do księgi gości i wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 28.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 widać zawsze cos chce pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 .... wbiłem się wreszcie w Twój dziennik .... ... czytało się lekko ... domek fajny.... na dzisiejsze chude lata powiedziałbym, że wzorcowy ... ... a stronka www z linkiem do dziennika FM nietuzinkowa ... PS. Jeszcze się wbiję nie raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 29.05.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzięki za "wibitke" w moje progi Bałam się brać za duży, że nie podołam, a chciałam też przytulny i chyba mi się udało Domek mniejszy (chociaż wyszło więcej niż w projekcie bo 114 metrów) więc zostało sporo ziemi do obrobienia, ale ja lubię się grzebać w glebie. Poprzednia stronka była większa i czytelniejsza ale się wysypała i trzeba było inną robić. Co do dziennika to lenia złapałam, poza tym dzieje się wszystko dużo wolniej i w dużej rozciągłości czasowej. Ale nie od razu jak to się mówi Kraków zbudowano Zapraszam jak najbardziej, do wymiany spostrzeżeń i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co tam nowego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no właśnie ... cisza jakaś nastała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.06.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A cisza, bo się zajęłam sadzeniem kwiatków i czekamy na elektryków aż łaskawie nam dokończą robotę bo z niczym dalej ruszyć nie mogę a zaraz urlop i chciałam za malowanie się wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mówisz,że jesteś na urolpie. Chyba wypadałoby troche odpocząć, a jak tu odpoczywac ,kiedy sie ma robotę . Piekna ta podłoga i wnetrze mieszkania. Kominek tez bedzie ładny, dodasz dodatki i wyjdzie slicznie. NIe przepracuj sie za duzo , nabieraj siły do dalszej parcy. zycze słoneczka i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts