piotrek0m 16.11.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 My mieliśmy pomalowany zwykłą farbą, po remoncie zrobiliśmy tyn. Wybór padł na Trawertyn w kolorze beżowym. Pięknie wygląda, łatwo się czyści - mogę to polecić AnnSt12 - młody Forumowiczu - odpowiadając patrz na daty wątków, myślisz że pytający 9 lat czeka na porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_tak_chce 16.11.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 AnnSt12 - młody Forumowiczu - odpowiadając patrz na daty wątków, myślisz że pytający 9 lat czeka na porady Forum ma to do siebie, że odpowiada się na wątek nie tylko po to, aby pomóc jego autorowi czyż nie zdarzyło ci się korzystać z archiwalnych topików i korzystać z informacji w nim zawartych? przecież jak ktoś teraz szuka inspiracji na przedpokój czy korytarz to w wyszukiwarce mu wyskoczy owe forum i przeczyta porady, podpowiedzi zarówno te sprzed 5 lat jak i z wczoraj z takim samym zainteresowaniem mniej spiny, więcej luzu A ja w przedpokoju mam co? bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts