novi_ana 22.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 to prawda, większość gazet wnętrzarskich zaleca małe płytki do małej łazienki.. ta zasada wszędzie się powtarza, duże dzielą przestrzeń i podkreślają brak miejsca.. teraz w mieszkaniu mam podłogę z małych elementów w łazience i kuchni, wydają się przez to większe, tylko te brudne fugi.. koszmar, za to toaleta - duże płytki, na pewno odradzam ich kładzenie pionowo, tak mam plus ciemne fugi - niedobrze podsumowując mała łazienka - lepiej małe płytki, tylko co z tego!! sama nie potrafię się oprzeć dużym (są przepiękne).. do domu na podłogę w łazience wybrałam 40x60 na ścianę daję małe i malutkie najważniejsze jest to, żeby nam się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 22.03.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja mam małą łazienkę (bo w bloku) i płytki 30x60 cm w poziomie i wygląda moim zdaniem lepiej niż u sąsiadów, którzy maja równie małe łazienki i male płytki. Zreszta niektórzy stwierdzili, że żałują, że nie dali duzych, bo efekt jest super. Acha, płytek mam mało: niecale 6 m2 połozonych w "strefach morkych", poza tym jest farba lateksowa prawie w kolorze płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekimi 22.03.2007 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 no wlasnie jak z ta farba lateksowa.Tez bede mial plytki nie na wszystkich scianach reszta to tynk drobnokruszywowy atlasa podobno najlepsze rozwiazanie bo gladz peka.Moze ktos ma taki tynk i czy dobrze bedzie na niego polozyc farbe lateksowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts