seiden 20.03.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam, Mam problem, ponieważ koniecznie chciałbym powiesić nad łóżkiem półkę szklaną, której waga jest niemała, bo ok 15-20kg i ma 2m długości. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie to ze ta ściana obłożona jest regipsami a stelaż prawdopodobnie jest drewniany. Moje pytanie brzmi: czy jest taka możliwość i w jaki sposób mógłbym tego dokonać? Ps. jestem zielony w tych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 21.03.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 a jak jest odległość płyty g/k od ściany murowanej? jeśli nie większa niż kilkanaście cm. to nie ma problema. stosujesz długi kołek szybkiego montażu albo metalową kotwę i łapiesz się to tej murowanej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLEYD 21.03.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 witam plyty gipsowe jak sa klejone do sciany to sa niedaleko.mozna zastosowac tzw srube stolarska.z jednej strony ma gwint z duzym skokiem a z drugiej normalny na nakretke.kolek do takiej sruby 12.nie wiem jakie masz uchwyty do tej polki,ale mam na to rozwiazanie i jak cos to moge wyslac zdjecia na poczte lub na skeypa mam taka polke zawieszona na scianie i spoko a wazy 15 kg.i powiesilem takich polek sporo,to moj zawod.12 lat w szkle,wiec jak cos to pisz na priw.napewno pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLEYD 21.03.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 polka powinna byc hartowana!!![/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts